• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu bir kere yaptığın bir şey değil. Ben eminim burada bu etkilenme olaylarından tek rahatsız olan kişi ben değilim.

Bu kadar çok etkileniliyorsa neden ısrarla yaşanılan olumsuzlukların olduğu bir platformda yer alıyorsun ben bunu anlayamıyorum.

Kalp atışı hızından bahsediliyor. Kızlar bunu konuşmayalım bana doktorum bir şey demedi ben etkileniyorum.

Hamilelik belirtilerim geçti gibi acaba bir şey olmuş mudur? Diye soran birine bak bende de böyle oldu etkilendim konuşmayalım.

Ondan etkilendim, bundan etkilendim ama bi yeter artık . Tek hamilelik yaşayan sen değilsin.

Bundan sonra bana karşı hiçbir şekilde ithamda bulunma. Muhattap olupta burada diğer arkadaşları germeye gerek yok.
Yazdıklarımı nasıl okuyorsanız artık agzımdan hamılelık belırtılerım gectı dıe bır cumle cıkmadı bıle etkılendım cumlesıne gelıcek olursak 100kez acıklama yaptım ne zorum var halbukı :)sen benı kafana ne kadar cok takmıssın solemedıgım seylerı bıle yazmıs valla alkıslıyorum senı saglıkla kal

Kızlar çok öksürüğüm var demiştim hala devam ediyor pekmez tereyagda işe yaramadı dün gece içim dışıma cıkana kadar kustum . Ama şimdide kocaman bir tost söyledim ve onu yiyorum bi iştahla :KK70:
Doktora sordun mu canım?

Martilikiz07 Martilikiz07 canım bir sistem varmış Kullanıcı adının üstüne mouse ile gelip "Göz Ardı Et"e tıklarsanız, hoşlanmadığınız kişilerin yorumları otomatik olarak size gösterilmez. Sen öyle yap en iyisi yoksa çok gerilirsin söylim .

Yıllardır hep shiseido ve kiehls ürünlerini kullanıyorum, yaş ilerledikçe seriler değişse de hep aynı iki markada ısrarcıyım. çok memnun olduğum için de devam ettim hamilelikte ama kimyasal konusu kafamı karıştırmıyor değil. The body shopta içeriği bi nebze temiz ürünler var belki ona geçiş yapabilirim en azından hamilelik sürecinde..

Ben gül suyu ile temizleyeme, ardından e vitamini ile nemlendirmeye karar verdim. Bu süreci doğal olarak atlatmak istiyorum. 1% bile olsa işin içine kimyasal giriyor. Bir de dermarollerım var, ona düzenli devam edeceğim, ardından e vitamini kullanacağım.

Normalde L'occitane'nın ürünlerini dönüşümlü kullanırım. Elimde de aslında açık epey bir kaldı, yazık olacak.

Martilikiz07 Martilikiz07 canım bir sistem varmış Kullanıcı adının üstüne mouse ile gelip "Göz Ardı Et"e tıklarsanız, hoşlanmadığınız kişilerin yorumları otomatik olarak size gösterilmez. Sen öyle yap en iyisi yoksa çok gerilirsin söylim .
Hakkımı helal etmıyorum zaten soledıgım cumleyı farklı sekılde anlayan ınsanlara bebegımın bu durumdan etkılenmesıne sebebıyet verıyor ınsan olan afedersın arkadasım bırbırımızı yanlıs anladık der gecer ama sahsıyetın sankı ırzına gecmısım gıbı davranıyor:)

Ben yapmıyorum ama özenir alırım sadece bi gün sürerim sonra o orda kalır zamanı gecer çöp e gider 😂😂😂 çok nadir makyaj yaptığım için grek duymuyorum ama aslında şimdiden başlamak lazım bu bakım olaylarına ah artık 20 lik çıtır değilim 26 oldum 😣😣

Ben de makyaj yapmam. Kirpik perması yaptırıyorum 4 ayda bir. Makyaj gerektiren bir cildim yok Allah'a şükür, kirpik perması da sabah uyandığında bile bakımlı hissi veriyor. Şu an tabi bunu da yaptıramayacağım.

Yaşın erken, 33 gibi bakmıştım ben yaşlanma karşı bakıma. Nemlendirmen ilk etapta yeterli olur sanırım.

Hakkımı helal etmıyorum zaten soledıgım cumleyı farklı sekılde anlayan ınsanlara bebegımın bu durumdan etkılenmesıne sebebıyet verıyor ınsan olan afedersın arkadasım bırbırımızı yanlıs anladık der gecer ama sahsıyetın sankı ırzına gecmısım gıbı davranıyor:)
Sağlıkla kal deyip başkası üzerinden hala yazıyorsun.
Arkadaşım tek hamile olan sen değilsin. Benim de karnımda bebeğim var, senin yüzünden gerilen. Asıl ben hakkımı helal etmiyorum.
Kapanmış olan konuyu sabah sabah açacağına keşke sen yazsaydın kusura bakma yanlış anladık diye. Ama ben asla seni yanlış anladığımı düşünmüyorum.

Bu doktoru çok seviyorum akla gelen her şey için videolar çekmiş. İlk hamileliğimde de kendisinden çok faydalanmıştım😏
Kola ve kafein / Türk kahvesi ilişkisini dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum şuracığa.

