prilam die bi ilac varmis bi arkadas onermistiKızlar merhaba ıkı gundur bulantım arttı ve kusmaya basladım ne yesem kusuyorum 6. Haftama girmek üzereyim cubuk kraker ve leblebi dısında yapabileceğim bısey var mı ne önerirsnz??
Bende cumartesi gidecektim ama bugün lekeler arttı belagrisi ve karinagrisi var 2 gundur de bulantilar bitti 4 gibi dra gidicem korkuyorum acikcasi
Cumartesı doktora gıdecegım bulantı için bende ilac isteyeceğim de daha dogal bilen varsa diye cunku leblebi ve kraker de cıkarıyorm calısırken cok zor oluyorprilam die bi ilac varmis bi arkadas onermisti
Çok ilginç ben de bugün sivilce çıktığını fark ettimHanımlar 1 kilo vermişim, ama pantolonumun beli sıktığı için dün akşam bir pantolon aldım. İyi de etmişim. Benim gibi üşüyen tipler için iyiymiş, normalde de giyerim. şu an göğüs altıma kadar çıkıyor, sıcacık.
Bir de ergenliğimde dahi sivilcesizdim. Dün gece yüzümü sivilce basmış. Normal zamanda kullandığım kremleri de kullanmıyorum. Yüz için cilt bakımını nasıl yapmalıyız acaba? Vücut için doğal yağlar ile kurtarıyorum da...
Benim eşimde oluyor yanımda bizede özellikle der ilişki yok diye ikimize bakarakKontrollerde eşimde oluyor yanımda onun yavru kedi gibi bir bakışı var belki ona kıyamamıştır hiç .
Canım fazlası diyor.Kızlar doktorum tv e cıkmıs youtube yazın gorceksınız folik asit kullanırken dikkat diye. Otizm olasılıgını arttırıyormuş . Bi bakın isterseniz.
Bende izledim 2gündür kafam çok takıldı,ne yapsak şaşırdım ya,hamile kalana kadar folbiol kullandım şimdi folicus plusa geçtim çok hızursuzumKızlar doktorum tv e cıkmıs youtube yazın gorceksınız folik asit kullanırken dikkat diye. Otizm olasılıgını arttırıyormuş . Bi bakın isterseniz.
Ben folık asıt kullanıyorum ayrıca multıvıtamınde alıyorum onun ıcındede var folık asıtCanım fazlası diyor.
Ben hamileliğimden 3 ay önce kullanmaya başlamama rağmen değerim başlangıç sınırında.
Bir ara burada folbiol isimli folik asit kullanılmaması gerekiyormuş demem sorun olmuştu. Folbiol günlük alınması gereken miktardan neredeyse 50 kat fazla. Ama 0,4 mg olanlar miktar olarak zaten günlük kullanıma uygun.
Ben bu şekilde düşünüyorum. İnşallah bir zararı olmaz bebişlerimize.
aynen çok iyi yapıyorsun :) diğer türlü kabus ağzımda balık tadı hiç yemem balıkbanada geçen hafta vermişti canım benim hep gece yatarken aklıma geldiğinden zaten gece içiyordum iyi yapıyormuşum o zaman :)
Çok ilginç ben de bugün sivilce çıktığını fark ettim
demekki herkesin değerlerine göre doktorlar farklı önerilerde bulunuyorBana folık asıt ve vıtamınlerı 20.haftaya kadar kullan dedı
Olabılır canım ama bı drna sor bencekizlar afedersiniz idrarimi yaparken kucik beyaz beyaz biseyler gelio sanki yumurta kabugu gibi.gece vajinal progestan kullanioyorum onun parcalari olabilir mi acaba.cumartesi idrarima bakildi cunku temiz cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?