2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Sen ne burcusun valla çok merakettim valla senden az çok anladım kendini yeterince anlatamadigin zaman rahat etmiyorsun ve konunun aslında köküne kadar inip o şekild e çözmek istiyorsun ama anlatmak istediklerinle yazdıkların uyuşmadığı için anlatamıyorsun biraz fazla takıntılisin ablam gibi oda çok baskicidirr illa onu file getircek anlaşıldığını anlamı ister oda hiç bir hata tek taraflı değildir ben sen hatamızın demedim ama farkında olmadan konuyu sen uzattın demek istedim alınma lütfen gece gece uğraştırma beni

Delı terazı kadınıyımm burda çırkef gorunen kıza don bırde ınstagramdan bak melek hahahahah

Aslında çok ortak noktamız varmış
Sen teraziysen ben de teraziyim, sen hamileysen ben de hamileyim. Başlayamayalım istersen

Kızlar öpüyorum hepinizi yarın ise gidicem deli kovalamış beni galiba hala burd ayim yeter garı iyi geceler kavga etmeyin iyi anlaşın bak eklektik artık lütfen hormonlarımiza sahip çıkalım ayrıca ay çok çirkef agresif insan gitti yerine çok mülaim bir kadın oldum hiç tanıyamıyorum kendimi sizde ters etki yaptı zaar iyi geceler

İyi geceler canım

İyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…