2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Benim en son ki sonuçlarım böyle cıktı ben pek anlamıyorum

Eklentiler

• 20191226_204858.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 51
Benim 2.5cikti levotiron başladı dr.sabah aç karnına kabus gibi bir saat te bir şey yenmeyecekmis ama ben yarım saat zor dayaniyorum valla

Benimde hemen hemen okdr değerim bende mide bulantı hapını içince öyle oluyorum sırf şu veletler için ne yapak anası katlancaz ❤

Araç muayene var belki ordan bilirsin sen Dr buralarda mı gidiyorsun peki?

Meydanda felan değilsin sen futbol sahası felan var otaraftasin sanırsam yani şuan hatırladım kadarıyla reyap hastanesine gidiyorum buralarda pek hastane yok ne yazıkki sen nereye gidiyorsun

Meydanda felan değilsin sen futbol sahası felan var otaraftasin sanırsam yani şuan hatırladım kadarıyla reyap hastanesine gidiyorum buralarda pek hastane yok ne yazıkki sen nereye gidiyorsun
Evet halısaha var orda. Benim Dr geçen doğum yaptığım hastane yenibosnada oraya gidiyorum.

Evet halısaha var orda. Benim Dr geçen doğum yaptığım hastane yenibosnada oraya gidiyorum.

Bende aslında annemin otaraflarda istiyordum ama gitmesi gelmesi zor oluyor eşimle aynı yerde çalışıyoruz sıkıntı olur diye vazgeçtik reyapta iyi ama otel gibi hastane yapmışlar ilgililer

Bende aslında annemin otaraflarda istiyordum ama gitmesi gelmesi zor oluyor eşimle aynı yerde çalışıyoruz sıkıntı olur diye vazgeçtik reyapta iyi ama otel gibi hastane yapmışlar ilgililer
O hastaneye gitmedim canım hiç bilmiyorum. yol uzak banada ama Dr seviyorum bide ayda bir muayene diye gözealdık işte bakalım

Niye bana yüksek diyorlar tsh düşük t4 olan yüksek diyorlar hipotroid mi ne oluyormuş benle dalgamı geçiyorlar
Direkt tsh ye odaklandım ben serbest t4 var orada aynen Yüksek o, nodülün var mı peki? Ama ilaçla düzeliyor canım sorun edilecek bir şey yok bana baksana 1 ay olmadı öğreneli değerim 16 çıktı 2 olması gerekirken :):)

evet canım her yaşın bir zorluğu var.amin cnm

Nodül ne oluyor boğazıma ultrasonla bakıldı büyüme var dendi başkada bise demediler bana ilaç vermedi doktor 12.haftadan sonra düzelmezse verilecek

Nodül ne oluyor boğazıma ultrasonla bakıldı büyüme var dendi başkada bise demediler bana ilaç vermedi doktor 12.haftadan sonra düzelmezse verilecek
Ne güzel:) hiç açıklamayım o zaman :) dedim ya gebelikten olmuş sende bende kronik ultrasonda da çıkmamış iyisin yani maşallah:)

Ne güzel:) hiç açıklamayım o zaman :) dedim ya gebelikten olmuş sende bende kronik ultrasonda da çıkmamış iyisin yani maşallah:)

Hea iyi bari aynen daha önce çok kez bakıldı hiç öyle bi sorun çıkmadı inşallah seninde ilaçla düzelir bir an önce bildiğim kadarıyla geçmiyor ama en azindan bebeği korumak adına dozlar düzenleniyor

Aynen benim benek olmama sebebi troitmiş :) farkedip tedavi olunca hamile kaldım şükür:) ömür boyu ilaç içicekmişim hep kontrolde kalacakmışım, ve en sonunda ameliyat olursun dedi:) ama Allah büyük çok da umursamıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter:)

İlk cocukta 2-3 hafta soylememistik aslinda ama bunda bende dayanamadim. Olsun ya bilsinler ne yapalim hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…