- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.481
FEMARAYLA BIRLIKTE DUPHASTONDA KULLANDINMI CNM BN ÖYLE KUKLLANDINBu ay o kadar umutluydum ki. İlk defa bu kadar gecikti adetim diyordum. Test yapmaya korkuyordum korktuğumda başıma geldi, şimdi test yaptım ve yine tek çizgive bugün adetin 44. Günü normalde de döngü belli olmaz ya da geç olurdum ama hiç böyle uzun sürmemişti. Bu ay yumurta takibi ile femara kullandım. 2 yıl içerisinde aşılama yaptırmama rağmen bu ay ki kadar umutlanmamıştım.
Yine sonuç hüsran( artık gerçekten sıkıldım (
IKINCISI guzel cnm esım bakınıyo ben bunlara bakmaya korkuyorum kendınden sallansın dıye bı cıhaz aldı dun:)ayy baksana şunlara
Hadii ya ayy ne güzel , ne kadara aldınız kuzum o cihazı bizde istiyoruz fikir olsun ?IKINCISI guzel cnm esım bakınıyo ben bunlara bakmaya korkuyorum kendınden sallansın dıye bı cıhaz aldı dun:)
letgodan aldık cnm 100 e aldı nettekı fıyatı 300 falandı sanırım. alet sese duyarlı sesı duyunca sallıyomus bakalım nasıl kullanıslımıHadii ya ayy ne güzel , ne kadara aldınız kuzum o cihazı bizde istiyoruz fikir olsun ?
ayy çok iyi denk gelmiş , iyi oldu öğrendiğimletgodan aldık cnm 100 e aldı nettekı fıyatı 300 falandı sanırım. alet sese duyarlı sesı duyunca sallıyomus bakalım nasıl kullanıslımı
Hayırlı olsun canım benim Allah sağ Salim’im kucağınıza almayı nasip etsin. Rahat hamilelik geçirirsin inşallahayy çok iyi denk gelmiş , iyi oldu öğrendiğim
Hayırlı olsun canım benim Allah sağ Salim’im kucağınıza almayı nasip etsin. Rahat hamilelik geçirirsin inşallah
amın cumleemıze cnm allah olmayanlarada nasıp etsın yokluguda cok kötuHayırlı olsun canım benim Allah sağ Salim’im kucağınıza almayı nasip etsin. Rahat hamilelik geçirirsin inşallah
aynen kuzu kullanan cok memnunmus oyle soyledı esımde cıhazdan anlar sende bakın rahatlık olurayy çok iyi denk gelmiş , iyi oldu öğrendiğim
FEMARAYLA BIRLIKTE DUPHASTONDA KULLANDINMI CNM BN ÖYLE KUKLLANDIN
İyiyiz çok şükür son mesajlarda gördüm bi bakayım dedim takvimi görünce sevindim.sağol kuzum benim amin inşallah ya ... Sen napıyosun bebiş nasıl?
Amin amin.. Hepimiz bir şekilde sınanıyoruz, kimi yoklukla kimi varlıkla Allah kaldıramayacaklarımızla sınamasın.amın cumleemıze cnm allah olmayanlarada nasıp etsın yokluguda cok kötu
İyiyiz çok şükür son mesajlarda gördüm bi bakayım dedim takvimi görünce sevindim.
Amin amin.. Hepimiz bir şekilde sınanıyoruz, kimi yoklukla kimi varlıkla Allah kaldıramayacaklarımızla sınamasın.
tamam canım , bugün ki arkadaşımda balık yağını önerdi , bebeğin gelişimi için çok etkiliymişduphaston da progesteron içerıklı ve bebek tutunsun dıye verdını söylemısdı doktor. cnm d vıtamınıne kansızlık b 12 e baktır depolar bossa doldur cnm helekı d vıtamını
aynenben hamıle kalmaya calısırkende almısdım pahalıdı bıraz Q10 DIYEtamam canım , bugün ki arkadaşımda balık yağını önerdi , bebeğin gelişimi için çok etkiliymiş
adetın ılk gununu 1 sayarak 16 gunde sabah aksam kuzuDuphaston ne zaman içiliyor kızlar ? Yumurtlama olduktan sonra mı ? Yani adetin kaçıncı günü başlanmalı ?
ben 73 kılo ıle hamıle kaldım cnm ama cok kılo alacam bellı esım gece gunduz cevız sut ıcırtıyoHamiş kızlar kilo durumlarımız nasıl şu an