- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Aynen benim benek olmama sebebi troitmiş :) farkedip tedavi olunca hamile kaldım şükür:) ömür boyu ilaç içicekmişim hep kontrolde kalacakmışım, ve en sonunda ameliyat olursun dedi:) ama Allah büyük çok da umursamıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter:)
İlk cocukta 2-3 hafta soylememistik aslinda ama bunda bende dayanamadim. Olsun ya bilsinler ne yapalim hayırlısı olsun :)
Ben de AtaşehirBen. Kadikoy, Bahariye’deyim. ^_^
Bende BahçeşehirIstanbullu olan varmi belki yakin olanimiz vardır merak ettim. Ben kağithane.
Aminn kuzumAnlıyorum canım seni. Bende öyleydim ilk zamanlar. Rahatlayalım ama iyi düşünelim bebelerimiz iyi olsun. Hepiniz dualarımdasınız. Rabbim sağ salim kucaklarımıza versin inşallah ❤
Günaydın ben öğürerek başladım güneKızlar gunaydın cok yorgun bıtkın uyandım kolumu kaldırıcak dermanım yok hasta mı olcam anlamadım
Bi önceki hamileliğimde dr sadece bunu vermişti başka bir şeye gerek yok demiştiKızlar bunu kullananlar vardı sayfada, banada Dr bunu verdi bugün. Peki kullananlar bunun haricinde başka bişey kullanıyor mu?
Canım bende mıde bulantısı yok ama asırı halsız bıtkın uyandımGünaydın ben öğürerek başladım güneuzanınca daha iyiyim,olmazsın canım dur bakalım açılırsın belki
Aman Allah im 16 miii. Çok büyük geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize. haşimato benimki de. Ayda bir tsh ölçülüp ona göre doz artırılıp yâda azaltılacakBen kronik haşimato yani yavaş çalışan tiroit hastasıyım, değerim 7 lerden ilaç kullanarak 2 ye indiğinde hamile kaldım ve gebe olduğumu öğrendiğimde doktoruma troit hastası olduğumu söyledim ve tsh değerim 16 çıktı :-/ düşün durumun önemini, çöl tehlikeli troit ilacın. Dozunu artırdı doktor iki hafta sonra tekrar tsh ölçülecek ona göre ilaç dozu ayarlanacak
ben hala öyleyim malesef .gerçekten zordan ayakta duruyorum.değil ev işi yapmak yerimden kalkacak halim yokCanım bende mıde bulantısı yok ama asırı halsız bıtkın uyandım
yok yaşamadım ama bunu doktoruna bildir bencegünaydın kızlar akşam çamaşırıma pembe mukus gibi akıntı gelmiş bu durumu yaşayan var mı ? endişelendim
Sonuçlar iyi gözüküyor. Sizde şeker miBenim en son ki sonuçlarım böyle cıktı ben pek anlamıyorum
Sonuçlar iyi gözüküyor. Sizde şeker var mi
teşekkür ederim canım bugün gideceğim bakalım inşallah bişey yokturyok yaşamadım ama bunu doktoruna bildir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?