• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kusmam yok ama hayat enerjım bıtık hamılelıkten once hergun dısardaydık suan haftasonları bıle dısarı cıkasım gelmıyor enerjısızım keyıfsızım ustumu bıle gıyınmek ıstemıyorum
Bende öyle
Çalışmak bile çok ağır geliyor
Şu zamana kadar dedim kendi kendimi motive ettim bak işe gitmesen daha uyuşuk oluyorsun diye ama yok.
Enerjim kalmadı hiç mutfak şuan savaş alanı gibi. Eşim gelince ona kaldı artık o halledecek.
Sürekli yatmak ve uyumak istiyorum 🥴
Bugün işe gidemedim kafamı kaldıracak halim yok, iştahsızlık bulantı yapıyor, grip falan derken yok. Uyuyamıyorum bile nefes alamadığım için o kadar berbatım. Ama tabi yine de şükürler olsun içimde atan cana. Şikayetim ona değil kendime 😅

Kızlar ekimde de haziranda da doğum yapmış biri olarak şunu kesinlikle söylemeliyim ki yaz hamileliği zor çünkü aşırı sıcak basıyor son aylar ama ben kışın daha rahat ettim bebek bakımında yazın sıcaktan çok bunalıyorduk ve yaz hali hep dışarlarda olduk emzirme ve bakımıda zordu ama kışın nasılsa soğuk diye evde daha rahattı hiç hasta olmamıştı kızım

Bende ruyamda gordum kucagimda erkek bebek vardi anneme kimin oldugunu sordugumda karni acikmis emzir once sen dedi emzirdim ama sag gogsumde sut yoktu sonra ismini sordugumda zeynep nisa dedi biz zeynep ismini istiyorduk yanina isim bulamamstik allah resmen ismini vesile etti. Eger erkek olursa da uzay ege koyucaz en onemlisi saglikli olmasi tabi ki 🙏

Bende öyle
Şu zamana kadar dedim kendi kendimi motive ettim bak işe gitmesen daha uyuşuk oluyorsun diye ama yok.
Enerjim kalmadı hiç mutfak şuan savaş alanı gibi. Eşim gelince ona kaldı artık o halledecek.
Bugün işe gidemedim kafamı kaldıracak halim yok, iştahsızlık bulantı yapıyor, grip falan derken yok. Uyuyamıyorum bile nefes alamadığım için o kadar berbatım. Ama tabi yine de şükürler olsun içimde atan cana. Şikayetim ona değil kendime 😅
Emın ol aynı durumdayız normalde ıkı gune bır evlerı supurup ayda 1 abla alırdım eve,ama hamılelıgın basından berı evleeı esım supuruyor haftada 1 oda ıcıme sınmıyor bugun oyuzden ıse gıtmedım evde temızlık yapılıyor evden calısmaya calısıyorum onuda beceremıyorum uyku durumundan hıperaktıf bır ınsandım yerımde duramazdım sımdı totomu yerımden kaldıramıyorum ama gecıcek elbet bu arada sunu farkettım kendı yaptıgım yemeklerı canım ıstemıyor annemınkılerı ıstahlı ıstahlı yıyorum:)acaba hepsı psıkolojık mı yasadıklarımızın:))

Bende öyle
Ah kuzum senin bir de çok bulantın oluyordu çalışmak ne zor olurya ben bulantıyla evi süpüremiyorum🤭nerde çalışıyorsun Allah yardımcın olsun

Bende ruyamda gordum kucagimda erkek bebek vardi anneme kimin oldugunu sordugumda karni acikmis emzir once sen dedi emzirdim ama sag gogsumde sut yoktu sonra ismini sordugumda zeynep nisa dedi biz zeynep ismini istiyorduk yanina isim bulamamstik allah resmen ismini vesile etti. Eger erkek olursa da uzay ege koyucaz en onemlisi saglikli olmasi tabi ki 🙏
Ne güzel bir rüya😇

Bende de aşırı hareketlilik oldu. Bazen kafamı kaldıracak halim olmuyor bazende yerimde duramıyorum. Evi süpereyim dedim bi baktım duvarları silmş, camları silmiş evi süpürmüş silmişim. Bu bi iki kere daha geldi başıma. Anlamadan paldır küldür yapıyorum birseyleri. Eşim fırçalayacak ama duramıyorum bir enerji var içimde boşaltmam gerekiyor. Ki normalde öyle iş miş yapan biri değilim çok çok. En iyisi kızım uyanınca accık tepineyim onla.

