HahahahahDört gözle bekliyor o anıetmesin sopayı yer
Arkadaşlar, tahminleri alalım.
Nedense erkek gibi hissettimBen de atayım da bi bakın keseye göre kız mı erkek mi:)
2019 Ağustos Anneleri ne kadar tatlılarIyi akşamlar hanımlar..sayfanızı görünce birden heyecanlandım.bende 2019 ağustos annesiyim..(erken doğum yaptım temmuza kaydı ama olsun)hepinize hayırlı sağlık li doğumlar diliyorum.saglikla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.. önünüzde uzunca bir süre var elinizden geldiğince sakin ve stressiz geçirmeye bakın.herne sorun ile karşılaşırsanız karşılaşın kalbinizin sesini dinleyin o size doğruları fisildayacaktir..
Ben de erkek hissediyorum en başından beri eşim de oğluşum diye seviyo :)Nedense erkek gibi hissettim
Grubumuz adına konuşuyorum gerçekten tatliyizdir2019 Ağustos Anneleri ne kadar tatlılarTeşekkür ederiz mesajınız için . Umarım bizde bebişlerimizi kucağımıza alıp yeni anne adaylarına böyle destek olabiliriz.
MaşallahGrubumuz adına konuşuyorum gerçekten tatliyizdirhala daha görüşmeler devam eder bizde
Umarım bizim gibi güzel ve kalıcı dostluklar kurabilirsiniz ❤Maşallah
Darısı bizim grubumuza diyelim
Merhaba. Ara ara benim de ağrılarım oluyor. Aşırı bir ağrı olmadığı sürece doktorlar normal diyor canım.Merhaba allah nasip ederse bende 17 agustosta anne olucam suan 8+4 gunluk olduk ama 1 haftadir kasiklarim agriyor ayni durumu yasayan var mi acaba
Hoşgeldin canımMerhaba allah nasip ederse bende 17 agustosta anne olucam suan 8+4 gunluk olduk ama 1 haftadir kasiklarim agriyor ayni durumu yasayan var mi acaba
Liste derken? Konuya tam hakim degilim biraz aciklayabilir misiniz?Merhaba. Ara ara benim de ağrılarım oluyor. Aşırı bir ağrı olmadığı sürece doktorlar normal diyor canım.
Bu arada aramıza hoşgeldin. Listeye eklenmek istersen bilgilerini gönderebilirsin
Konunun ilk sayfasına bakabilirsin canım. Orada son adet tarihimiz gibi bilgilerimizi ekledik.Liste derken? Konuya tam hakim degilim biraz aciklayabilir misiniz?
Benim bazen siddetleniyor acikcasi kabizlikta cekiyorum umarim ondandir bir de lenf bezimde sisme var o yuzden de korkuyorum
oğlumda detaylıda her şeyi açık açık anlatmıştı,sıkıntı olmadığı sürece anlatmasını istemem önceden söylerim artık doktora
bence çok çok arada içilebilir,ben hayatımda içmedim kola şanslıyım☺Eğer sevseydim kesin arada içerdim
canım minnak bir kese görmüşsünüz gözünüzaydın evet muhtemelen geç döllenmedirkendine dikkat et canım
kız
gözünüzaydın darısı bizlere inşallah benim gibi henüz duymayanlara
Allah gönlünüze göre versin inşallah,güzel haberle dönersin bize inşallah
canım hakkında hayırlısı olsun Allah tekrardan sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahçok geçmiş olsun
Kesinlikle eşine ve sana katılıyorum. Sürpriz olmuştu ama nasipten öte yol yok. Dilerim inşallah tez vakitte pıt pıtları duyarsınız. Dedigin gibi Rabbim neylerse güzel eyler. Tevekkül etmekten başka birşey gelmez elimizden. Cok tesekkur ederim Allah razı olsun
Ben de atayım da bi bakın keseye göre kız mı erkek mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?