♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Merhabalar 37 yaşındayım 16 yaşında bir oğlum var tekrar bebiş istiyoruz normal şartlar ile olmadı gecen ay doktora gittim klomen + çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişti ama olmadı tekrar doktora gittim femara önerdi doktorum bakalım yarın başlayacağım sabah akşam günde 2 tane sonra yine yumurtanın gelişimine göre çatlatma iğnesi ve bekleme süresi hakkımızda hepimiz için hayırlısı

Merhabalar 37 yaşındayım 16 yaşında bir oğlum var tekrar bebiş istiyoruz normal şartlar ile olmadı gecen ay doktora gittim klomen + çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişti ama olmadı tekrar doktora gittim femara önerdi doktorum bakalım yarın başlayacağım sabah akşam günde 2 tane sonra yine yumurtanın gelişimine göre çatlatma iğnesi ve bekleme süresi hakkımızda hepimiz için hayırlısı

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah , gelişmeleri bizimle paylaş

Kuzum nasılsın ? Bende perşembe yada cuma kürtaj olucam , malesef bizimde kalbimiz atmadı , bebeğin yapısı bozulmuş. Allah bizlere sabır versin inşallah

Kuzum nasılsın ? Bende perşembe yada cuma kürtaj olucam , malesef bizimde kalbimiz atmadı , bebeğin yapısı bozulmuş. Allah bizlere sabır versin inşallah

Canım cok geçmiş olsun cok üzüldüm.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah Rabbim.

Geçmiş olsun canım.. yeni yeni toparlıyorum kendimi..
pataoloji sonucumu da gösterdim doktora..genetik bir durum yok dedi ve 2 ay ara vermemizi istedi.. henüz regl olmadım.. inşallah olurum bi an önce.. 2. Regl zamanı ve 3. günü tahlil için çağırdı..
senin durumun nasıl? Nasılsın şimdi?
Allah sabır versin

Merhaba kizlar nasilsiniz benim 27. Gunum bugun adet olmadim henuz hayirlisiyla bekliyorum bakalim.

14 şubat kara bir gündü benim içinde , bugün işbaşı yaptım. Kanamam dün durdu bakalım artık bende beklemedeyim. Folic asit e devam bir de bebek aspirinine başlıycam kan pıhtılaşması riski olmasın diye , doktor herhangi bi ilaç verdi mi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…