Emın ol aynı durumdayız normalde ıkı gune bır evlerı supurup ayda 1 abla alırdım eve,ama hamılelıgın basından berı evleeı esım supuruyor haftada 1 oda ıcıme sınmıyor bugun oyuzden ıse gıtmedım evde temızlık yapılıyor evden calısmaya calısıyorum onuda beceremıyorum uyku durumundan hıperaktıf bır ınsandım yerımde duramazdım sımdı totomu yerımden kaldıramıyorum ama gecıcek elbet bu arada sunu farkettım kendı yaptıgım yemeklerı canım ıstemıyor annemınkılerı ıstahlı ıstahlı yıyorum:)acaba hepsı psıkolojık mı yasadıklarımızın:))
Kendi yaptıklarını yiyemeyen birde ben varım 😂 Hamilelik değişik şey vesselam😂
Ah kuzum senin bir de çok bulantın oluyordu çalışmak ne zor olurya ben bulantıyla evi süpüremiyorum🤭nerde çalışıyorsun Allah yardımcın olsun
Sağol kuzum ya marketteyim ayakta kalmıyorum oturuyorum yorulmuyorum fakat özel sektör işte. Saatleri yorucu, haftada bir full yapıyorum mecbur 🤷🏻‍♀️ Beni asıl yoran çalışma saatleri☹️

Bende de aşırı hareketlilik oldu. Bazen kafamı kaldıracak halim olmuyor bazende yerimde duramıyorum. Evi süpereyim dedim bi baktım duvarları silmş, camları silmiş evi süpürmüş silmişim. Bu bi iki kere daha geldi başıma. Anlamadan paldır küldür yapıyorum birseyleri. Eşim fırçalayacak ama duramıyorum bir enerji var içimde boşaltmam gerekiyor. Ki normalde öyle iş miş yapan biri değilim çok çok. En iyisi kızım uyanınca accık tepineyim onla.
Yaaaa bende bole olmak ıstıyorum masallah:)

Oğlumda bende öyleydim ah ah 😅
Maşallah de canım kendine, uyuşuk olmak uyuşukluğu beraberinde getiriyor İnan ki.

Kızlar ekimde de haziranda da doğum yapmış biri olarak şunu kesinlikle söylemeliyim ki yaz hamileliği zor çünkü aşırı sıcak basıyor son aylar ama ben kışın daha rahat ettim bebek bakımında yazın sıcaktan çok bunalıyorduk ve yaz hali hep dışarlarda olduk emzirme ve bakımıda zordu ama kışın nasılsa soğuk diye evde daha rahattı hiç hasta olmamıştı kızım
Benim iki oglanda subat dogumlu o kadar rahattim ki kis bebegi kesinlikle daha guzel oluyor zaten disari cikamiyoruz yaza kadar ele avuca geliyor.

Daha önceki yazışmalarda ben bendeki kitapları göndermiştim canım. Bu süreçte en verimli " Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler " kitabı. Bildiğin ansiklopedi ama aklına takılan her konu (gebelik ve doğum) yazılı içinde. Dr Harwey Karp ın "Mahallenin en mutlu bebeği " de şu süreçte okunabilir. Diğer kitaplar bebekler büyüdükten sonra çocukluk aşaması için daha çok.

bak bu ikisini de araştırdım buldum da okuyan yorumu olmadığından bilememiştim.
Bir de alırım hani ne bileyim ya böyle okuycam sonra doktora gidicem böyle kötü bir şey olacak diye düşünüyorum yaa.
sonra o kitapları okuyup kendimi hazırladığıma daha çok üzülücem.
O nedenle 14- 16. haftaları bekliyim diyorum.
Sen de güzel dediğin için bu ilk kitabı alacağım.

sunu farkettım kendı yaptıgım yemeklerı canım ıstemıyor annemınkılerı ıstahlı ıstahlı yıyorum:)acaba hepsı psıkolojık mı yasadıklarımızın:))

canım kokudan doyuyosundur zaten yaparken çok normal.

vay hızlı anne yaaa

Beni bütün gün yatıran midemi alt üst eden taze ekmekmiş, poğaça hamur işleri

Yaa, mayalı şeyler çok dokunur.

Bana yağsız, sadece peynirli tost çok iyi geldi aklınızda olsun :) Sadece peynir ekmek yemek ise zulüm gibi.

Resmen tost aşeriyorum :D

Back