2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızım çok güzel iş yapar canım .ben söylemiyorum yap diye kendi içinden geliyor
Maşallah nazar değmesin. Bende dün kızlarıma dedim kş en düzenli olan dolabını en düzenli tutan, sofraya yardım eden kim ise gözlemleyeceğim 1. Ay sonunda ona hediye alacağım dedim hepsinin hoşlarına gitti

kaç çocuk var canım senin

banada okul yakındı ama okulu değiştirdim 10 dakka mesafede canım.kızlar demek yardımcı herkesin.canım benim bir kürtajım var o yüzden söylemekte acele etmiyorum
Bahsetmiştin canım inşallah bunda öyle birşey yaşamaz sağ salim kucağına alırsın. Başlayıp sona erdiremiyoruz kimimiz. Ben birde tez canlıyım, kendim ile ilgili şeyleri pek saklamayı beceremiyorum

Bahsetmiştin canım inşallah bunda öyle birşey yaşamaz sağ salim kucağına alırsın. Başlayıp sona erdiremiyoruz kimimiz. Ben birde tez canlıyım, kendim ile ilgili şeyleri pek saklamayı beceremiyorum
evet canım allah hakkımıza hayırlı yazılar yazsın.bende sır küpüyüm aksine

Valla öylesi daha iyi. Bayılıyorum öylelerine. İnsanın kendine ait duvarları olması güzel
o zamanda hasta oluyorsun ama susa susa.ama bu çevreylede alakalı İnsanlar ufak bir dargınlık da seni ilk yaran neredeyse oradan vuruyorlar.Kazık yiye yiye öğrendim anlayacağın

maşallah canım vallahi allah bağışlasın.ard ard zincirleme kazalar yaşamışın amaiyi olmuş ne güzel
3 tane ile iyiydik alışmıştık artık canım. Hepsi büyümüş benden çıkmıştı bu şok etkisi yarattı. Rabbim vermemiş olsa ben niyetlenip yapmazdım. Hamd olsun yetiyordu. 4 Aralık da dahiliye ye gittim böbreklerim ağırıyor diye yanımda da büyük kızım var. Doktor dedi bana kaç çocuk var dedim 3, fabrika kapandı mı dedi, hamd olsun üç tane var yeter dedim, oda Allah olmayanlara versin demi dedi, amin inşallah dedim. Sonra eve geldim kendi kendime bu doktor bana niye böyle dedi diye düşünüp durdum. Şimdi ise geriye dönüp bakınca onun dediği zaman döllenme olmuş
Rabbim biz farkında olmadan neler yaşatıyor bize. Vücudumuzda şimdi bin bir çeşit şey oluyor ve biz çoğunu fark etmiyoruz

o zamanda hasta oluyorsun ama susa susa.ama bu çevreylede alakalı İnsanlar ufak bir dargınlık da seni ilk yaran neredeyse oradan vuruyorlar.Kazık yiye yiye öğrendim anlayacağın

Tecrübe ile diyorsun yani Allah bundan sonra kötü tecrübe yaşatmasın inşallah.
Bebek kaçıncı haftada hissediliyordu canım unuttum
18 haftada falan. Ama senşn ikinci olduğu için biraz daha erken hissedebilirsin

Ben de dün yatmaktan nette dolaşmaktan yine aklıma saçma şeyleri soktum.iki gündür içim dışına çıkacak kadar çıkardım.sabah kalktım mide bulantim yok bu sefer ona taktım goguslerimi mıncıklıyor um yok sanki acımıyor .canım sıkıldı bıraksalar hemen Dr a koşacağım.okula geldim yarım saat sonra başladım çıkarmaya .keşke tadını cikaraymisim.

Çocukla nasıl geçer hamilelik düşünemiyorum. Masada kalan su bardağını mutfağa götürmeye bile üşeniyorum.
Siz birde çocuk bakıyorsunuz. Helal olsun
Benim okulda da 20 tane minik var.cuma çok kotuydum zaten çok çıkarıyorum bu yılki ogrencilerimde sagolsunlar çok hareketliler oturup ağladım valla sinifta.evde ki çocuk idare ediliyorda el hiç acımıyor .

evet canım allah ol der olur

Randevumdan çıktım Kızlar.
1.8 cm olmuş fasulyem
8+2 günlük dedi
8-9 tüp kan + 2 idrar verdim
Araştırma hastanesinde de dosyamı açtırdım
Böyle sağlıkla devam edelim inşallah

1.8 cm olmuş fasulyem♥
8+2 günlük dedi
Oh oh önden gidiyor maşallah

Benim okulda da 20 tane minik var.cuma çok kotuydum zaten çok çıkarıyorum bu yılki ogrencilerimde sagolsunlar çok hareketliler oturup ağladım valla sinifta.evde ki çocuk idare ediliyorda el hiç acımıyor .
Her yeni nesil daha zorlayıcı geliyor. Çok iyi bilirim canım. Allah kolaylık versin
1.8 cm olmuş fasulyem
8+2 günlük dedi
Maşallaah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…