- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.641
Ayy hadi bkalımmm inşallah pıtınıda duyarsınIlk olunca heyecan acemilik oluyor kuzum valla
Inşallah yarın hayırlı haberleri veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi bkalımmm inşallah pıtınıda duyarsınIlk olunca heyecan acemilik oluyor kuzum valla
Inşallah yarın hayırlı haberleri veririm
Ayy hadi bkalımmm inşallah pıtınıda duyarsın
canım yeni gördüm benim bat 25 ocak ama düzensiz işte ayın 31 kadar bekliycem:)@Vintagelife @dvtb ezgiiietommmm @Selenay27 M Maviruya30 @mihracee @irayze42
@giustizia__ Kızlar son durumlarınız nedir ? Yeni BAT larınızı yazın güncelleme yapayım
gerçekten yeni gördüm msj kusura bakmayın tekaradan aralıkda oldum 25 indebu ay inş olmamda bebeğim gelir artık biran önceumarım herkezin bu ay müjdesi meleği gelir@Valensiya = 24 Aralık
ezgiiietommmm = 21 Aralık
M Maviruya30 = 30 Aralık
@Selenay27 = 18 Aralık
@irayze42 = 22/24 Aralık
@giustizia__ = 21 Aralık
@Green girls = 21 Aralık
Kızlar durumlar nedir ? Yeni tarihlerinizi güncelleyelim.
Kızlar bugün randevum vardı kalp atışı İçin..
Gittik doktor ayrıntılı ultrasonA yönlendirdi ve maalesef bebek gelişmemiş ve kalp atmıyor.. başka doktora gittim o da baktı , o da aynı şeyi söyledi.. 8+4 haftalık ve kesenin de şekli bozulmuş, bebek gelişmemiş kalp atmıyor dediler.. vajinal ultrason ile yine baktırdım yok yok.. çok üzgünüm .. nefesim kesiliyor resmen..
yarın sabah kürtaj İçin çağırdı..
Allahım çok acı birşey, Rabbim kimseye yaşatmasın..
Ayy cok uzuldum canim rabbim sabir versin insallah en kisa zmanda hayirli saglikli bir evlat nasip eder AllahimKızlar bugün randevum vardı kalp atışı İçin..
Gittik doktor ayrıntılı ultrasonA yönlendirdi ve maalesef bebek gelişmemiş ve kalp atmıyor.. başka doktora gittim o da baktı , o da aynı şeyi söyledi.. 8+4 haftalık ve kesenin de şekli bozulmuş, bebek gelişmemiş kalp atmıyor dediler.. vajinal ultrason ile yine baktırdım yok yok.. çok üzgünüm .. nefesim kesiliyor resmen..
kıyamam yaa , vardır rabbimin bir bildiği kuzum sen hiç üzülme diyeceğim ama elden bişey gelmiyor işte. Allahım doğmamış kardeşine uzun ömürler versinKızlar bugün randevum vardı kalp atışı İçin..
Test yaptınız mıkızlar merhba bu ay bende ovulasyon yaptım 3 aydır bebek istyorum. sadece 3. gününü degerlendirebildim 23u bat dı.ama 24 de kırmızı geldi 1 kez sonra sıldıkce kahve leke geldi bugunde böyle sizce neden olmustur
Ama yapmadan bilemezsinizhayr yapmadım cesaretimde yok acıkcası sadece adet gunumden 1 gun sonra kırmızı gördüm şimdi bişey yok
Merhaba. Tecrubeli arkadaslarin deneyimlerine ihtiyacim var.
Bu ay sol kasik agrim var yaklasik 14 gundur, bata da 3-4 gun var. Normalde kasik agrim nerdeyse hic olmaz. Son iki uc gundur, arada aci olusuyor ve yatarken pozisyon degistirtiyor. (Bu konu beni endiselendiriyor ama adetim geciksin oyle gideyim doktora diye dusunuyorum.)
Bunun disinda da son bir haftadir beyaz akintim sariya dondu ve bu sari yumurta kivamindaki akintimin gun gectikce miktari da artiyor.
Tum bunlarin disinda adetime yakin goguslerimin genelinde siskinlik ve agri olusur gecerdi, simdi sadece uc kisimlarinda aci var.
Kendimi dinlemek degil ama bu bahsettiklerim, psikolojik degil yani. Sadece farkindalik.
Bu tarz seyler yasayanlar var miydi aranizda? Gebelik belirtisi olabilir mi bunlar?
ivit bakıyorum :)