♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

ben 73 kılo ıle hamıle kaldım cnm ama cok kılo alacam bellı esım gece gunduz cevız sut ıcırtıyo
Ceviz tamam ama süt niye? Sütün insan sağlığına faydası olmadığını söylüyor artık uzmanlar. Ve bizim bağırsak yapımıza uygun olmadığını.. Süt konusunu bir araştır istersen canım. Bir de bol semiz otu tüket

Merhaba Kızlar 2gun once yazmıştım idrar testim pozitif çıktı diye adetim 1 gün geçince eşim dayanamadı kan testi vermeye gittik ve sonuç 149.46 cıktı.
Geçen ay 10 aralıkta adet olmuştum, normal adet tarihim 11-12 ocak gibi olması lazımdı.
Bilen arkadaşlar sizce değer haftasına göre normal mi pazartesi tekrar yaptıracağım ama meraktan ölüyorum ‍♀️

KaSe18 KaSe18
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta10 – 50
4. hafta5 – 425
5. hafta20 – 7300
6. hafta1,080 – 56,000
Sanirim 4 haftaya tekabül ediyor

Merhabalar hepinize ne zamandır üye olmak istiyordum nasip bu güneymiş. Umarım RABBİM herkesin gönlüne göre verir dualariniz kabul olur beni de listeye yazar misiniz ?
Rica etsem
sat 26/12/2018
bat 21/01/2019
Merhabalar canım hoşgeldin , ne kadar zamandır bebek için uğraşıyorsun ?

Süt gaz yapmıyor mu ? Ben şuan içtiğimde bile gaz yapıyor bunun bi çözümü var mı ?
Canım gaz yapmaması için laktozsuz içmek lazım , beni de çok rahatsız ediyor , doğal süt içeyim dedim haftasonu gaz beni mahvetti. Ben t.rku markanın paket sütünü alıyorum şuan hiç problem yaşatmadı içine bir de bal , muz ve chia tohumu at çok faydalı.

Merhaba Kızlar 2gun once yazmıştım idrar testim pozitif çıktı diye adetim 1 gün geçince eşim dayanamadı kan testi vermeye gittik ve sonuç 149.46 cıktı.
Geçen ay 10 aralıkta adet olmuştum, normal adet tarihim 11-12 ocak gibi olması lazımdı.
Bilen arkadaşlar sizce değer haftasına göre normal mi pazartesi tekrar yaptıracağım ama meraktan ölüyorum ‍♀️
:anneadayı::KK200:ayy ne güzel bir haber bu kuzum.Normal mi bilmiyorum ama az daha bekle snra kadın doğumcuya gidersin

Canım gaz yapmaması için laktozsuz içmek lazım , beni de çok rahatsız ediyor , doğal süt içeyim dedim haftasonu gaz beni mahvetti. Ben t.rku markanın paket sütünü alıyorum şuan hiç problem yaşatmadı içine bir de bal , muz ve chia tohumu at çok faydalı.
Aldığın süt laktozsuz mu canım ? Öyle yapayım tamam normalde şekerli içemiyorum öyle deneyim

X