• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ay şok oldum şu an
şok duygulandım yaaa
yani şu an benim de bebeğim bu kadar büyük mü yani
ay maaşallah
cinsiyete ne dedi peki bir tahmini var mıydı?
Haftaniz ayniysa aynidir canim zaten suan en guzel goruntuleri daha sonra buyudukce boyle tek vucut gorunmuyor bolge bolge gosteriyor doktor.

kızlar bnim gibi aksamları kusmaya baslayan varmı:( bu akşam iki kere cıkardım hiç halim yok midem başım bunı sürekli çeken arkadaşlara allah sabır versin yardım etsn insallah

kızlar bnim gibi aksamları kusmaya baslayan varmı:KK43: bu akşam iki kere cıkardım hiç halim yok midem başım bunı sürekli çeken arkadaşlara allah sabır versin yardım etsn insallah
Benim ozellikle aksamlari cok kotu oluyor. Ustelik bulanti icin ilac da kullaniyorum :(

kızlar bnim gibi aksamları kusmaya baslayan varmı:KK43: bu akşam iki kere cıkardım hiç halim yok midem başım bunı sürekli çeken arkadaşlara allah sabır versin yardım etsn insallah
Sabah ve akşam çıkarıyorum 🤢
Öğlen daha iyiyim genelde 🤷
Kızlar bulantıyi azaltmak için neler yapiyosunuz
Midemi boş bırakmıyorum leblebi kuruyemiş yada çubuk yiyorum hep
Maden suyu iyi geliyor
Bir de mide bulantısını tetikleyecek kokulardan uzak duruyorum
Bunlar işe yarıyor bende

Kızlar selam, 9 haftalık gebeyim son 2-3 gündür az az kahverengi kanamam oluyor.Progestan ampul ve crinone jel kullanıyorum gebeliğin başından beri. Benim gibi bi durum yaşayan oldu mu aranızda?

Kızlar selam, 9 haftalık gebeyim son 2-3 gündür az az kahverengi kanamam oluyor.Progestan ampul ve crinone jel kullanıyorum gebeliğin başından beri. Benim gibi bi durum yaşayan oldu mu aranızda?

Geçmiş olsun. Kahverengi kanamalar genelde eski kanamalar olarak düşünülüyor. Doktor baktı mı kese etrafında falan var mı. Yerleşme kanaması da olabilir. Bazen daha yoğun kanama geçirenlerde oluyor . Sağlıkla gelişsin

Geçmiş olsun. Kahverengi kanamalar genelde eski kanamalar olarak düşünülüyor. Doktor baktı mı kese etrafında falan var mı. Yerleşme kanaması da olabilir. Bazen daha yoğun kanama geçirenlerde oluyor . Sağlıkla gelişsin
Kahverengi olduğu için henüz doktora gitmedim biraz takip etmek istedim ben de, başından geçen varsa diye bi sormak istedim sadece

Kızlar bugün çok yorucu bir gün geçirdim. Ve bugün fark ettim benim ellerim çok kuru üzerleri çatlayacak gibi olmuş. Sizde de var mı böyle bir durum?

Kızlar bugün çok yorucu bir gün geçirdim. Ve bugün fark ettim benim ellerim çok kuru üzerleri çatlayacak gibi olmuş. Sizde de var mı böyle bir durum?

Benimde aynen öyle. Gece yatıyorum bi an kolum da bi yer kaşınıyor yada ayağımda hemen gidip zeytinyağlı sabunla yıkıyorum yoksa kaşımaktan yara yapıyorum. Çok kuruluk olmaya başladı

Benimde aynen öyle. Gece yatıyorum bi an kolum da bi yer kaşınıyor yada ayağımda hemen gidip zeytinyağlı sabunla yıkıyorum yoksa kaşımaktan yara yapıyorum. Çok kuruluk olmaya başladı
Benim ellerşm ve yüzüm sadece. Bende krem süreyim iyi gelir

Eğer bir hafta geriden geliyorsa bence 3 hafta da bekleyebilirsin. çünkü insan daha çok telaş yapıyor. mesela bana şuan bir hafta geçmek bilmedi. Muhtemelen sen de 2 hafta sonunda net göremezse sonraki hafta tekrar çağıracak. Gittğinde her şeyi net bi şekilde kalp atışını bebeğini görürsün inşallah 🙏🏼
Allah razı olsun cnm. Teşekkür ederim bakalım dayanabilirsem 3 hafta sonra giderim.

doktor 15 gün dediyse 15 günde git canım
zaten şu an daha yeni gittiğin için aman 3 hafta sonra gidiyim diyor insan da
ben şu an mesela keşke bu hafta olsaydı kontrolüm diyorum
ilk doktordan çıktığımda 25inde alırım amaan diyordum randevu için :KK70:
Öyle yaparım büyük ihtimalle. 🙂

Back