Evet her konuyu yanıtlamış. Hatta nub teorisini bile anlatıyor bir videosunda yüzde 85 doğrudur ama biz doktor olarak yüzde yüz emin olmadan söylemek istemiyoruz yoksa 11 haftalık gebelikte yüzde 85 belli oluyor diyor.

Arkadaşım tek hamile olan sen değilsin. Benim de karnımda bebeğim var, senin yüzünden gerilen. Asıl ben hakkımı helal etmiyorum.
Kapanmış olan konuyu sabah sabah açacağına keşke sen yazsaydın kusura bakma yanlış anladık diye. Ama ben asla seni yanlış anladığımı düşünmüyorum.
Arkadaşım dünden beri konuyu kapatalım dedikçe açıyosun sen bile bile kendini germeye yer arıyosun . Konuyu kapatın ya ne mesele oldu . Birşey yazdık olay oldu la havle .

Ozaman abla bizede asıl doğal ürünleri öğrenip yazarmisin sana zahmet nemlendirici vücut losyonu şampuan vs doğal diye bakıyorum ama ne kadar doğru bilip güvenip almadım henüz artık başlamak lazım

3 sene evvel koltuk altında bir kitle bulmuştuk, patolojide Allah'a şükür temiz çıktı.
Doktorun bana söylediği
- Roll-on kullanımı yasak. Sıvı formda olsa bile.
- Duş jeli yasak. Sabun kullan.
- Sıvı sabun yasak. Katı sabun kullan.

Doktorun dediklerini uyguluyorum. Bebe yağıyla duştan sonra nemlendiriyorum vücudu. Katı sabun, daha fazla hijyen hissi veriyor bana.

Yanlıs anlıyorsun :) yınede senı ve bebegını gerdıysem ozur dılerım sadece benım hk ongorulerınden vazgec dusundugun yapıda bırı degılım sende fazlasıyla uzdun ve gerdın..

Evet her konuyu yanıtlamış. Hatta nub teorisini bile anlatıyor bir videosunda yüzde 85 doğrudur ama biz doktor olarak yüzde yüz emin olmadan söylemek istemiyoruz yoksa 11 haftalık gebelikte yüzde 85 belli oluyor diyor.
Nub teorisi için bir konu açılmış. 11-14.hafta ultrason fotoğrafı üzerinden bayan tahmin yapıyor. O haftalarda atarız fotoğraflarımızı 😍

Arkadaşım dünden beri konuyu kapatalım dedikçe açıyosun sen bile bile kendini germeye yer arıyosun . Konuyu kapatın ya ne mesele oldu . Birşey yazdık olay oldu la havle .

Bugun içerisinde yazılan mesajları okumanı öneririm. Kim konuyu kapatmıyormuş. Okuduktan sonra avukatlığa devam edebilirsin.

Okumak isteyen varsa syf:601 den başlayabilir😉

Gayet mutlu bir güne başlamıştım ki bayanın bana karşı iğneleyici mesajını görene kadar.

Bu arada açıklamam size değil aslında. Bu konuda yer alan tüm arkadaşlara.

Canımı çektirdiniz. Benim bebişimede bakın bakalım maksat tahmin oyunu olsun . 2 hafta önce 7 haftalık hali. Alalım cinsiyet tahminlerini 🤗🤗🤗

Eklentiler

• 20200110_095638.jpg
    20200110_095638.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 44
Bugun içerisinde yazılan mesajları okumanı öneririm. Kim konuyu kapatmıyormuş. Okuduktan sonra avukatlığa devam edebilirsin.

Okumak isteyen varsa syf:601 den başlayabilir😉

Gayet mutlu bir güne başlamıştım ki bayanın bana karşı iğneleyici mesajını görene kadar.

Bu arada açıklamam size değil aslında. Bu konuda yer alan tüm arkadaşlara.
Farkındaysan senden özür bile diledi bebeğini ve seni üzdüysem diye sen içinde cok büyütmüşsün olayı kapatasın gelmiyor. Onunde kalbi kırılmıs ve bunu belirtmek istiyor . Beni yanlış anladın diyor her mesajında. Sende ısrarla beğenmiyorsan git demeye götürüyorsun . Bence bu konu kapansın artık . Herkesi birbirine dusman etmeye gerek yok . Güzel güzel kalp kırmadan birşey anlatmaya çalışırken başkalarıda dahil oluyor ve guruplaşmaya başlıyo olay buda benim hiç hoşuma gitmiyo. Burda biz herşeyimizi paylaşmaya geldik . Benim ilk gebelıgım ve sancılarım cok oldugu ıcın forumu okudum sonra uye olmaya karar verdım herkeste oldugunu gorunce rahatladım ben bu guruba bu yuzden geldım kımseyle tartısmaya degıl sen bırsey soyledın bende oyle oldugunu sanmıyrum dedım büyütmeye gerek yok dimi ? Israrla ben doğruyu biliyorum deyip konunun uzamasına sebebiyet vermeyede gerek yok herkes herşeyi bilebilir ama herkesin her bildiği doğru olmayabilir. Eğerki sizin yorumlarınızı gormek istemiyorum bu sayfayı ben açtım herşeyin doğrusunu ben bilirim kimse aksi yorum yapamaz yaparlarsa konuyu uzatırım diyorsan ben çıkıp gidebilirim . Zira her birşey yazdıgımda konunun uzayıp böyle tarafları üzmesini istemiyorum .

Back