• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geçmiş olsun. Ekstra durumun varmış bence doktora gözük canım. En azından için rahatlar.
Çok şükür şu ara kabızlık yaşamıyorum. Ama kabızlık vs baya ağrı yapıyor bende.
Doktora gittim ama o kadar test yapildi bisi bulamadilar antibiyotik verdi doktor ama kendi doktorum 3 ay kullanmamak gerekiyor bebek icin deyip icmemi istemedi 3 ay sonra gene bakilir dedi suan doktorsuz da kaldim tayini cikti pazartesi bi doktora gidicem bakalim neler dicek insallah saglikla kucagimiza aliriz hamile kalmadan onceki ay da kimyasal gebelik gecirmistim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Doktora gittim ama o kadar test yapildi bisi bulamadilar antibiyotik verdi doktor ama kendi doktorum 3 ay kullanmamak gerekiyor bebek icin deyip icmemi istemedi 3 ay sonra gene bakilir dedi suan doktorsuz da kaldim tayini cikti pazartesi bi doktora gidicem bakalim neler dicek insallah saglikla kucagimiza aliriz hamile kalmadan onceki ay da kimyasal gebelik gecirmistim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Şansızlık olmuş doktorunun gitmesi. Pazartesi git bakalım canım ne diyecekler. İnşallah en azından şu süre için ilaç kullanman gerekecek bir durum yoktur.

Bu doktoru çok seviyorum akla gelen her şey için videolar çekmiş. İlk hamileliğimde de kendisinden çok faydalanmıştım😏
Kola ve kafein / Türk kahvesi ilişkisini dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum şuracığa.

Benim rahatlamami sağlayan doktor hamileligim basında sakınıyordum bunu izledikce aman demeye başladım 😂😂 geçen arkadasa tavsiye ettim izle diye insanı rahatlatıyor

25 günden sonra bugün iş başı yaptım bu arada hamile olduğunuza fair is yerine bilgi verdiniz mi kızlar günde 2.30 saat erken çıkma hakkınız var yada geç girebilirsiniz tercih size kalmış benim 5. Haftamda bilgilendirme yapıldı ama ben isten zaten erken çıktığım için 5.15 te onaydış ediyorum o yüzden erken çıkmam yerine eşimle tam.konusup ya toplayıp perşembeden paydos edicem cuma gitmicem yada eşim diyor toplar doğum sonrası kullanırsın diyor henüz karar vermedik bugün anladimki boş yere evde oturmuşum çalışmak çok iyi geldi zaman çabuk geçiyor ve mideme odaklanmiyorum 😊
YAa keşke öyle olsa sen işyerinden dolayı çok şanslısın işkanununda 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor :/

Yanlış anlasilmaktan korkarak biseyler demek istiyorum. Şu an gebelik okuluna devam ediyorum ve egitimci hemşiremiz Şöyle bişey dedi haberleri, korku filmleri izlemeyin olumsuz şeyler düşünmeyin. Olumsuz kötü hikayeler dinlemeyin dedi. Aman yanlış anlamayin lütfen. Bi kac gün önce burda arkadaslarin durumunu okuyunca kötü oldum sürekli olumsuzu düşünmeye başladım. Bunu bile isteye yapmadim ama ister istemez düşünüyorsunuz. Eminim bunu hepiniz yaşamıştır
Evet bende aynı seyı soledım ama kalpsız gıbı dusunuldu aman canım agzından cıkanı cımbızla seç anında mimlenıyorsun yoksa ınsanlar gergınlıklerını sanırım burada atıyor oysakı paylasım ve tecrubelerı paylasıp bırbırımıze pozıtıf enerjı versek ne guzel olurdu

Selam kızlar yazılanları okuyamadım baya şey olmuş 😊 ben bufğn doktora gittim. Normalde 7+4 ama karından ultrason ile 6 hafta işe uyumlu kese görüldü. Kalp atışı falan görülmedi.doktor normalde bu haftalarda kalp atışı görürüz ama senşn daha canlanmamış dedi. Kesenin etrafında kanama alanı var dedi düşük tehlikesi bu senşn için dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı
Umarım hersey ıyı olur senın ıcın arkadasım

Annem bana hamileyken günde 3 litre kola içiyormuş 😂😂 sor bakalım neden doktoru tavsiye etmiş miden bulandıkça yudum yudum al demiş bizimkisi abartmış sağolsun içebilirsin bu kadar sıkıntı yapmayın ya şahsen mide bulantıların gecti her şeyi yiyorum gastirit olduğu için asitli şeylerden uzak duruyorum sadce çünkü maffediyor beni
Ben canım ıstedıkce ıcıyorum abartmadan :)

Bu doktoru çok seviyorum akla gelen her şey için videolar çekmiş. İlk hamileliğimde de kendisinden çok faydalanmıştım😏
Kola ve kafein / Türk kahvesi ilişkisini dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum şuracığa.

