insaallaj hepsi vaktinda gelirSağol canım seninde hayırlı olsuninşallah zamanında gelir minikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insaallaj hepsi vaktinda gelirSağol canım seninde hayırlı olsuninşallah zamanında gelir minikler
Ben onyzd içmeme rağmen asla yataktan kalkamıyorumBenim gibi kusması/bulantısı devam eden var mı?
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Ben 15 gündür yatıyorum serumla besleniyorum. Muhtemelen 4 hafta daha böyle gidecek. Su bile içemiyorum inşallah hemen geçer artık gücüm kalmadı
Yaa inşallh geçer hemen bu süreçlerBen onyzd içmeme rağmen asla yataktan kalkamıyorum
Ay benim fazlasıyla karıştı. 2 hafta sonra mı 3 hafta sonra mı gitsem bilemedim. Dr bana 15 gün sonra dedi ama. Geriden geliosa 2 hafta sonra gitmenin anlamı yok sanrmBenim 5+5 te kese 10 mm idi. İki hafta sonra bebeği gördüğümüzde bir hafta geriden geliyor dedi o zaman ilk ölçülen kese de bir hafta gerideydi demekki. Ama benim de çok kafam karışıyor bu konularda
Ay benim fazlasıyla karıştı. 2 hafta sonra mı 3 hafta sonra mı gitsem bilemedim. Dr bana 15 gün sonra dedi ama. Geriden geliosa 2 hafta sonra gitmenin anlamı yok sanrm
Inşallah inşallah o kadar zor bir durumki dün ağlayarak uyumuşum bulantidan evet bende ilk hamileligimdede kullanmıştım sadece kusmami engelliyor ama bulantı çok kötü devam ediyorYaa inşallh geçer hemen bu süreçler
İlk gebeliğimde onyzd bende kullandım 1 kere ama sonra geçti benim bulantım..
İlaçtan mı geçti yoksa zaten geçecek miydi bilmiyorum tabi
Hay maşallah ya :) kocaman olmuş bu yaaaaaBuda benim bebegimmmmm :)))
Buda benim bebegimmmmm :)))
Merhaba, ben başkent hastanesinden aldım paket...Arkadaşlar doğum paketi alan var mı aranızda? Ankara'da olan arkadaşlar hangi hastanelere gidiyor? Paylaşır mısınız?
Yook cnm burda oyle hemen soylemezler meraktan olcem 1 hafta snra ogrenirimay şok oldum şu an
şok duygulandım yaaa
yani şu an benim de bebeğim bu kadar büyük mü yani
ay maaşallah
cinsiyete ne dedi peki bir tahmini var mıydı?
Yaa yerim yerim büyümüş kocaman olmuş :)Buda benim bebegimmmmm :)))
Ben lıv hospıtal gıdıyorum ama memorıal gecıcem muhtemelenMerhaba, ben başkent hastanesinden aldım paket...
Yook cnm burda oyle hemen soylemezler meraktan olcem 1 hafta snra ogrenirim
Eğer bir hafta geriden geliyorsa bence 3 hafta da bekleyebilirsin. çünkü insan daha çok telaş yapıyor. mesela bana şuan bir hafta geçmek bilmedi. Muhtemelen sen de 2 hafta sonunda net göremezse sonraki hafta tekrar çağıracak. Gittğinde her şeyi net bi şekilde kalp atışını bebeğini görürsün inşallahAy benim fazlasıyla karıştı. 2 hafta sonra mı 3 hafta sonra mı gitsem bilemedim. Dr bana 15 gün sonra dedi ama. Geriden geliosa 2 hafta sonra gitmenin anlamı yok sanrm
hayirlisi cnm :)Kese yuvarlaksa kiz diyorlar ama tabi rabbim bilir.
saol cnm aynen buyumus iyiceYaa yerim yerim büyümüş kocaman olmuş :)
Maşallah canımm
yani birde sanirim ilk bebegin senin:) cok daha degisik oluyorbeklemeden gittin yani
ben de haftaya gidicem o kadar heyecanlanıyorum ki
çok tarifsiz duygular içerisindeyim.
bana rüya gibi geliyor bir de her şey
Annemde ablamda sürekli et yemiş. Canı hep et ürünleri istemişet yemek istiyorum yumurta peynir o tarz turşu yiyemiyorum midemi ekşitiyor.
Yaaaaa bu kocaman olmuş artık tam bir bebek Maşallah onaBuda benim bebegimmmmm :)))