• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hanımlar, karnınız büyümeye başladı mı? Benim bu hafta kabızlık problemim var düzenli tuvalete çıkamıyorum o yüzden şişkinlik sorunum var ondan diye düşünüyorum iki gündür özellikle akşamları karnım çok şiş. Şu an erkendir herhalde karnın büyümesi. Sizde durumlar nasıl?
Gebelik baslangicindan beri 3,5 kg verdim. Fakat pantolonlarima sigmadigim icin gecen haftasonu mecburen bir kac parca aldim bile. O da cok buyuk oluyor ama daralmaktan iyidir.

Erkeğim belli BULUT ASLAN olacak ama kızda kararsizim beğendim ismi iki gün sonra beğenmiyorum ne yazıkki 😐
Bulut ismi çok hoş 😊 Benimde isim listemde olanlardan biri. Zaten erkekte çok seçenek yok isim olarak. Epey zor oluyor karar vermek🙈
Aslan’da burca mı gönderme olacak acep çünkü bir çoğumuzun minik aslanları 🦁 olacak bir kısım ise Başak 🌾

Şu birkaç haftayı daha atlatsak rahatlayacağız ama işte ☹️ demesi kolay oluyor da zaman geçmiyor ki.

Her türlüsü çok kötü ya. Neyse tek değilmişim en azından. Bi an dedim ben hariç herkes güzel güzel hamilelik geçiriyor heralde 🤭

Şu bi haftadır rahatım gecem gündüzüm kalmamış ti 20 gündür zofran kullanıyorum 3.kutuma geçtim artık kesmem gerekiyor ağır ilaç ama korkuyorum tekrar kusmaya başlarsam diye 😐

Bulut ismi çok hoş 😊 Benimde isim listemde olanlardan biri. Zaten erkekte çok seçenek yok isim olarak. Epey zor oluyor karar vermek🙈
Aslan’da burca mı gönderme olacak acep çünkü bir çoğumuzun minik aslanları 🦁 olacak bir kısım ise Başak 🌾
Bu yüzden erkek olursa Aslan koymayı düşünüyoruz 😍
Demir(soyadımızla uyumlu) ve Giray ismi de aklımızda.

Bu yüzden erkek olursa Aslan koymayı düşünüyoruz 😍
Demir(soyadımızla uyumlu) ve Giray ismi de aklımızda.
İkiside hoş canım hadi bakalım🤩
Yalnız benim eşimde Aslan Burcu ve idare etmesi pek kolay değil 😳 evde ikinci bir Aslan Burcu nasıl olacak ben bilmiyorum 😂 Birde erkek olursa vay benim Halime😱

İkiside hoş canım hadi bakalım🤩
Yalnız benim eşimde Aslan Burcu ve idare etmesi pek kolay değil 😳 evde ikinci bir Aslan Burcu nasıl olacak ben bilmiyorum 😂 Birde erkek olursa vay benim Halime😱

Nasıl oluyorlar? Aslanlar için duyumlarım var ama hiç erkek aslan tanıdığım yok😂 Varsa hatırlamayadım

Ben daha hıc kusmadım merak edıyorum hahahah

Bence hiç merak etme benim ilk baş akşamları başladı dedim.niye sabah bulantım olmuyor demez olaydım sabah akşam gece anam ağladi bulantım.yok şuan ama midem düzelmedi henüz her yediğim midemde hissetmek kader iğrenç bi durum yok

Bence hiç merak etme benim ilk baş akşamları başladı dedim.niye sabah bulantım olmuyor demez olaydım sabah akşam gece anam ağladi bulantım.yok şuan ama midem düzelmedi henüz her yediğim midemde hissetmek kader iğrenç bi durum yok
Ben aksamları bısey yemek ıstemıyorum ama bulantı degıl sanırım yasamıcam ,ınsallah en yakın zamanda geçer zor olmalı

iyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakalin iilay iilay beni silersin kuzum listeden

Of derken var etkilenmek diyorsun allah aşkına bırakın başkalarını düşünmeyi içimize atmayın anlatmak isterseniz dinlerim gerekirse özelden yazın ama bu durumları içimize atmayın o hayatı ben yaptım zamanında çok geçmiş olsun diyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah

Nasıl oluyorlar? Aslanlar için duyumlarım var ama hiç erkek aslan tanıdığım yok😂 Varsa hatırlamayadım
Ne yazsam bilemedim 😂
Yazılan klasik şeyler gibi ya çoğunlukla. İlgi alakayı üstüne çekmeyi sever, söz geçirmeyi sever, inatçıdır dediğim dedik. Ama perdelerini kaldırınca kedi gibidir 😂 Çok fedakar cömert sosyal 😊 Bebeklerde çok ilgi çekmeyi sevecek inatlaşacak gibi hissediyorum hadi hayırlısı 🙈

Ne yazsam bilemedim 😂
Yazılan klasik şeyler gibi ya çoğunlukla. İlgi alakayı üstüne çekmeyi sever, söz geçirmeyi sever, inatçıdır dediğim dedik. Ama perdelerini kaldırınca kedi gibidir 😂 Çok fedakar cömert sosyal 😊 Bebeklerde çok ilgi çekmeyi sevecek inatlaşacak gibi hissediyorum hadi hayırlısı 🙈
Aman aman:)))
Bir araştırmaya gireyim. Severim burçları 😂

Sorma sabah cok gerıldım neysekı sonra arkadaslarımla zaman gecırınce cok ıyı geldı :))

Valla yanlış anlama canim ama gerildigin kadar germişsin ben çok kızıyorum bu muhabbetlere özellikle senin yaptığına banada kziican buyum ihtimal ama kapanmış konu üzerine başkalarına yaptığın yorumlardan laf sokuyorsun bende kızmıştım sana üstüme alındım ama tartışmaya gerek duymadım yapın bu çünkü birseyi söylemek istiyorsan o kişiye direk soyle lütfen sevemiyorum kaçak dövüşleri sonra bi insanim konuşmaları kırıcı olur çoğu zaman ama dikkat etmeye çalışıyorum burda kimseyi tanımıyorum ve istemeden kimsenin kül hakkına girmek istemiyorum o yüzden uzatmaya gerek.yok he bu arada özür diledigin zaman karşılığını bekleme karşılık bekliyorsun dileme lütfen yapmacık birbirinizden özür eklemeniz size bise kazandırmaz gerçek derdinizi anlayın ozaman daha iyi iletişim kurarsınız bence

Back