♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Eki Görüntüle 2223866

Merhaba kızlar, aranizda yeniyim 3bucuk senelik evliyim. 1 kimyasal gebelikle sonuçlanmış tüp bebek denemem var üstünden 2ay gecti. Bu ay ovulasyon testleri ile çalışma yaptik. Bugün adet günüm ve 2 testimde böyle çıktı. Biliyorum bir gebelik söz konusu ama yaşadığım kimyasal gebelik sonucu ne sevinebiliyorum ne de umutlanmak istiyorum. Lütfen hamile olan arkadaşlarım bana dua edin hasretime sağlıkla kavuşayım bende
Ayy kuzum tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın , içini ferah tut az daha bekle sonra ddoktora muayene gidersin

cnm bende 2 senedır bebek calısmamız vardı 2 asılma denedım bırı kımyasal gebelık oldu ve bes ay sonra femara kullanarak hamıle kaldım gecen hafta kese gorduk sukur haftayada kalp atısına gıdecez ınsallah sıkma canını guzel dusun cnm
Canım senin reglinin üstünden kaç gün geçmişti keseyi gördüğünde ?

yok cnm baslamadım bakınmıyorum bıle. elım gıtmıyor ztn korkudan. ama su ara duramıyom bebek örgu pusetlerı varya kuzu ondan örecem napım
:KK200: ayyy çok tatlı onlar. Geçen gün eşimle mağazaya gittiğimizde bebek reyonuna gittik , allahım o minik montlar ne tatlı ya oyuncak gibi resmen hemen doğsa da giydirsek dedik :dua: inşallah o günleride görücez hep beraber

sat a gore 4+6 gunlukdu yanı gecen hafta carsambaydı cnm. kalp atısınada haftaya carsamba gıdecem 6+6 haftalık olmus oluyo ozamanda
Bende arkadaşım öyle diyince randevuyu erteledim ya
Benim sat 9 aralık yani 26 ocak 7+3 olcak o zaman benim dimi?

sunun harıkalıgına bakarmısın bundan yapmak ıstıyorum cnm

Eklentiler

• penye-ipten-puset3-564x415.jpg
    penye-ipten-puset3-564x415.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu ay o kadar umutluydum ki. İlk defa bu kadar gecikti adetim diyordum. Test yapmaya korkuyordum korktuğumda başıma geldi, şimdi test yaptım ve yine tek çizgi :KK43: ve bugün adetin 44. Günü normalde de döngü belli olmaz ya da geç olurdum ama hiç böyle uzun sürmemişti. Bu ay yumurta takibi ile femara kullandım. 2 yıl içerisinde aşılama yaptırmama rağmen bu ay ki kadar umutlanmamıştım.
Yine sonuç hüsran :KK43:( artık gerçekten sıkıldım :KK43:(

Bu ay o kadar umutluydum ki. İlk defa bu kadar gecikti adetim diyordum. Test yapmaya korkuyordum korktuğumda başıma geldi, şimdi test yaptım ve yine tek çizgi :KK43: ve bugün adetin 44. Günü normalde de döngü belli olmaz ya da geç olurdum ama hiç böyle uzun sürmemişti. Bu ay yumurta takibi ile femara kullandım. 2 yıl içerisinde aşılama yaptırmama rağmen bu ay ki kadar umutlanmamıştım.
Hiç sıkılma sen , kafandan düşünceyi at beklentiye girme ama tabi ovulosyonu kaçırma sen yine değerlendir kuzum. Olucak ben inanıyorum hiç sıkma kasma kendini...Vakti zmanı değilmiştir.

için rahatlasın ozaman cnm bende bu ay kanamam geldı ılk gun adet oldun sandım hemen kure basladım devamı gelmedı. ertesı gun gece lavaboya cıkmam ben normalde baktım lavaboya gıttım kımyasal gebelıkdede sadece lavaboya gece kalkma baslamısdı. sonra hıc belırtı yok ne batma ne kasık agrısı ne bel nede gogüs hassasıyetı cnm. sımdılerde basladı gögüs hassasıyetım bendede belırtı olmamısdı bu kımyasal anlamına gelmıo rahatla cnm

Ister istemez insan korkuyor canim ya inşallah korktuğum gelmez başıma... aslina bakarsan benim alt karnımda bazen şişlik gibi birsey var fokur fokur sanki bazen kramp gibi sancı giriyor tek belirtim bu diyebilirim onun dışında ne hicbirsey yok. Halsizlik var mı yok mu bilmiyorum anlamıyorum uyku stresten uyuamıyorum gündür ondan önce gözümü açamıyordum sabahlari. Pazartesiye kadar beklicem inşallah hayırlı haber alırım

Ayy kuzum tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın , içini ferah tut az daha bekle sonra ddoktora muayene gidersin

Sağol canım Allah razı olsun. Inşallah sağlıkla alırım kucağıma kuzumu... pazartesi kan tahlili düşünüyorum yaptırmayı sonuca göre gidicem inşallah doktora

Çok iyi anlarım 3bucuk senedir her ay acaba bu defa oldu mu diye düşünüp olmamak ne demek iyi bilirim. Üstelik eşimde varikosel var benim normal yolla zor demişlerdi ama su an hamileyim idrar testlerine göre Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

İnşallah artık bi yandan rahat olayım doktor doktor her 3-5 günde gitmeyeyim diyorum bi yandan da zaman öyle hızlı geçiyor ki. Bende PKO var çok zor yumurta takibi olması illa ki ilaç kullanmam gerek. :KK43: allah sağlıkla hayırlısını nasip eder inşallah. O kadar sıkıldı ki canım. Bir süre düşünmemeye çalışcam artık

X