Abartmaya gerek yok işte 😂 ben de takip ediyorum ve canım isterse de içiyorum 😂 yoksa hep organik beslenmemiz lazım.

Evet bende aynı seyı soledım ama kalpsız gıbı dusunuldu aman canım agzından cıkanı cımbızla seç anında mimlenıyorsun yoksa ınsanlar gergınlıklerını sanırım burada atıyor oysakı paylasım ve tecrubelerı paylasıp bırbırımıze pozıtıf enerjı versek ne guzel olurdu
Kendiniz uzattığınız için yazıyorum.
Dediğin gibi burası insanların yaşadığı, tecrübe ettiği durumların bir paylaşım yeri.
Eğer ki sen burada yazılan olumsuzluklardan etkileniyorsan ve bu durumda bebeğin zarar görüyorsa okumamanı tavsiye ediyormuş doktorlar.

Kendiniz uzattığınız için yazıyorum.
Dediğin gibi burası insanların yaşadığı, tecrübe ettiği durumların bir paylaşım yeri.
Eğer ki sen burada yazılan olumsuzluklardan etkileniyorsan ve bu durumda bebeğin zarar görüyorsa okumamanı tavsiye ediyormuş doktorlar.
Ben anlık etkılendım onuda ılettım orada ama sen benı mımledın:)aa bu cok yanlıs dıe ben uzuldum bu mu yanlıs kısıye yazmısım cok gecmıs olsun dıe bu mu yanlıs keske yazmasaydın mı dedım naptımda bu dusunce oldu anlamadım ben ondan sonra konusunu bıle açıp yazı yazmadım sırf elestırmek adına yazdıgını dusunuyorum okumaya devam edıcem burda gormezsem baska yerlerde zaten karsıma cıkıyor sadece fazla duygusal yaklasıyorum bunu farklı bır sekılde adlandırıp kalbımı yeterınce kırdınız afedersın demek yerıne hala Çatısma pesındesın neyse

Ben anlık etkılendım onuda ılettım orada ama sen benı mımledın:)aa bu cok yanlıs dıe ben uzuldum bu mu yanlıs kısıye yazmısım cok gecmıs olsun dıe bu mu yanlıs keske yazmasaydın mı dedım naptımda bu dusunce oldu anlamadım ben ondan sonra konusunu bıle açıp yazı yazmadım sırf elestırmek adına yazdıgını dusunuyorum okumaya devam edıcem burda gormezsem baska yerlerde zaten karsıma cıkıyor sadece fazla duygusal yaklasıyorum bunu farklı bır sekılde adlandırıp kalbımı yeterınce kırdınız afedersın demek yerıne hala Çatısma pesındesın neyse
Bu bir kere yaptığın bir şey değil. Burada bu etkilenme olaylarından tek rahatsız olan kişi ben değilim.

Bu kadar çok etkileniliyorsa neden ısrarla yaşanılan olumsuzlukların olduğu bir platformda yer alıyorsun ben bunu anlayamıyorum.

Kalp atışı hızından bahsediliyor. Kızlar bunu konuşmayalım bana doktorum bir şey demedi ben etkileniyorum.

Hamilelik belirtilerim geçti gibi acaba bir şey olmuş mudur? Diye soran birine bak bende de böyle oldu etkilendim konuşmayalım.

Ondan etkilendim, bundan etkilendim ama bi yeter artık . Tek hamilelik yaşayan sen değilsin. Ben sana kaç haftadır bir şey yazmamak için direniyorum. Bir ara gerçekten burada hiçbir şekilde bulunmadım. Hala mimledin diyorsun.

Tekrar söylüyorum senin bu durumundan rahatsız olan tek kişi ben değilim. Ama ben dile getiren kişi oldum. Sen melek ben şeytan gibi bir durum yok yani.

Bundan sonra bana karşı hiçbir şekilde ithamda bulunma. Muhattap olupta burada diğer arkadaşları germeye gerek yok.

Kızlar çok öksürüğüm var demiştim hala devam ediyor pekmez tereyagda işe yaramadı dün gece içim dışıma cıkana kadar kustum . Ama şimdide kocaman bir tost söyledim ve onu yiyorum bi iştahla :D

Back