• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de atayım da bi bakın keseye göre kız mı erkek mi:)

Eklentiler

• CDB3DBC3-675B-4A10-8D04-B3BE6FFA1984.jpeg
    CDB3DBC3-675B-4A10-8D04-B3BE6FFA1984.jpeg
    97,3 KB · Görüntüleme: 44
Iyi akşamlar hanımlar..sayfanızı görünce birden heyecanlandım.bende 2019 ağustos annesiyim..(erken doğum yaptım temmuza kaydı ama olsun)hepinize hayırlı sağlık li doğumlar diliyorum.saglikla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.. önünüzde uzunca bir süre var elinizden geldiğince sakin ve stressiz geçirmeye bakın.herne sorun ile karşılaşırsanız karşılaşın kalbinizin sesini dinleyin o size doğruları fisildayacaktir..

Iyi akşamlar hanımlar..sayfanızı görünce birden heyecanlandım.bende 2019 ağustos annesiyim..(erken doğum yaptım temmuza kaydı ama olsun)hepinize hayırlı sağlık li doğumlar diliyorum.saglikla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.. önünüzde uzunca bir süre var elinizden geldiğince sakin ve stressiz geçirmeye bakın.herne sorun ile karşılaşırsanız karşılaşın kalbinizin sesini dinleyin o size doğruları fisildayacaktir..
2019 Ağustos Anneleri ne kadar tatlılar💜 Teşekkür ederiz mesajınız için . Umarım bizde bebişlerimizi kucağımıza alıp yeni anne adaylarına böyle destek olabiliriz.

Merhaba allah nasip ederse bende 17 agustosta anne olucam suan 8+4 gunluk olduk ama 1 haftadir kasiklarim agriyor ayni durumu yasayan var mi acaba

Merhaba allah nasip ederse bende 17 agustosta anne olucam suan 8+4 gunluk olduk ama 1 haftadir kasiklarim agriyor ayni durumu yasayan var mi acaba
Merhaba. Ara ara benim de ağrılarım oluyor. Aşırı bir ağrı olmadığı sürece doktorlar normal diyor canım.
Bu arada aramıza hoşgeldin. Listeye eklenmek istersen bilgilerini gönderebilirsin😊

Merhaba. Ara ara benim de ağrılarım oluyor. Aşırı bir ağrı olmadığı sürece doktorlar normal diyor canım.
Bu arada aramıza hoşgeldin. Listeye eklenmek istersen bilgilerini gönderebilirsin😊
Liste derken? Konuya tam hakim degilim biraz aciklayabilir misiniz?

Bu doktoru çok seviyorum akla gelen her şey için videolar çekmiş. İlk hamileliğimde de kendisinden çok faydalanmıştım😏
Kola ve kafein / Türk kahvesi ilişkisini dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum şuracığa.

Benim bazen siddetleniyor acikcasi kabizlikta cekiyorum umarim ondandir bir de lenf bezimde sisme var o yuzden de korkuyorum

Benim bazen siddetleniyor acikcasi kabizlikta cekiyorum umarim ondandir bir de lenf bezimde sisme var o yuzden de korkuyorum

Geçmiş olsun. Ekstra durumun varmış bence doktora gözük canım. En azından için rahatlar.
Çok şükür şu ara kabızlık yaşamıyorum. Ama kabızlık vs baya ağrı yapıyor bende.

oğlumda detaylıda her şeyi açık açık anlatmıştı,sıkıntı olmadığı sürece anlatmasını istemem önceden söylerim artık doktora😅
bence çok çok arada içilebilir,ben hayatımda içmedim kola şanslıyım☺Eğer sevseydim kesin arada içerdim🙈
canım minnak bir kese görmüşsünüz gözünüzaydın evet muhtemelen geç döllenmedir💕kendine dikkat et canım
kız😻
😻😻gözünüzaydın darısı bizlere inşallah benim gibi henüz duymayanlara
Allah gönlünüze göre versin inşallah,güzel haberle dönersin bize inşallah🌸
canım hakkında hayırlısı olsun Allah tekrardan sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah💙çok geçmiş olsun😔

Valla sudan çıkmış balık gibiyim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim. Kanama alanı var dedi bende henüz bir kanama başlamadı. Artık bir hafta sabır edeceğiz. Geç döllenme olabilir zaten adet döngüm 30-34 gün arası değişiyor.
Kesinlikle eşine ve sana katılıyorum. Sürpriz olmuştu ama nasipten öte yol yok. Dilerim inşallah tez vakitte pıt pıtları duyarsınız. Dedigin gibi Rabbim neylerse güzel eyler. Tevekkül etmekten başka birşey gelmez elimizden. Cok tesekkur ederim Allah razı olsun

Benim 3ten sonra süpriz oldu bu ve şok olduk beklenmedik ve zor bir zamanda. Ama dedim ki Rabbim sen versin beni rızanı dışına çıkarma diye çok dua ettim. Şimdi yine Rabbim bilir belki de gebelik devam etmeyecek, belki boş bir gebelik ve yine Rabbime sığınarak Rabbim sen en iyisini bilensin hakkımızda hayırlı olanı nasip et diyorum. Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah 😊
Ben de atayım da bi bakın keseye göre kız mı erkek mi:)

Bence erkek 👨

Back