2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum

Doktorum “Kanın renginin önemi yok. Kahverengi, pembe ya da kırmızı olabilir. Kanamadan değil, yarım köfte / arnavut ciğeri boyutunda PARÇA gelirse düşük riski oluşur“ dedi. Parçayı özellikle büyük yazdım, pıhtı gelmesi bile gebelikte normalmiş.

Geçen gebeliğimde yukarıda arkadaşın dediği gibi kahve telvesi gibiydi. Fakat 10 gün kalbi attı. Kanama durduktan sonra kalbi durdu.
İçin rahat olsun olsun istiyorsan doktoruna görün canım.

Ben de çok merak ediyorum canım bir de artık kendimi daha çok hamile gibi hissetmeye başladım bebeğe benzemeye başladığı için Aynen yeter ki sağlıklı olsunlar hiç farketmez insan sadece bilmek istiyor
Evet al benden de o kadar bir de dün ultrasonda el ayak hareketlerini gördüm kıpır kıpırdı inanamadım müthiş birşey

ilacin ismi ne canim bende alayim.sekerim yukseldiginde boyle karnim birden cok acikiodu yemek yemek istemesemde kaziniodu ici sanki.simdi de oyleyim yesemde gecmio...mide bulantisi gibi degilde mide kazinmasi resmen

Merhaba bayanlar ben de insallah Agustos annesi olacagım ilk hamileligim bu grupta özellikle tecrübesiz anneler icin bol bol yararlı bilgi paylasirsaniz cok sevinirim.. 9. haftadayım oncelikle hangi takviye ilacları kullaniyorsunuz folik asit disinda merak ediyorum?

Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum
Kuzum ben bu konuda hassasım. Tabiki tedirgin olma ama doktorunla haberleş lütfen Seni yönlendirsin

Hoşgeldin canımhayırlı olsun öncelikle,ben omega ve folicus plus kullanıyorum şimdilik,yeşil yapraklı sebzeler,ceviz,süt ve süt ürünlerine ağırlık vermeye çalışıyorum ama bazen kaçamaklar oluyor

Hayirli olsun. Doktorum Pregnacare ve Wellcare Vitamin D3 (gunde 1 puf) harici ilac kullandirmiyor. Kendine iyi bak hasta olma, ilac yazmayacagim dedi.

Hiç bir takviye kullanmıyorum şimdilik canım. Ama benim doktorum folik asitimi femix omega diye birşeyle değiştirdi. Hem folik asit hem de birçok vitamin vs içeriyormuş sanırım.

Evet al benden de o kadar bir de dün ultrasonda el ayak hareketlerini gördüm kıpır kıpırdı inanamadım müthiş birşey
Maşallah miniğe ya bu kadar minikken kalbinin atması organlarının oluşması hareket etmesi hepsi mucize gerçekten
ilacin ismi ne canim bende alayim.sekerim yukseldiginde boyle karnim birden cok acikiodu yemek yemek istemesemde kaziniodu ici sanki.simdi de oyleyim yesemde gecmio...mide bulantisi gibi degilde mide kazinmasi resmen
Prilam dr canım ilacın ismi. Doktoruna sor yine de istersen belki farklı bir ilaç verir senin için. Mide kazıntısı yaşadığım dönem çok kötüydü gerçekten yemekten yarım saat sonra başlıyordu mide kazıntım. Derste vakit geçmiyordu tenefüs olsa da bir şeyler yesem diye

Tesekkür ederim canim hosbuldum ☺

Bi şey hissetmiyorum ama ara ara erkek gibi geliyor bilmiyorum sağlıklı olsunlar da cinsiyetlerini de konuşacağımız günleri görelim, kucağımıza alalım inşallah

Bugün bu ilacı verdi doktor balık yemediğimi süt Venüs’ün ürünlerini yemediğimi söylediğimde doğuma kadar içeceksin dedi:)

Eklentiler

• 3A597AE8-E74E-4B4C-AE21-B51597BDAB23.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…