2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ailem orada. Hatta yarin sabahtan kismetse oraya geciyoruz. Cin seyahatim ertelendi. Haftasonunu oralarda gecirecegiz.

Valla çok sevindim ertelenmesine bizde yazları gidiyoruz çok nadir kışın gidiyoruz çok seviyorum oraları kötü anımda olsa sevmekten vazgeçemiyorum valla zamanı gelince ben gununude yerini söylerim gelen herkesi beklerim hepimize yetecek kadar var

Konu sahibi olarak lütfen özelde kavga edin bida sizin yüzüne saat kaç oldu anca sayfa sonuna geldim yahu
Aa yok nereden yazılırsa oradan cevabını veririm

Şaka bir yana Adapazarı çok güzel bir yer. En yakın arkadaşım bir ara Akyazı’da oturuyordu. O sayede gezme imkanı elde etmiştim. Bende talibim kirazlara

Aa yok nereden yazılırsa oradan cevabını veririm

Şaka bir yana Adapazarı çok güzel bir yer. En yakın arkadaşım bir ara Akyazı’da oturuyordu. O sayede gezme imkanı elde etmiştim. Bende talibim kirazlara

Evet bizim evde tekelerde çarşıya yakın oralara hiç gitmedim yazın gidiyoruz çünkü anca bu yazı orda geçirmeyi planlıyorum herkesi bekliyorum kızlar ayrım yapmaksizin ay fotoda çekileriz ne ka güzel olur şimdiden planlara başlayım ben ❤

Dun zaten dırek solemıstım kısıye laf dokundurma degıl :)ben 29yıldır kendı hayatımda canlı olarak unv lıse gectım ılkokulda bıle bole bır durumm yasamadım:)O yuzden bılmıyorum nasıl oluyor karsılık beklemek veyakonusmak,demekkı sanal alemde bu sekılde olabılıyor yazının dili yoktur nede olsa oyuzden burda kımın ne dusundugu onemlı degıl benım ıcın tesekkur ederım yorumun ıcın ama hayatta hıcbır sey tek taraflı degıldır bır durum varsa buna sebebıyet vermenın tek taraflı bır kısıde olması ıcın psıkolojık sıkıntıların olması lazım Benım ozur dıleme nedenım hatalı oldugum ıcın degıl olay uzanasın ve bebegı oldugu ıcındı kısının guzel paylasım yapalım seklındeydı bu konuda daha fazla konusmak ıstemıyorum benı hatalı olarak bılebılırsınız sorun yok

Yok kuzum aslan gs sebep istiyorum tam bir aslan parçası olacak çünkü erkek olursa bulutu eşim istiyor benimde hoşuma gitti valla burcunun aslan olcagini bugün ogrendim hiç bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…