bende ocağın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum27 aralıkta gittim, 1 ay sonra gel dedi. 27 ocak gbi giderim canım.
geç döllenmedir belki ya da erkendir henüz,görürsün merak etme salı günüValla bende cuma gittim gözükmedi 6 haftalık olduk sat a göre. Aynen yine keseyi görmek bile rahatlatır doktor boş gebelik filan dedi gözüm korktu inşallah keseyi görürüz.
hoşgeldinBende katilayim Araniza :))
maşallh sizeBu arada açılışı yapıyorum fasülyemle bu şekilde başladık
Her hafta aynı kıfayet ve aynı yerde nasip olursa doğuma kadar devam edicem
eşimin parfüm kokusuna katlanamıyorum artık sıkmıyor ama onu görünce o koku geliyor burnumaKizlar biraz ozel olucak ama birsey sorucam kendimi bu konuda kotu hissediyorum 2 hamilelik yasadim ama boyle birsey yoktu zaten ilkinde hersey yasaktida 2. De rahattik. Esinizden uzaklastinizmi yoksa bu konuda tek miyim. Yada gunun verdigi yorgunliktan uzak duruyorum bide tabi midebulantisi yasiyorum.
akıntı olabiliyor hamilelikte her renkte ama bazı renklerde dikkat etmek gerekirmiş özellikle kokmuyorsa meraklanma doktoruna muhakkak danışırsınSirinee6 .!.:Kızlarrr Günaydınn kahverengi ve yeşilimsi akinti geliyo bi kaç gündür baya az sizce normal mi?? Neden olabilir yarın gidicem doktora ama hiç böyle bisey yaşayan var mi ??
Günaydın,doktor ve ebe iyi dediyse sıkıntı yoktur canım,gözünaydın genel olarak iyi çıkmışGünaydın hanımlar. Bende sağlık ocağına gidip sonuçlarımı aldım. Genel anlamda iyimiş. Ama bana beta biraz düşük gibi geldi. 6+5 de verdiğim kan ile 6277 çıkmış. İnşallah iyidir. Doktor kontrolüme son 8 gün
Tedirgin olmayın tabi ki,ağrı acı gidip büyğmeye devam eder bi süre sonraSelam arkadaşlar, 9 hafta bitti, bugün göğüslerde yumuşama olduğunu ve ağrının kalmadığını hissettim.. Tedirgin olmam gerekiyor mu acaba? Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı? Dr. kontrolüm çarşamba günü daha...
Hamilelik hep bir tedirginlik hali demekBen de dün yatmaktan nette dolaşmaktan yine aklıma saçma şeyleri soktum.iki gündür içim dışına çıkacak kadar çıkardım.sabah kalktım mide bulantim yok bu sefer ona taktım goguslerimi mıncıklıyor umyok sanki acımıyor .canım sıkıldı bıraksalar hemen Dr a koşacağım.okula geldim yarım saat sonra başladım çıkarmaya .keşke tadını cikaraymisim.
Ay maşşallahhhRandevumdan çıktım Kızlar.
1.8 cm olmuş fasulyem♥
8+2 günlük dedi
8-9 tüp kan + 2 idrar verdim
Araştırma hastanesinde de dosyamı açtırdım
Böyle sağlıkla devam edelim inşallah
sağol canımTecrübe ile diyorsun yaniAllah bundan sonra kötü tecrübe yaşatmasın inşallah.
18 haftada falan. Ama senşn ikinci olduğu için biraz daha erken hissedebilirsin
inşallah canımRandevumdan çıktım Kızlar.
1.8 cm olmuş fasulyem
8+2 günlük dedi
Cok rahatduyarsın ben 6+1de duydum vajınaldaKızlar selem 27 aralıkta doktor keseyi görmüştü şimdi başka bir doktora başlıcam tavsiye ile , 10 ocak gününe randevu aldım sizce o gün kalp atışını duyabilir miyiz 7+1 olucam o zaman ? benimle aynı tarihte olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?
