- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 31
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.661
İnşallah canım benim gönlünce olurIyi geceler bayanlar bende 2019da hamis kalmak istiyorum ins bat 14 şubat sevgililer gunu
Merhabalar 37 yaşındayım 16 yaşında bir oğlum var tekrar bebiş istiyoruz normal şartlar ile olmadı gecen ay doktora gittim klomen + çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişti ama olmadı tekrar doktora gittim femara önerdi doktorum bakalım yarın başlayacağım sabah akşam günde 2 tane sonra yine yumurtanın gelişimine göre çatlatma iğnesi ve bekleme süresi hakkımızda hepimiz için hayırlısı
Kizlar ben adet oldum malesef olmadi bu ay yeni bat im 25 subat bakalim hayirlisi artik...
Kuzum nasılsın ? Bende perşembe yada cuma kürtaj olucam , malesef bizimde kalbimiz atmadı , bebeğin yapısı bozulmuş. Allah bizlere sabır versin inşallahKızlar bugün randevum vardı kalp atışı İçin..
Gittik doktor ayrıntılı ultrasonA yönlendirdi ve maalesef bebek gelişmemiş ve kalp atmıyor.. başka doktora gittim o da baktı , o da aynı şeyi söyledi.. 8+4 haftalık ve kesenin de şekli bozulmuş, bebek gelişmemiş kalp atmıyor dediler.. vajinal ultrason ile yine baktırdım yok yok.. çok üzgünüm .. nefesim kesiliyor resmen..
yarın sabah kürtaj İçin çağırdı..
Allahım çok acı birşey, Rabbim kimseye yaşatmasın..
Kuzum nasılsın ? Bende perşembe yada cuma kürtaj olucam , malesef bizimde kalbimiz atmadı , bebeğin yapısı bozulmuş. Allah bizlere sabır versin inşallah
Canım cok geçmiş olsun cok üzüldüm.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah Rabbim.
Amin canım çok üzüldüm inşallah sağlıkla yeniden hamile kalırsınKuzum nasılsın ? Bende perşembe yada cuma kürtaj olucam , malesef bizimde kalbimiz atmadı , bebeğin yapısı bozulmuş. Allah bizlere sabır versin inşallah
Canım nasıl oldun merak ettimKuzum nasılsın ? Bende perşembe yada cuma kürtaj olucam , malesef bizimde kalbimiz atmadı , bebeğin yapısı bozulmuş. Allah bizlere sabır versin inşallah
14 subatta kurtaj oldum malesef. Agrilarim olfu isten izin aldum evdeyimCanım nasıl oldun merak ettim
Geçmiş olsun canım.. yeni yeni toparlıyorum kendimi..Kuzum nasılsın ? Bende perşembe yada cuma kürtaj olucam , malesef bizimde kalbimiz atmadı , bebeğin yapısı bozulmuş. Allah bizlere sabır versin inşallah
Geçmiş olsun canım.. yeni yeni toparlıyorum kendimi..
pataoloji sonucumu da gösterdim doktora..genetik bir durum yok dedi ve 2 ay ara vermemizi istedi.. henüz regl olmadım.. inşallah olurum bi an önce.. 2. Regl zamanı ve 3. günü tahlil için çağırdı..
senin durumun nasıl? Nasılsın şimdi?
Allah sabır versin
Merhaba kizlar nasilsiniz benim 27. Gunum bugun adet olmadim henuz hayirlisiyla bekliyorum bakalim.
Ne güzel , allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş.Benide kaydet 18 agustos dogum tarihi 14+5 haftalik hamileyim
Bugun 31. Gun olmadim daha test yaptim evde cikti ama saglik ocagi sonucum yarin cikicak bugun kan verdim bakalim ne cikicak :)hadi bakalım rabbim isteyen herkese nasip eder o duyguyu...