2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
27 aralıkta gittim, 1 ay sonra gel dedi. 27 ocak gbi giderim canım.
bende ocağın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum
Valla bende cuma gittim gözükmedi 6 haftalık olduk sat a göre. Aynen yine keseyi görmek bile rahatlatır doktor boş gebelik filan dedi gözüm korktu inşallah keseyi görürüz.
geç döllenmedir belki ya da erkendir henüz,görürsün merak etme salı günü
Bende katilayim Araniza :))
hoşgeldin
Bu arada açılışı yapıyorum fasülyemle bu şekilde başladık
Her hafta aynı kıfayet ve aynı yerde nasip olursa doğuma kadar devam edicem
maşallh size
eşimin parfüm kokusuna katlanamıyorum artık sıkmıyor ama onu görünce o koku geliyor burnuma
Sirinee6 .!.:
Kızlarrr Günaydınn kahverengi ve yeşilimsi akinti geliyo bi kaç gündür baya az sizce normal mi?? Neden olabilir yarın gidicem doktora ama hiç böyle bisey yaşayan var mi ??
akıntı olabiliyor hamilelikte her renkte ama bazı renklerde dikkat etmek gerekirmiş özellikle kokmuyorsa meraklanma doktoruna muhakkak danışırsın
Günaydın,doktor ve ebe iyi dediyse sıkıntı yoktur canım,gözünaydın genel olarak iyi çıkmış

Tedirgin olmayın tabi ki,ağrı acı gidip büyğmeye devam eder bi süre sonra

Hamilelik hep bir tedirginlik hali demek

Randevumdan çıktım Kızlar.
1.8 cm olmuş fasulyem♥
8+2 günlük dedi
8-9 tüp kan + 2 idrar verdim
Araştırma hastanesinde de dosyamı açtırdım
Böyle sağlıkla devam edelim inşallah
Ay maşşallahhhminnak kocaman olmuşbende araştırmayı düşünüyorum bir de özeldeki doktorum

Kızlar selem 27 aralıkta doktor keseyi görmüştü şimdi başka bir doktora başlıcam tavsiye ile , 10 ocak gününe randevu aldım sizce o gün kalp atışını duyabilir miyiz 7+1 olucam o zaman ? benimle aynı tarihte olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Cok rahatduyarsın ben 6+1de duydum vajınalda

Allah kısmet ederse senşn cinsiyet öğrenmene az kalmış canım inşallah hakkında hayırlı sağlıklı mümin bir oğlun olur
amin canım aslında gönlümden değişik olsun diye oğlan geçiyor .ama önce sağlıklı olsun tabiki.allahtan gelen her türlü kabulümüz.sen ne hissediyorsun cinsiyet için 2 kız bir oğlan var sanırım sende

Duyarsın canım :)

Erken döllenme oldu 2-3 gün. o belli oluyor yoksa tam uyumlu aslında maşallah

Valla benim beta hcg ye göre geç döllenme herhalde bakalım görünce netleşir

Evet canım çok şükür
Yok canım bana nasip olmadı oğlan üç kızım var şükür biri esmer, biri kumral, biri sarışın. Rabbim inşallah bunda hayırlı sağlıklı bir oğul nasip eder. Valla ben hissedemiyorum bir gün kızım olacak diyorum bir gün oğul

benimde öyle canım kızımız var ondan bence .altın kızlar desene ama kız evlad çok iyidir benim tek bir ablam var birgün kırıldığımızı bilmem hep dua ettim allahım ilk evladımı kız ver diye çok şükür duamı kabul etti.gönlümden gecen oldu .bunda bir oğlan nasip eder rabbim inşallah.

sanada nasip eder sağlıklı banada inşallah

İnşallah canım çok istiyorum bir oğlum olmasını ama her duam hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Güzel haberler veririz.. Sabah bir arkadaş yazmıştı temmuz anneleri öğrenmeye başlamış erkek miş genel

bende dun usenmedim temmuz annelerini okudum canim.12.haftada ogrenmisler.nerdeyse 1 ay sonra bende ogrenirim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…