Benim ilki yaklasik 3 yaşında suan asla kendim idare edemiyorum :) neyseki yardima gelenim oldu baska turlu suan zorlanirdim. Kanamam olmasa problem degil ama dinlenmem gerektigi icin kalkip ilgilenemiyorumsağol canım kızım 9 yasında küçük anne daha haberi yok söylemedik.bana küçük çocuk gibi pek eziyeti olmuyor.biraz inattır.ama her işini kendi görebilir 3. sınıfa gidiyor ablası .napalım cnm evlat olunca kıyamıyorsun sabah karanlıkta okul yolluna düşüyoruz.
Bursa’da yaşamıyorum ama oraya gidiyorum kontrollere. Gürkan Uncu doktorum biliyor musun?Sen bursa mı canım? Bursa da hangi doktora gidiyorsun?
Yok canım hiç duymadımBursa’da yaşamıyorum ama oraya gidiyorum kontrollere. Gürkan Uncu doktorum biliyor musun?
Bizde bilmeyen kalmadi aile arkadas cevreKızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mıyalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim
Anladım canimIstanbul büyükçekmece medeniyetten uzaktaradikal bi kararla köy hayatımız var bizimde karımız olmasada çok temiz bir havamız var
Istanbullu olan varmi belki yakin olanimiz vardır merak ettim. Ben kağithane.
Bende o medeniyetten uzakta yaşıyorumIstanbul büyükçekmece medeniyetten uzaktaradikal bi kararla köy hayatımız var bizimde karımız olmasada çok temiz bir havamız var
Beylikdüzü:)Istanbullu olan varmi belki yakin olanimiz vardır merak ettim. Ben kağithane.
Burda durmuş bende şimdi hava aldım çıkıp çok guzell bnde kuşcağız tarafındayımHalen yağıyor canım, bende etlik'teyim
Hmm anladım canım çok geçmiş olsun bende 7 ay önce başladı troid nodül var. Hamile oldugumu ogrenince TSH ölçüldü 3 küsürlerde cıktı k.doğum biz gebelerde 2'nin altında bir değer bekliyoruz deyince hemen ilaç yazıldı sabah ac karnına içiyorum
Ben kronik haşimato yani yavaş çalışan tiroit hastasıyım, değerim 7 lerden ilaç kullanarak 2 ye indiğinde hamile kaldım ve gebe olduğumu öğrendiğimde doktoruma troit hastası olduğumu söyledim ve tsh değerim 16 çıktı :-/ düşün durumun önemini, çöl tehlikeli troit ilacın. Dozunu artırdı doktor iki hafta sonra tekrar tsh ölçülecek ona göre ilaç dozu ayarlanacakHmm anladım canım çok geçmiş olsun bende 7 ay önce başladı troid nodül var. Hamile oldugumu ogrenince TSH ölçüldü 3 küsürlerde cıktı k.doğum biz gebelerde 2'nin altında bir değer bekliyoruz deyince hemen ilaç yazıldı sabah ac karnına içiyorum
Bir de Bursa’nın en iyi doktoru dediler ondan gidiyorum ama böyle giderse değiştireceğim zaten çok çok fazla muayene ücreti. Üstüne bir de böyle yapması benim de canımı sıktı. Peki mesela karından baktığında böyle geride çıkıp vajinal ultrasonla baksa farklı çıkabilir mi ? Yani daha net görüneceğinden dolayı.
Ist cikisi baya uzaksin
Bizde bilmeyen kalmadi aile arkadas cevrebi komsular bilmiyor asla cenemi tutamam
Benim 2.5cikti levotiron başladı dr.sabah aç karnına kabus gibi bir saat te bir şey yenmeyecekmis ama ben yarım saat zor dayaniyorum vallaSenin önceden başladığı için bebek için zararlı olur du büyük ihtimalle önceden olanlara veriyorlar ilaç inşallah benimde gecer ilaca gerek kalmadan sizede çok geçmiş olsun saolun
Bende o medeniyetten uzakta yaşıyorumkomşu çıktık
Bende tepecikEhehe neresinden ben turkoba inekler keçiler tavuklar ne ararsan var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?