- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ben kronik haşimato yani yavaş çalışan tiroit hastasıyım, değerim 7 lerden ilaç kullanarak 2 ye indiğinde hamile kaldım ve gebe olduğumu öğrendiğimde doktoruma troit hastası olduğumu söyledim ve tsh değerim 16 çıktı :-/ düşün durumun önemini, çöl tehlikeli troit ilacın. Dozunu artırdı doktor iki hafta sonra tekrar tsh ölçülecek ona göre ilaç dozu ayarlanacak
Benim 2.5cikti levotiron başladı dr.sabah aç karnına kabus gibi bir saat te bir şey yenmeyecekmis ama ben yarım saat zor dayaniyorum valla
Bende tepecikbayağı komşuyuz hemde
Araç muayene var belki ordan bilirsinEna harbi hekapı komşusu cikcaktik az daha neresinden tepecigin gerçi daha tam öğrenemedim
Araç muayene var belki ordan bilirsinsen Dr buralarda mı gidiyorsun peki?
Evet halısaha var orda. Benim Dr geçen doğum yaptığım hastane yenibosnada oraya gidiyorum.Meydanda felan değilsin sen futbol sahası felan var otaraftasin sanırsam yani şuan hatırladım kadarıylareyap hastanesine gidiyorum buralarda pek hastane yok ne yazıkki sen nereye gidiyorsun
Evet halısaha var orda. Benim Dr geçen doğum yaptığım hastane yenibosnada oraya gidiyorum.
O hastaneye gitmedim canım hiç bilmiyorum. yol uzak banada ama Dr seviyorum bide ayda bir muayene diye gözealdık işte bakalımBende aslında annemin otaraflarda istiyordum ama gitmesi gelmesi zor oluyor eşimle aynı yerde çalışıyoruz sıkıntı olur diye vazgeçtik reyapta iyi ama otel gibi hastane yapmışlar ilgililer
Tsh değerin çok iyi canım:) bence sorun yokBenim en son ki sonuçlarım böyle cıktı ben pek anlamıyorum
O hastaneye gitmedim canım hiç bilmiyorum. yol uzak banada ama Dr seviyorum bide ayda bir muayene diye gözealdık işte bakalım
Tsh değerin çok iyi canım:) bence sorun yok
Sezaryen zaten ilki buda öyle olacak inşallah sıkıntı olmazDoğumda ne edecen
Direkt tsh ye odaklandım ben serbest t4 var orada aynen Yüksek o, nodülün var mı peki? Ama ilaçla düzeliyor canım sorun edilecek bir şey yok bana baksana 1 ay olmadı öğreneli değerim 16 çıktı 2 olması gerekirken :):)Niye bana yüksek diyorlartsh düşük t4 olan yüksek diyorlar hipotroid mi ne oluyormuş benle dalgamı geçiyorlar
Sezaryen zaten ilki buda öyle olacak inşallah sıkıntı olmaz
evet canım her yaşın bir zorluğu var.amin cnmBenim ilki yaklasik 3 yaşında suan asla kendim idare edemiyorum :) neyseki yardima gelenim oldu baska turlu suan zorlanirdim. Kanamam olmasa problem degil ama dinlenmem gerektigi icin kalkip ilgilenemiyorum9 yas baya rahat olmustur bu konuda ama iste bu yasinda okula goturup getirmesi var. Allah yardımcımiz olsun :)
Direkt tsh ye odaklandım ben serbest t4 var orada aynen Yüksek o, nodülün var mı peki? Ama ilaçla düzeliyor canım sorun edilecek bir şey yok bana baksana 1 ay olmadı öğreneli değerim 16 çıktı 2 olması gerekirken :):)
Ne güzel:) hiç açıklamayım o zaman :) dedim ya gebelikten olmuş sende bende kronikNodül ne oluyor boğazıma ultrasonla bakıldı büyüme var dendi başkada bise demediler bana ilaç vermedi doktor 12.haftadan sonra düzelmezse verilecek
Ne güzel:) hiç açıklamayım o zaman :) dedim ya gebelikten olmuş sende bende kronikultrasonda da çıkmamış iyisin yani maşallah:)
Aynen benim benek olmama sebebi troitmiş :) farkedip tedavi olunca hamile kaldım şükür:) ömür boyu ilaç içicekmişim hep kontrolde kalacakmışım, ve en sonunda ameliyat olursun dedi:) ama Allah büyük çok da umursamıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter:)Hea iyi bari aynen daha önce çok kez bakıldı hiç öyle bi sorun çıkmadı inşallah seninde ilaçla düzelir bir an önce bildiğim kadarıyla geçmiyor ama en azindan bebeği korumak adına dozlar düzenleniyor
İlk cocukta 2-3 hafta soylememistik aslinda ama bunda bende dayanamadim. Olsun ya bilsinler ne yapalim hayırlısı olsun :)Ben ilk gençliğimde değerim 13 çıkmıştı annem eşimin tarafı herkse söyledimsonra kaybedince bundada adetim bi gün geçti yine söyledim herkese tembihledim benim tarafımdan annem babamdan başka kimse bilmiyor ama eşimin bütün sülalesi öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?