• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Esinizle birliktelik diyince bugun hastanede muayne odasinda doktoru beklerken bisey oldu cok güldüm 😁😁 iceriye 20 kusur haftalik bi gebe girdi bi sonuc gostermeye doktor plesantanin asagida oldugunu iliski yasamamalari gerektigini soyledi. Bunun uzerine kadin doktora dedi ki bi sn bu konu esimi ilgilendiriyor ona anlatir misiniz 😁 o cikarken zaten doktor ve asistanlar koptular. Bende muayne tarafinda perde kapali orda bi asistanla bekliyodum. Sonra cift iceri geldi doktor tekrar ayni seyleri soyledi sonra adam dedi yani dogum bitene kadar o is olmasin diyosunuz :) doktor zamanini soyliycegini belirtti. Sonra kadin dedi ben esime soyluyorum ama anlamiyor ben hissediyordum bi terslik var diye ama dinlemiyor diyo :)) cok şaşırdım hersey iyiyken tabiki olsunda kadın istemedigi halde esinin israrla istemesi ne biliyim kadin icin üzüldüm

Iğrenç ya kadını bilr bu duruma düşürmek ne kadar iğrenç bi durum cidden uçkuruna ne kadar düşkün bi herifmis ya yasak deniyor neyi anlamıyor kalas 😠

Canım inan çok şanslısın maşallah 🧿 benim eşim ilk çocukta elini sürmedi diyebilirim şimdi de çok yardım edeceğini sanmıyorum inşallah yardımcı olur😭
evet cnm cok ama cok sukur yardim eden iyi huylu bi esim var❤️ Bazen ben sinirlenirim cocuklara Ama esim asla cok sabirlidir 😁 insallah senin esinde sana yardimci olur cunku destzek olmadan cokkkkkk zorlanir bi insan! Mesela benim biri 3 yasinda biri 11 aylik ve supriz sekilde hamile kaldm, ama kendimi kotu hissetmedm hic cunku biliyorumki esim yardimcim... yoksa asla bas edemezdim

😂😂😂anliyorum seni ama ne bilim bendede o usengeclik yok hic esiminde isine geliyor😂
yani zorlamayla olmaz tabiki😁 hersey karsilikli guzel 😂
valla cnm kolay degil zorda degil duzenini kurdunmu tamam😁 ve esim cok ama coooook yardimcim Mesela gece hic kalkip sut yaptigimi hatirlamam hep kendisi kalkar hazirlar getirir saolsun❤️ Aksam cocuklari yatirirken birini esim birini ben uyutur oyle keyf yapariz😂❤️

Maşallah nazar değmesin ❤
Pırlanta gibi kocan var bu arada onada maşallah benim eşim nasıl olur acaba çok merakediyorum 😊

Saol cnm insallah yardimcin olur ❤️❤️ Cok iyi hissediyosn kendini hele ilk aylarda, lohusayken..

Eşim çok iyidir ya şimdi bile çamaşır aşar veri spurur siler toz alır kendimden şüphe ederim ama.esimin başlığından zerre şüphe etmem merhametli insan ama bu benim gördüğüm bebk.doguncada devam eder inşallah 😂

Kızlar sağlık ocağının verdiği Sağlık bakanlığının gebelik dergisine bakıyordum da. Orda kafeini gördüm günde 200 mg geçmemeliymiş kafein alımı. Kolada 33 mg varmış. Yani çok canınız çekti ise bence içebilirsiniz içilmez demiyor. Kafein oranları yazıyor. İsterseniz okuduğum sayfanın resmini atabilirim.

Eşim çok iyidir ya şimdi bile çamaşır aşar veri spurur siler toz alır kendimden şüphe ederim ama.esimin başlığından zerre şüphe etmem merhametli insan ama bu benim gördüğüm bebk.doguncada devam eder inşallah 😂
Eder cnm ya niye etmesin sonucta ikinizin parcasini dunyaya getiriyosun❤️❤️❤️ Valla hele ilk cocuklarda basindan ayrilmiyorlar 😂😂😂

Kızlar sağlık ocağının verdiği Sağlık bakanlığının gebelik dergisine bakıyordum da. Orda kafeini gördüm günde 200 mg geçmemeliymiş kafein alımı. Kolada 33 mg varmış. Yani çok canınız çekti ise bence içebilirsiniz içilmez demiyor. Kafein oranları yazıyor. İsterseniz okuduğum sayfanın resmini atabilirim.
Aynen cnm icilebilir, katiliyorum

Hatta türk kahvesinin kafeini daha yüksek. Ama ben kahvesiz yapamam.

