2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben onyzd içmeme rağmen asla yataktan kalkamıyorum
Yaa inşallh geçer hemen bu süreçler
İlk gebeliğimde onyzd bende kullandım 1 kere ama sonra geçti benim bulantım..
İlaçtan mı geçti yoksa zaten geçecek miydi bilmiyorum tabi

Benim 5+5 te kese 10 mm idi. İki hafta sonra bebeği gördüğümüzde bir hafta geriden geliyor dedi o zaman ilk ölçülen kese de bir hafta gerideydi demekki. Ama benim de çok kafam karışıyor bu konularda
Ay benim fazlasıyla karıştı. 2 hafta sonra mı 3 hafta sonra mı gitsem bilemedim. Dr bana 15 gün sonra dedi ama. Geriden geliosa 2 hafta sonra gitmenin anlamı yok sanrm

Ay benim fazlasıyla karıştı. 2 hafta sonra mı 3 hafta sonra mı gitsem bilemedim. Dr bana 15 gün sonra dedi ama. Geriden geliosa 2 hafta sonra gitmenin anlamı yok sanrm

doktor 15 gün dediyse 15 günde git canım
zaten şu an daha yeni gittiğin için aman 3 hafta sonra gidiyim diyor insan da
ben şu an mesela keşke bu hafta olsaydı kontrolüm diyorum
ilk doktordan çıktığımda 25inde alırım amaan diyordum randevu için

Yaa inşallh geçer hemen bu süreçler
İlk gebeliğimde onyzd bende kullandım 1 kere ama sonra geçti benim bulantım..
İlaçtan mı geçti yoksa zaten geçecek miydi bilmiyorum tabi
Inşallah inşallah o kadar zor bir durumki dün ağlayarak uyumuşum bulantidan evet bende ilk hamileligimdede kullanmıştım sadece kusmami engelliyor ama bulantı çok kötü devam ediyor

Arkadaşlar doğum paketi alan var mı aranızda? Ankara'da olan arkadaşlar hangi hastanelere gidiyor? Paylaşır mısınız?

ay şok oldum şu an
şok duygulandım yaaa
yani şu an benim de bebeğim bu kadar büyük mü yani
ay maaşallah
cinsiyete ne dedi peki bir tahmini var mıydı?
Yook cnm burda oyle hemen soylemezler meraktan olcem 1 hafta snra ogrenirim

Eğer bir hafta geriden geliyorsa bence 3 hafta da bekleyebilirsin. çünkü insan daha çok telaş yapıyor. mesela bana şuan bir hafta geçmek bilmedi. Muhtemelen sen de 2 hafta sonunda net göremezse sonraki hafta tekrar çağıracak. Gittğinde her şeyi net bi şekilde kalp atışını bebeğini görürsün inşallah

Kese yuvarlaksa kiz diyorlar ama tabi rabbim bilir.
hayirlisi cnm :)
Yaa yerim yerim büyümüş kocaman olmuş :)
Maşallah canımm
saol cnm aynen buyumus iyice
beklemeden gittin yani
ben de haftaya gidicem o kadar heyecanlanıyorum ki
çok tarifsiz duygular içerisindeyim.
bana rüya gibi geliyor bir de her şey
yani birde sanirim ilk bebegin senin:) cok daha degisik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…