2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İyi yapmışsın canım tek doktora da bağlı kalmamak lazım için daha rahat eder , ama iyi düşün iyi olsun
Evet kuzum kendı kendıme leke dıe dıe leke gordum cok sukur hıc peceteyw fln sılınce gelmedı ama pımpırıklendkm

Aaa cok ıyı fıkır bugunden ıtıbaren baslıyorum kuzum yazmaya

Araştırma hastanelerinden 2 sene öncesine kadar memnundum. Fakat 2 yıldır salgın hastalıklardan dolayı özellikle devlete gitmeye korkar oldum. Riskli gebelik grubundayım. Zaten Perinatolog için 3-4 ay sonra randevu veriyorlar. O da en iyi ihtimalle. Normal kadın doğumcular ise hayattan bezmiş.

Geçen tahliller için gittiğimde -ki kendi doktorumdan 3 gün sonraydı- BOŞ GEBELİK BU dedi devletteki. 1 hafta kafayı yedim. Oysa 3 gün öncesi kendi doktorum maşallah her şey yolunda demişti. Hatta bu sorularımdan dolayı foruma gelip görüş istedim ilk.

Çatala alırken örtü vermiyorlar, hijyen sıfır. Allah korusun soğuk algınlığı vs değil ki bu, her türlü mikrobu kaparsın. Normalde devlet + özel gidecektim. Geçen haftaki muayenemden sonra sadece kendi doktoruma gitme kararı aldım. Hem aklımı bulandırmamak için, hem de hijyen ve mahremiyetten dolayı. 12. Haftaya kadar her hafta görecekmiş doktorum. Normalde özel sağlık sigortam var, fakat doğum modülünü kapsamıyor. 6 ay sonra gebe kalsaydım kapsayacaktı. Şu an doktora 15 günde bir 720 TL veriyorum. Fakat değiyor. Detaylarda boğmuyor, endişelendiklerimi soruyorum rahatlatıyor. Çıktığımda psikolojik olarak rahatlamış halde çıkıyorum. Devlete en fazla tahliller için giderim.

Riskli grupta olduğum halde doktorum bana gönlünüzce hareket edin dedi. Dahası, bir takım bilgiler verdi. Araştırken Twitter'da bir kadın doğumcunun bu konuda yazdığı twit zinciri denk geldi. Çok güzel özetlemiş.

Özeti, bebek anne ve babası birbirini seviyor diye mutlu oluyormuş. Twit linki eklemek yasaktır diye ekleyemiyorum. Ama dileyene özel mesajda gönderebilirim. Yasak değilse tabi.

Yo o konuda sıkıntım yok doktorda yasak felan bise demedi bende sormadım ben kimse yanıma yaklaşmasın istiyorum eşim çok sever sarılmayı öpmeyi bende aksine zaten sevmezdim hamilelikten sonra iyce igrelti geldi bu durum oda bozuluyor öyle olunca ama ne yapım dayandın 3 aydan sina geçiyormuş suda 3 hafta kaldı

Yaa ben sızm guzel enerjınıze bayılıyorumm hıc ınsanı germeden hep rahatlatıcı konusuyorsunuz :) Hıc sacma trıplere gırmeyıp ınsanı germeyen bı yapınız var o yuzden sızı kocaaman

Of of yarın iş başı rapor surem doldu ve uzun aradan sonra ise gitmek okdr zor geliyor ki bana anlatamam neyse belki zaman daha hızlı gecer gider soguklardada hiç çekilmiyor

Yaa ben sızm guzel enerjınıze bayılıyorumm hıc ınsanı germeden hep rahatlatıcı konusuyorsunuz :) Hıc sacma trıplere gırmeyıp ınsanı germeyen bı yapınız var o yuzden sızı kocaaman

Çok teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla topiğin en yaşlısı benim. Ben de sizi öperim kocaman kocaman.

benimde resmen 6.haftamda bulantım başladı Allahtan sabah daha çok,sonrasında aç kalırsam bulanıyor,sürekli ağzıma bişey atıyorum bulanmasın diye
Örgü örmek en iyisiymis. Kafam dolu oluyodu birakinca böyle şeyler düşünmeye basladim. 2 yelek yaptim 3.ye gecicem bugün yeter ki olumsuz şeyler düşünmim
bende bi battaniye bitirdim sen yelekleri kime örüyorsun canım,ben şimdilik ablamın bebelere başladım o da hamile ikizlere
Ayyy ye ayvayı dogur gamzelıyı:)))
aynen öyle oğlumda bol ayva yedim çenesinde ve yanağında çok minnak var
Kızlar ben haftaya cumartesı ıcın farklı bır dr randevu aldım ıcım daha rahat edıcek bole
iyi olmuş canım içine sindiği gibi yap,doktorun takip şekli çok önemli verdiği bi ilacı not edip bi daha ki sefer için bilgi vermesi gerekir,gerçi genelde sen hatırlatmazsan unutuyorlar
Canım neden riskli gebelik senin

Kendi bebeğime örüyorum canim. Strese iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…