Eklentiler

• 20200109_213228.jpg
    20200109_213228.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 27
Ah canim kismen ayni seyleri yasamisiz. Oncelikle sunu soyleyeyim10 gun ileride veya geride olmasi cok normal ilerleyen zamanlarda bu arayi kapatir bebis ❤ Ozele mi gittin devlete mi? Devletteki cihazlar biraz eskiymis bende yeni ogrendim agzim yandi. Dun devlete gittim kese bos dediler. Belki seninkide boyle olabilir.
Kanama olmasida normal sakın kanama yasadim kesin bebek dusecek diye dusunme. İlk gebeligimde 5 ay kanama yasadim sakır şakır ama cok sukur oglum benimle :) simdiki gebeligimde de kanama var. 2 tane nur topu ne yapalim hayırlısi Allaha emanetiz ❤ Ama sunu unutma hamilelik cok farkli gercekten kimin kucagina alacağı hic belli olmuyor Allahtan umidini kesme. Verende Allah Alanda Allah. Kanamasiz bi gebelikte sans ne ise inan cok az daha sans sadece ama asla umutsuzluk degil kanama. Tabiki cok uzuluyorsun tabiki riskin var ama hepimiz Allaha emanetiz 💕 hamilelik boyle bisey.kanama boyutunu biliyor musun
Çok doktor olumsuz konuşmadı zaten. Devlet hastahanesi ama bursa şehir hastahanesi ne gittim yeni açıldı ultrason cihazını bilmem yeni midir bilmem. Kese boyutunu söylemedi. 6 hafta ile uyumlu dedi kanama alanı var dedi. Ama dışarıdan benim ne akıntı ne lekem ne kanamam var 😊 sadece birşey söylemek için çok erken dedi 10 gün sonra tekrar bakacağız dedi. Çok gerilme takma kafana dedi eğer tutunacak ise her şekilde tutunur dedi, ama tutunmayacak ise zaten ne yapsak Tutunmaz dedi. Valla ben Rabbime sığındım o bunu bana korunduğum anda nasip etti. Vardır elbet benim için yazdığı bir yazı. Eğer var ise hakkımda hayırlı sağlıklı bir oğul nasip etsin yoksa isim konusunda eşim ve annem arasında kalacağım üzülen ben olacağım 🙄😒

Arkadaşlar, tahminleri alalım. :KK76:

Eklentiler

• 637ACD6A-54B9-43CB-9D05-E0EF3D94BC5E.jpeg
    637ACD6A-54B9-43CB-9D05-E0EF3D94BC5E.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 60
Çok doktor olumsuz konuşmadı zaten. Devlet hastahanesi ama bursa şehir hastahanesi ne gittim yeni açıldı ultrason cihazını bilmem yeni midir bilmem. Kese boyutunu söylemedi. 6 hafta ile uyumlu dedi kanama alanı var dedi. Ama dışarıdan benim ne akıntı ne lekem ne kanamam var 😊 sadece birşey söylemek için çok erken dedi 10 gün sonra tekrar bakacağız dedi. Çok gerilme takma kafana dedi eğer tutunacak ise her şekilde tutunur dedi, ama tutunmayacak ise zaten ne yapsak Tutunmaz dedi. Valla ben Rabbime sığındım o bunu bana korunduğum anda nasip etti. Vardır elbet benim için yazdığı bir yazı. Eğer var ise hakkımda hayırlı sağlıklı bir oğul nasip etsin yoksa isim konusunda eşim ve annem arasında kalacağım üzülen ben olacağım 🙄😒
Nedenki canim esin ve annen ne diyor bu duruma?
Bence isim ben ve esim arasinda bi karar olmalı ya bilemedim. Siz mi sordunuz canim anneye ne koyalim diye nasil oluyor o surec merak ettim

Bozmadım canım planlı bir gebelik değildi hakkımızda hayırlısı ney ise o olsun. Cuma gününe tekrar gideceğim. Zaten belki vajinal baksa görürdü ama karından tercih etti. Birde ben sol kasık ağrısı çekiyordum bebek solda diye düşünüyordum sağdan baktı keseye😊
üzülme canım inşallah düzene girer geç döllenmedir belkide

ben 2 gündembir kahve haftada bir ya da iki yarım bardak kola içiyorum yaa dayanamıyorum :) zaten aslında daha bile fazla içsek zararı olacağını sanmıyorum. bugün eşimi alacaktım ve yolları karıştırdım arabayla salak yandex yüzünden ters yollara falan girdim ve o kadar ağladım ki yine anlatamam. çok canım sıkkın, keşke onkadar ağlayacağıma bir bardak kola içmiş olsaydım, inanın zararı 10 kat az olurdu 😔😔😔

Nedenki canim esin ve annen ne diyor bu duruma?
Bence isim ben ve esim arasinda bi karar olmalı ya bilemedim. Siz mi sordunuz canim anneye ne koyalim diye nasil oluyor o surec merak ettim

Benim 3kız var ya annem bir daha kızın olursa benim adımı koy dedi eşimde istemiyor.
üzülme canım inşallah düzene girer geç döllenmedir belkide
Hayırlısı canım 😊

Back