- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
B? :)Yok ben değilim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B? :)Yok ben değilim![]()
Oğlumun adı yazıyor
Tamamdır canım:)Oğlumun adı yazıyor![]()
Dun zaten dırek solemıstım kısıye laf dokundurma degıl :)ben 29yıldır kendı hayatımda canlı olarak unv lıse gectım ılkokulda bıle bole bır durumm yasamadım:)O yuzden bılmıyorum nasıl oluyor karsılık beklemek veyakonusmak,demekkı sanal alemde bu sekılde olabılıyor yazının dili yoktur nede olsa oyuzden burda kımın ne dusundugu onemlı degıl benım ıcın tesekkur ederım yorumun ıcın ama hayatta hıcbır sey tek taraflı degıldır bır durum varsa buna sebebıyet vermenın tek taraflı bır kısıde olması ıcın psıkolojık sıkıntıların olması lazım Benım ozur dıleme nedenım hatalı oldugum ıcın degıl olay uzanasın ve bebegı oldugu ıcındı kısının guzel paylasım yapalım seklındeydı bu konuda daha fazla konusmak ıstemıyorum benı hatalı olarak bılebılırsınız sorun yok
Delı terazı kadınıyımm burda çırkef gorunen kıza don bırde ınstagramdan bak melek hahahahahSen ne burcusun valla çok merakettim valla senden az çok anladım kendini yeterince anlatamadigin zaman rahat etmiyorsun ve konunun aslında köküne kadar inip o şekild e çözmek istiyorsun ama anlatmak istediklerinle yazdıkların uyuşmadığı için anlatamıyorsun biraz fazla takıntılisin ablam gibi oda çok baskicidirr illa onu file getircek anlaşıldığını anlamı ister oda hiç bir hata tek taraflı değildir ben sen hatamızın demedim ama farkında olmadan konuyu sen uzattın demek istedim alınma lütfen gece gece uğraştırma beni![]()
Delı terazı kadınıyımm burda çırkef gorunen kıza don bırde ınstagramdan bak melek hahahahah
Canım olayın terazilikle alakası yok. Ben de teraziyim. Yükselenden dolayı öyledirEşimde terazi ama alakasız siniz erkek kadın farkediyor muş ciddi anlamda![]()
Isımleeımız de aynı cıktı muhtemeln m sensınAslında çok ortak noktamız varmış
Sen teraziysen ben de teraziyim, sen hamileysen ben de hamileyim. Başlayamayalım istersen![]()
Birde adaş çıktıkIsımleeımız de aynı cıktı muhtemeln m sensın
Birde adaş çıktık![]()
Yuzyuze konusalım:)Eşimde terazi ama alakasız siniz erkek kadın farkediyor muş ciddi anlamda![]()
Kızlar öpüyorum hepinizi yarın ise gidicem deli kovalamış beni galiba hala burd ayim yeter garı iyi geceler kavga etmeyin iyi anlaşın bak eklektik artık lütfen hormonlarımiza sahip çıkalım ayrıca ay çok çirkef agresif insan gitti yerine çok mülaim bir kadın oldum hiç tanıyamıyorum kendimi sizde ters etki yaptı zaariyi geceler
![]()
I:)))Ay gitmeden sizi bu halde gormek mutlu etti beni![]()
Canım olayın terazilikle alakası yok. Ben de teraziyim. Yükselenden dolayı öyledir![]()
İyi geceler canımKızlar öpüyorum hepinizi yarın ise gidicem deli kovalamış beni galiba hala burd ayim yeter garı iyi geceler kavga etmeyin iyi anlaşın bak eklektik artık lütfen hormonlarımiza sahip çıkalım ayrıca ay çok çirkef agresif insan gitti yerine çok mülaim bir kadın oldum hiç tanıyamıyorum kendimi sizde ters etki yaptı zaariyi geceler
![]()
:))şaşırmadımBirde adaş çıktık![]()
Yuzyuze konusalım:)
cok fena cok yaa rabbim kolay gecirmeyi nasip etsin insaallahBende ayniyim migrenim tuttumu fena zaten bulantim var birde migren birde 2 cocuk allahim yardimcimiz olsun