- 21 Haziran 2009
- 844
- 1.508
Teşekkür ederim canım.İyi ki doğmuş o zaman miniminnoş
Bizim zaten son bir yildir bi uzaklasma var neden bilmem. Uzerimdeki stres mi yorgunluk mu. Gerginlik mi. Var yani bseyler adami goresim yok
Ben de tek bakiyorum ve esim de bu bakmaya dahil deil tamamen tek yani faydasiz resmen. Daha sen cocukla 5 dk oyna ben bir dus alayim bile yapamadim. Gecen gun o 40+ sicaklarda 5 gun yikanmamisim. Yikanmadigimin da farkinda deilim nese artik kabullendim ben. Esimden bsey beklemeyince bi faydasi olmayacagini kabul edince evde biraz daha huzur oldu. Var midir dogumdan sonra bizim
gbi esiyle uzaklasan? Ne zamandir sorcam?
Bizde de uzaklaşma diyemem belki ama vakit ayıramıyoruz birbirimize. Yükün çoğu kadın da zaten işlerde yardımcı olsa da birçok işi kadın organize ediyor. Söyleyene kadar yapayım modundayim. Bugün yaşanan diyalog "masayı da toplar mısın?"
"Dur ya sabahtan beri ayaktayım az dinleneyim" bu cevaba bir bakış attım alev çıkmış sanırım gözlerimden tamam sende hiç oturmadın ama ben çok yoruldum demez mi .
Yorulmak neymiş unuttum ben zaten. İşe başlayınca nasıl olacak halim bilmiyorum. Daha fazla anlayış bekliyoruz haliyle ama daha fazla anlayış gösteren sabreden biz oluyoruz.