bende eklicemBakma ekle![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eklicemBakma ekle![]()
Ailem orada. Hatta yarin sabahtan kismetse oraya geciyoruz. Cin seyahatim ertelendi. Haftasonunu oralarda gecirecegiz.![]()
Aa yok nereden yazılırsa oradan cevabını veririmKonu sahibi olarak lütfen özelde kavga edin bida sizin yüzüne saat kaç oldu anca sayfa sonuna geldim yahu![]()
bende eklicemkisa sure oldu tanisikligimiz ama cok sevdim hepinizi❤
esimle beyaz elbiseli profil ekliyorum simdiEkle kuzum ama ekleyen burdaki ismini söylesin lütfen![]()
Ben de ekliyorumEkle kuzum ama ekleyen burdaki ismini söylesin lütfen![]()
Aa yok nereden yazılırsa oradan cevabını veririm
Şaka bir yana Adapazarı çok güzel bir yer. En yakın arkadaşım bir ara Akyazı’da oturuyordu. O sayede gezme imkanı elde etmiştim. Bende talibim kirazlara![]()
Gelin damatlı mutlu çift benimEkle kuzum ama ekleyen burdaki ismini söylesin lütfen![]()
Dun zaten dırek solemıstım kısıye laf dokundurma degıl :)ben 29yıldır kendı hayatımda canlı olarak unv lıse gectım ılkokulda bıle bole bır durumm yasamadım:)O yuzden bılmıyorum nasıl oluyor karsılık beklemek veyakonusmak,demekkı sanal alemde bu sekılde olabılıyor yazının dili yoktur nede olsa oyuzden burda kımın ne dusundugu onemlı degıl benım ıcın tesekkur ederım yorumun ıcın ama hayatta hıcbır sey tek taraflı degıldır bır durum varsa buna sebebıyet vermenın tek taraflı bır kısıde olması ıcın psıkolojık sıkıntıların olması lazım Benım ozur dıleme nedenım hatalı oldugum ıcın degıl olay uzanasın ve bebegı oldugu ıcındı kısının guzel paylasım yapalım seklındeydı bu konuda daha fazla konusmak ıstemıyorum benı hatalı olarak bılebılırsınız sorun yokValla yanlış anlama canim ama gerildigin kadar germişsin ben çok kızıyorum bu muhabbetlere özellikle senin yaptığına banada kziican buyum ihtimal ama kapanmış konu üzerine başkalarına yaptığın yorumlardan laf sokuyorsun bende kızmıştım sana üstüme alındım ama tartışmaya gerek duymadım yapın bu çünkü birseyi söylemek istiyorsan o kişiye direk soyle lütfen sevemiyorum kaçak dövüşleri sonra bi insanim konuşmaları kırıcı olur çoğu zaman ama dikkat etmeye çalışıyorum burda kimseyi tanımıyorum ve istemeden kimsenin kül hakkına girmek istemiyorum o yüzden uzatmaya gerek.yok he bu arada özür diledigin zaman karşılığını bekleme karşılık bekliyorsun dileme lütfen yapmacık birbirinizden özür eklemeniz size bise kazandırmaz gerçek derdinizi anlayın ozaman daha iyi iletişim kurarsınız bence
Ekledım:)Bakma ekle![]()
Bulut ismini cok severim.![]()
Adınız ne:)bende eklicemkisa sure oldu tanisikligimiz ama cok sevdim hepinizi❤
Bulut ismi çok hoşBenimde isim listemde olanlardan biri. Zaten erkekte çok seçenek yok isim olarak. Epey zor oluyor karar vermek
Aslan’da burca mı gönderme olacak acep çünkü bir çoğumuzun minik aslanlarıolacak bir kısım ise Başak
![]()
esimle beyaz elbiseli profil ekliyorum simdi![]()
Sanırım hepimizin profil fotoları benzerGelin damatlı mutlu çift benim
Çok açık oldu![]()
Ben aksamları bısey yemek ıstemıyorum ama bulantı degıl sanırım yasamıcam ,ınsallah en yakın zamanda geçer zor olmalı
ahaha seni tarif etmisimSanırım hepimizin profil fotoları benzer![]()
Yok ben değilimA April wind c ıle baslayan sen mısın canım:)