- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Masallah kuzum ama bende burda acıklıyorum sadece:)))Eşimde senin gibi olsa parçalarım onu valla benim kocam çok sakın kimseye bulaşmaz kimseye açıklama detaylara takilmaz yapmaz tam ideal herif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kuzum ama bende burda acıklıyorum sadece:)))Eşimde senin gibi olsa parçalarım onu valla benim kocam çok sakın kimseye bulaşmaz kimseye açıklama detaylara takilmaz yapmaz tam ideal herif![]()
Bnde ekledim. Serdivandayım ben.Elazeynepust ınstagramdan eklersin erkek çocuğuyla resmim var ne olur ne olmaz diye ordan ekle cnm mutlaka bekliyorum çok güzel ve eğlenceli oluyor bide konuk yaparız değme keyfimize ❤
Canım valla burçlarla alakası yok ben de terazi burcuyum ama hiç böyle değilimEşimde terazi ama alakasız siniz erkek kadın farkediyor muş ciddi anlamda![]()
Ahahah katılıyorum ve tek değilsinCanım valla burçlarla alakası yok ben de terazi burcuyum ama hiç böyle değilim
Bu arada aslan burcuyla alakalı kısa bir açıklama; bu hayatta çocuğun hangi burç olsun istemezsin deseler kesinlikle aslan derdimbüyük konuşmuşum
hem kadınını hem erkeğini tanıyorum. Kadınlarıyla genellikle iyi anlaşıyorum ama erkekleri aman amann
çok fazla ilgi alaka ve pohpohlanmak isterler. Sürekli ön planda olup dikkat çekecekler ve biraz da egoistler
tabi kişiden kişiye değişir muhakkak ama bu yüzden bile bari kız olsun dediğim oluyor
![]()
Canım valla burçlarla alakası yok ben de terazi burcuyum ama hiç böyle değilim
Bu arada aslan burcuyla alakalı kısa bir açıklama; bu hayatta çocuğun hangi burç olsun istemezsin deseler kesinlikle aslan derdimbüyük konuşmuşum
hem kadınını hem erkeğini tanıyorum. Kadınlarıyla genellikle iyi anlaşıyorum ama erkekleri aman amann
çok fazla ilgi alaka ve pohpohlanmak isterler. Sürekli ön planda olup dikkat çekecekler ve biraz da egoistler
tabi kişiden kişiye değişir muhakkak ama bu yüzden bile bari kız olsun dediğim oluyor
![]()
universite ogrencilerinin orasimi.esim de orda okudu bi yol var full kafe orda o yolun uzerinde ogrenci evi tutmuslardi.bende gidiom ozmanlar oraya adi serdivan die kalmis aklimda.sehrinizi cok begendim coook bakimli sehirBnde ekledim. Serdivandayım ben.
Canım valla burçlarla alakası yok ben de terazi burcuyum ama hiç böyle değilim
![]()
Ahahah katılıyorum ve tek değilsin
Bende istemezdim Aslan olsun ama işte
Yengeçte istemezdim gerçi. Başak olabilirdi ama işte seçemiyoruz ki
Sağlıklı olsunlarda![]()
Sanırım tek kılo alan benım :/
Valla çok sevindim ertelenmesinebizde yazları gidiyoruz çok nadir kışın gidiyoruz çok seviyorum oraları kötü anımda olsa sevmekten vazgeçemiyorum valla zamanı gelince ben gununude yerini söylerim gelen herkesi beklerim hepimize yetecek kadar var
![]()
Pazartesı ıtıbarıyle dıkkat edıcem yemek yıyemedıgım ıcın hep hamur ısı yedım sıgara bıraktım fln artık sebze yemeye baslıcam yoksa cok musaıtım kıloya boyum uzun ama alırsamda cok ırı gorunurumİlk 3 ay gram dahi alinmamaliymis, dikkatli gitmekte fazlyda var. ☺
Aramızda kalsın da . Başak burcu erkek arkadaşım vardı. Allah düşmanımın başına vermesinAhahah katılıyorum ve tek değilsin
Bende istemezdim Aslan olsun ama işte
Yengeçte istemezdim gerçi. Başak olabilirdi ama işte seçemiyoruz ki
Sağlıklı olsunlarda![]()
Ehehe inşallahBende asla başak olsun istemiyorum. Umarım korktuğum başıma gelmez![]()
Ben herkese kiz diyorum.Sen bana kız dedinbakalım erkek çıkarsa koyacaz inşallah kız çıkarsa zirvede bırakma kararim var isim hayal olarak kalır
![]()
Seninki aslan olur canım. Genelde erken oluyormuş doğumlar. Bildiğim değil de öyle diyor herkesAslan burcuyum, esim de aslan. Belli olmaz 1 hafta erken gelse yavrum da aslan olur (insallah)![]()
Bence sorun burçlarda değil erkeklerdeAramızda kalsın da . Başak burcu erkek arkadaşım vardı. Allah düşmanımın başına vermesin![]()
Ikızler mimli burc:)Ehehe inşallah
Benim sezaryen olacağı için kesin Aslan olacak.
erken doğum vs olmazsa tabi Allah korusun.
Neyse ki ikizler vs değil Aslan daha kabullenilebilir bir burç
Aramızda ikizler varsa dayak yemem an meselesi olabilir .![]()
AynenIkızler mimli burc:)
HaklısınBence sorun burçlarda değil erkeklerde![]()
Senin ki aslan olur canım. Genelde erken oluyormuş doğumlar. Bildiğim değil de öyle diyor herkes
Bende burda okudum canım. Lisansıda yükseğide . Eşimlede üni 1 de tanışmıştık. Nasip buraymış buralı değiliz ama yıllar sonra iş icabı yolumuz buraya düştü gene.universite ogrencilerinin orasimi.esim de orda okudu bi yol var full kafe orda o yolun uzerinde ogrenci evi tutmuslardi.bende gidiom ozmanlar oraya adi serdivan die kalmis aklimda.sehrinizi cok begendim coook bakimli sehir