• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dun zaten dırek solemıstım kısıye laf dokundurma degıl :)ben 29yıldır kendı hayatımda canlı olarak unv lıse gectım ılkokulda bıle bole bır durumm yasamadım:)O yuzden bılmıyorum nasıl oluyor karsılık beklemek veyakonusmak,demekkı sanal alemde bu sekılde olabılıyor yazının dili yoktur nede olsa oyuzden burda kımın ne dusundugu onemlı degıl benım ıcın tesekkur ederım yorumun ıcın ama hayatta hıcbır sey tek taraflı degıldır bır durum varsa buna sebebıyet vermenın tek taraflı bır kısıde olması ıcın psıkolojık sıkıntıların olması lazım Benım ozur dıleme nedenım hatalı oldugum ıcın degıl olay uzanasın ve bebegı oldugu ıcındı kısının guzel paylasım yapalım seklındeydı bu konuda daha fazla konusmak ıstemıyorum benı hatalı olarak bılebılırsınız sorun yok

Sen ne burcusun valla çok merakettim valla senden az çok anladım kendini yeterince anlatamadigin zaman rahat etmiyorsun ve konunun aslında köküne kadar inip o şekild e çözmek istiyorsun ama anlatmak istediklerinle yazdıkların uyuşmadığı için anlatamıyorsun biraz fazla takıntılisin ablam gibi oda çok baskicidirr illa onu file getircek anlaşıldığını anlamı ister oda hiç bir hata tek taraflı değildir ben sen hatamızın demedim ama farkında olmadan konuyu sen uzattın demek istedim alınma lütfen gece gece uğraştırma beni 😂

Sen ne burcusun valla çok merakettim valla senden az çok anladım kendini yeterince anlatamadigin zaman rahat etmiyorsun ve konunun aslında köküne kadar inip o şekild e çözmek istiyorsun ama anlatmak istediklerinle yazdıkların uyuşmadığı için anlatamıyorsun biraz fazla takıntılisin ablam gibi oda çok baskicidirr illa onu file getircek anlaşıldığını anlamı ister oda hiç bir hata tek taraflı değildir ben sen hatamızın demedim ama farkında olmadan konuyu sen uzattın demek istedim alınma lütfen gece gece uğraştırma beni 😂
Delı terazı kadınıyımm burda çırkef gorunen kıza don bırde ınstagramdan bak melek hahahahah

Aslında çok ortak noktamız varmış😂😂😂
Sen teraziysen ben de teraziyim, sen hamileysen ben de hamileyim. Başlayamayalım istersen 😋

Kızlar öpüyorum hepinizi yarın ise gidicem deli kovalamış beni galiba hala burd ayim yeter garı iyi geceler kavga etmeyin iyi anlaşın bak eklektik artık lütfen hormonlarımiza sahip çıkalım ayrıca ay çok çirkef agresif insan gitti yerine çok mülaim bir kadın oldum hiç tanıyamıyorum kendimi sizde ters etki yaptı zaar 😂😂😂 iyi geceler 💃

Kızlar öpüyorum hepinizi yarın ise gidicem deli kovalamış beni galiba hala burd ayim yeter garı iyi geceler kavga etmeyin iyi anlaşın bak eklektik artık lütfen hormonlarımiza sahip çıkalım ayrıca ay çok çirkef agresif insan gitti yerine çok mülaim bir kadın oldum hiç tanıyamıyorum kendimi sizde ters etki yaptı zaar 😂😂😂 iyi geceler 💃

İyi geceler canım💕💕

İyi geceler canım ♥️

Back