- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 30
Aynen cnm buyumus iyce :)Yaaaaa bu kocaman olmuş artık tam bir bebek Maşallah ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm buyumus iyce :)Yaaaaa bu kocaman olmuş artık tam bir bebek Maşallah ona
yani birde sanirim ilk bebegin senin:) cok daha degisik oluyor❤❤
İçime erkek doğdu inşallah öyledirBuda benim bebegimmmmm :)))
Yaa, mayalı şeyler çok dokunur.
Bana yağsız, sadece peynirli tost çok iyi geldi aklınızda olsun :) Sadece peynir ekmek yemek ise zulüm gibi.
Resmen tost aşeriyorum
Insallah saglikli bir prenstir :) 2 kizdan sonra cok guzel olur ama nasip kizda erkekte benim evladimİçime erkek doğdu inşallah öyledir
Oyy maşallah çok büyümüş annesi darısı hepimizeBuda benim bebegimmmmm :)))
Insallah cnmbenim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinOyy maşallah çok büyümüş annesi darısı hepimize
aslında benim canım herşey isteyebilir buraya yazılanları bile canım çekebiliyor.
ben ilk gebeligimdede doguma gidene jadar kusmustum bundada kusmanbulanti migren ataklari yasiyorum cok zor oluyor bebekle birdeYaa inşallh geçer hemen bu süreçler
İlk gebeliğimde onyzd bende kullandım 1 kere ama sonra geçti benim bulantım..
İlaçtan mı geçti yoksa zaten geçecek miydi bilmiyorum tabi
Ayy ilkimde ben öyleydim çok zor gerçekten. Migrenim var benimde çok zor sadece parolu serumla veriyorlar doktorlarda bişey yapamıyor. Etkisi geçince gene başlıyor Allah yardımcın olsun. Çok su iç.ben ilk gebeligimdede doguma gidene jadar kusmustum bundada kusmanbulanti migren ataklari yasiyorum cok zor oluyor bebekle birde
Hahhhhaha supermıs:)))Benimde canım bişey çekti söylemiyim. Aradım eve servisimiz yok dediler. Ama ben hamileyim dedim bir anda . Çocuk hemen tamam abla getircez bir şekilde dedi getirdiler İyi insanlar iyi ki varlar yoksa eşimi bekliycektim bu akşamda geç gelecek.
Hamileliğin faydalarıBenimde canım bişey çekti söylemiyim. Aradım eve servisimiz yok dediler. Ama ben hamileyim dedim bir anda . Çocuk hemen tamam abla getircez bir şekilde dedi getirdiler İyi insanlar iyi ki varlar yoksa eşimi bekliycektim bu akşamda geç gelecek.
aynen canım oyle serum alinca o gece iyi sonra tekrar basliyor ilkinde 5. ayda gecmisti artik sabir diyicemAyy ilkimde ben öyleydim çok zor gerçekten. Migrenim var benimde çok zor sadece parolu serumla veriyorlar doktorlarda bişey yapamıyor. Etkisi geçince gene başlıyor Allah yardımcın olsun. Çok su iç.
Yaaa benimki de bu kadar mıı haftaya cuma gidicem ben de inşallah, daha da büyür o zamana heraldeBuda benim bebegimmmmm :)))
Insallah oyledir cnm Dr erkek olma sansi var ama soyleyemem dedi zaten 1 haftaya belli olcak testle cinsiyet fln hersey cikiyorYaaa benimki de bu kadar mıı haftaya cuma gidicem ben de inşallah, daha da büyür o zamana heralde
Bir de erkek mi acaba
Bana öyle geldii ne testi yaptıracaksın canım? Nifty gibi mi?Insallah oyledir cnm Dr erkek olma sansi var ama soyleyemem dedi zaten 1 haftaya belli olcak testle cinsiyet fln hersey cikiyor
Bende ayniyim migrenim tuttumu fena zaten bulantim var birde migren birde 2 cocuk allahim yardimcimiz olsunben ilk gebeligimdede doguma gidene jadar kusmustum bundada kusmanbulanti migren ataklari yasiyorum cok zor oluyor bebekle birde
Kac haftalik burda valla masallahi var baya buyumus ikra meyra diye birinin anketi var goster istersen genelde tahminleri cikiyor.Buda benim bebegimmmmm :)))