- 30 Aralık 2019
- 508
- 507
- 18
- 34
Hamdolsun gözlerim her zaman güzel ve merhametli bakar .Teşekkür ederim. Bakan gözünüzün derler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun gözlerim her zaman güzel ve merhametli bakar .Teşekkür ederim. Bakan gözünüzün derler..
Canım iyi bir bal al ve içine karabiber katıp limon sık günde iç kez ye, üzerine su içme . 2 güne geçiyor ben öyle kurtuldumKızlar çok öksürüğüm var demiştim hala devam ediyor pekmez tereyagda işe yaramadı dün gece içim dışıma cıkana kadar kustum . Ama şimdide kocaman bir tost söyledim ve onu yiyorum bi iştahla
Teoriye gore erkek canim. Bakalim kimlerin tahminleri tutucak.Canımı çektirdiniz. Benim bebişimede bakın bakalım maksat tahmin oyunu olsun . 2 hafta önce 7 haftalık hali. Alalım cinsiyet tahminlerini
Günaydın canımGunaydin herkese ❤❤
canım dedım gıbı ne bal kaldı ıcmedıgım ne pekmez sigarayıda bıraktım ya ona baglıyorum vucut kendını temızlemeye calısıyo heralde geniz akıntımda var bıyandan .Allah kmseye vermesin .Canım iyi bir bal al ve içine karabiber katıp limon sık günde iç kez ye, üzerine su içme . 2 güne geçiyor ben öyle kurtuldum
Canım hemen bağışıklıgını guclendırmeye bak . Gribe yakalanırsan cok kötü oluyor bide grip ilaçları hep c kategorisinden b de bulmak zor oluyo ben kullanamadım grip geçti öksürüğüyle uğraşıyorum bide .Bende sanırım grip oluyorum
Hapşırık geliyor sürekli ☹ gecede burnum tıkanmış uyuyamadım.
Önce bi ıhlamur deneyeceğim. Geçen ıhlamurla iyi olmuştum. İyi gelmezse fikirlerinize açığım
Geçmiş olsun kuzu. Benimde eşim hastaydı. Bize bulaştırmasın die 3 gündür salonda yatırdım adamı .Ama bu sabah kızımla bende hapsuruyoruz . Bizde fikirlere açığız.Bende sanırım grip oluyorum
Hapşırık geliyor sürekli ☹ gecede burnum tıkanmış uyuyamadım.
Önce bi ıhlamur deneyeceğim. Geçen ıhlamurla iyi olmuştum. İyi gelmezse fikirlerinize açığım
Zıtlasmak degıl canım ortam gerılmesın dıe ozur dılemıstım:)Günaydın yazayım mutlu mutlu diye bi açtım yine aynı iki kişi konu sahibiyle zıtlaşıyor hayret ya :-/ uzatmayalım yor ama iğneleyici tuhaf tuhaf cümlelerle cümle bitirip diğeri öbürünün mesajından alıntı yaparak yine laf atma derdinde.. rica ediyorum yazmayın siz !!!
Bu ilaç konusunda hassasım zaten kaybımdan ötürü. mümkün olduğunca -mantık sınırlarındayken- ilaç kullanmıyorum. Parol bile. Hasta olmak son istediğim şey Doğal şeyleri deneyeyim bakalım umarım geçerCanım hemen bağışıklıgını guclendırmeye bak . Gribe yakalanırsan cok kötü oluyor bide grip ilaçları hep c kategorisinden b de bulmak zor oluyo ben kullanamadım grip geçti öksürüğüyle uğraşıyorum bide .
C vıtamını bol bolBu ilaç konusunda hassasım zaten kaybımdan ötürü. mümkün olduğunca -mantık sınırlarındayken- ilaç kullanmıyorum. Parol bile. Hasta olmak son istediğim şey☹ Doğal şeyleri deneyeyim bakalım umarım geçer
Hayırlı olsun yeni iş, bebiş kısmetiyle geliyor inş Ben uzun süredir karbonat kullanıyorum, çok fayda ediyor diyemem ama roll on dan daha iyidir muhakkak..tatlicincap roll on da alüminyum içerenleri özellikle tercih etmiyorum ama bence de her türlüsü zararlı, doğru demiş doktor kesinlike. zaten doktor yani : )
duş jeli de kullanmıyorum artık, sanki hepsi vücudumda birikecekmiş gibi geliyor.
ve gün aşırı yıkanırım hiç de koktuğumu hatırlamıyorum. Resmen duş jelleri boşuna kullanmışım diyorum yıllardır.
Koltuk altı için karbonat kullanın diyorlar kokuyu engelliyormuş, hiç denemedim sanki zor bir şeymiş gibi : )onu bir deneyeyim.
eşim de iş değiştiriyor, çok stresliyim kızlar. Çok iyi imkanları olan bir iş umarım hayırlısıyla olur.
Şu dönemde aslında stresli hiçbir şeyi istemiyorum ama hayat işte oluyor napıcaksın.
Elma sirkesi bağışıklıgı aşırı güçlendiriyor mide problemin yoksa içtiğin suya günde bir çay kaşığı koy istersen .Bu ilaç konusunda hassasım zaten kaybımdan ötürü. mümkün olduğunca -mantık sınırlarındayken- ilaç kullanmıyorum. Parol bile. Hasta olmak son istediğim şey☹ Doğal şeyleri deneyeyim bakalım umarım geçer
tatlicincap roll on da alüminyum içerenleri özellikle tercih etmiyorum ama bence de her türlüsü zararlı, doğru demiş doktor kesinlike. zaten doktor yani : )
duş jeli de kullanmıyorum artık, sanki hepsi vücudumda birikecekmiş gibi geliyor.
ve gün aşırı yıkanırım hiç de koktuğumu hatırlamıyorum. Resmen duş jelleri boşuna kullanmışım diyorum yıllardır.
Koltuk altı için karbonat kullanın diyorlar kokuyu engelliyormuş, hiç denemedim sanki zor bir şeymiş gibi : )onu bir deneyeyim.
eşim de iş değiştiriyor, çok stresliyim kızlar. Çok iyi imkanları olan bir iş umarım hayırlısıyla olur.
Şu dönemde aslında stresli hiçbir şeyi istemiyorum ama hayat işte oluyor napıcaksın.
bende ilaçtan çok korkuyorum doktor hamılelere de verıyoruz bu antıbıyotıgı demesıne rağmen istemedim . gribim geçti cok sukur ama öksürük kusturuyor.Bu ilaç konusunda hassasım zaten kaybımdan ötürü. mümkün olduğunca -mantık sınırlarındayken- ilaç kullanmıyorum. Parol bile. Hasta olmak son istediğim şey☹ Doğal şeyleri deneyeyim bakalım umarım geçer
Hayırlı olsun yeni iş, bebiş kısmetiyle geliyor inş Ben uzun süredir karbonat kullanıyorum, çok fayda ediyor diyemem ama roll on dan daha iyidir muhakkak..
tatlicincap o dönem body shopda vardı o kakao kremi bulursam yine yağı ile birlikte onu düşünüyorum, haftaya başlamam lazım nitekim karnım ciddi ciddi çıktı, benim çabuk çıkıyor çünkü.. Bulamazsam da susam yağı ve kakao yağını karıştır demiş arkadaşlar, onu denerim. Maksat cilt nemlensin.. Bir de bol su içmek lazımmış biliyorsunuzdur zaten hepiniz...