♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Bu ay o kadar umutluydum ki. İlk defa bu kadar gecikti adetim diyordum. Test yapmaya korkuyordum korktuğumda başıma geldi, şimdi test yaptım ve yine tek çizgi :KK43: ve bugün adetin 44. Günü normalde de döngü belli olmaz ya da geç olurdum ama hiç böyle uzun sürmemişti. Bu ay yumurta takibi ile femara kullandım. 2 yıl içerisinde aşılama yaptırmama rağmen bu ay ki kadar umutlanmamıştım.
Yine sonuç hüsran :KK43:( artık gerçekten sıkıldım :KK43:(
FEMARAYLA BIRLIKTE DUPHASTONDA KULLANDINMI CNM BN ÖYLE KUKLLANDIN

ayy baksana şunlara
anne-yani-besik-heyra-610x570.jpeg

meltem-nest-sepet-besik-800x800.PNG
IKINCISI guzel cnm esım bakınıyo ben bunlara bakmaya korkuyorum kendınden sallansın dıye bı cıhaz aldı dun:)

:KK73: sağol kuzum benim amin inşallah ya ... Sen napıyosun bebiş nasıl?
İyiyiz çok şükür son mesajlarda gördüm bi bakayım dedim takvimi görünce sevindim.

amın cumleemıze cnm allah olmayanlarada nasıp etsın yokluguda cok kötu
Amin amin.. Hepimiz bir şekilde sınanıyoruz, kimi yoklukla kimi varlıkla Allah kaldıramayacaklarımızla sınamasın.

İyiyiz çok şükür son mesajlarda gördüm bi bakayım dedim takvimi görünce sevindim.

Amin amin.. Hepimiz bir şekilde sınanıyoruz, kimi yoklukla kimi varlıkla Allah kaldıramayacaklarımızla sınamasın.
:KK200: ivit kuzumm bnde hamişim artık , inşallah doğumunu da görmek nasip olur :anneadayı:

duphaston da progesteron içerıklı ve bebek tutunsun dıye verdını söylemısdı doktor. cnm d vıtamınıne kansızlık b 12 e baktır depolar bossa doldur cnm helekı d vıtamını
tamam canım , bugün ki arkadaşımda balık yağını önerdi , bebeğin gelişimi için çok etkiliymiş

Merhabalar hepinize ne zamandır üye olmak istiyordum nasip bu güneymiş. Umarım RABBİM herkesin gönlüne göre verir dualariniz kabul olur beni de listeye yazar misiniz ?
Rica etsem
sat 26/12/2018
bat 21/01/2019

X