amin canım aslında gönlümden değişik olsun diye oğlan geçiyor .ama önce sağlıklı olsun tabiki.allahtan gelen her türlü kabulümüz.sen ne hissediyorsun cinsiyet için 2 kız bir oğlan var sanırım sendeAllah kısmet ederse senşn cinsiyet öğrenmene az kalmış canıminşallah hakkında hayırlı sağlıklı mümin bir oğlun olur
O zaman süper , normalde bugündü randevum cumaya aldım rahat bi şekilde duyalım diye diğer türlü hayal kırıklığı olmasın istedimCok rahatduyarsın ben 6+1de duydum vajınalda
Duyarsın canım :)Kızlar selem 27 aralıkta doktor keseyi görmüştü şimdi başka bir doktora başlıcam tavsiye ile , 10 ocak gününe randevu aldım sizce o gün kalp atışını duyabilir miyiz 7+1 olucam o zaman ? benimle aynı tarihte olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Iyı yapmıssın canımO zaman süper , normalde bugündü randevum cumaya aldım rahat bi şekilde duyalım diye diğer türlü hayal kırıklığı olmasın istedim
Erken döllenme oldu 2-3 gün. o belli oluyor yoksa tam uyumlu aslındamaşallah
bende ocağın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum☺
geç döllenmedir belki ya da erkendir henüz,görürsün merak etme salı günü
hoşgeldin
maşallh size
eşimin parfüm kokusuna katlanamıyorum artık sıkmıyor ama onu görünce o koku geliyor burnuma
akıntı olabiliyor hamilelikte her renkte ama bazı renklerde dikkat etmek gerekirmiş özellikle kokmuyorsa meraklanma doktoruna muhakkak danışırsın
Günaydın,doktor ve ebe iyi dediyse sıkıntı yoktur canım,gözünaydın genel olarak iyi çıkmış☺
Yok canım bana nasip olmadı oğlanamin canım aslında gönlümden değişik olsun diye oğlan geçiyor .ama önce sağlıklı olsun tabiki.allahtan gelen her türlü kabulümüz.sen ne hissediyorsun cinsiyet için 2 kız bir oğlan var sanırım sende
masallah canim:) kalp atim ritmini soyledimiRandevumdan çıktım Kızlar.
1.8 cm olmuş fasulyem♥
8+2 günlük dedi
benimde öyle canım kızımız var ondan bence .altın kızlar desene ama kız evlad çok iyidir benim tek bir ablam var birgün kırıldığımızı bilmem hep dua ettim allahım ilk evladımı kız ver diye çok şükür duamı kabul etti.gönlümden gecen oldu .bunda bir oğlan nasip eder rabbim inşallah.Valla benim beta hcg ye göre geç döllenme herhaldebakalım görünce netleşir
Evet canımçok şükür
Yok canım bana nasip olmadı oğlanüç kızım var şükür biri esmer, biri kumral, biri sarışın. Rabbim inşallah bunda hayırlı sağlıklı bir oğul nasip eder. Valla ben hissedemiyorum bir gün kızım olacak diyorum bir gün oğul
sanada nasip eder sağlıklı banada inşallahbenimde öyle canım kızımız var ondan bence .altın kızlar desene ama kız evlad çok iyidir benim tek bir ablam var birgün kırıldığımızı bilmem hep dua ettim allahım ilk evladımı kız ver diye çok şükür duamı kabul etti.gönlümden gecen oldu .bunda bir oğlan nasip eder rabbim inşallah.
İnşallah canım çok istiyorum bir oğlum olmasını ama her duam hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Güzel haberler veririz.. Sabah bir arkadaş yazmıştı temmuz anneleri öğrenmeye başlamış erkek miş genelbenimde öyle canım kızımız var ondan bence .altın kızlar desene ama kız evlad çok iyidir benim tek bir ablam var birgün kırıldığımızı bilmem hep dua ettim allahım ilk evladımı kız ver diye çok şükür duamı kabul etti.gönlümden gecen oldu .bunda bir oğlan nasip eder rabbim inşallah.
Araştırmada ki demedi bugün amamasallah canim:) kalp atim ritmini soyledimi
bende dun usenmedim temmuz annelerini okudum canim.12.haftada ogrenmisler.nerdeyse 1 ay sonra bende ogrenirim insallahİnşallah canım çok istiyorum bir oğlum olmasını ama her duam hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Güzel haberler veririz.. Sabah bir arkadaş yazmıştı temmuz anneleri öğrenmeye başlamış erkek miş genel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?