- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.461
Sen başladın mı kuzum?cok sukur cnm hazırlıklara basladınmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen başladın mı kuzum?cok sukur cnm hazırlıklara basladınmı
Ayy kuzum tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın , içini ferah tut az daha bekle sonra ddoktora muayene gidersinEki Görüntüle 2223866
Merhaba kızlar, aranizda yeniyim 3bucuk senelik evliyim. 1 kimyasal gebelikle sonuçlanmış tüp bebek denemem var üstünden 2ay gecti. Bu ay ovulasyon testleri ile çalışma yaptik. Bugün adet günüm ve 2 testimde böyle çıktı. Biliyorum bir gebelik söz konusu ama yaşadığım kimyasal gebelik sonucu ne sevinebiliyorum ne de umutlanmak istiyorum. Lütfen hamile olan arkadaşlarım bana dua edin hasretime sağlıkla kavuşayım bende
Canım senin reglinin üstünden kaç gün geçmişti keseyi gördüğünde ?cnm bende 2 senedır bebek calısmamız vardı 2 asılma denedım bırı kımyasal gebelık oldu ve bes ay sonra femara kullanarak hamıle kaldım gecen hafta kese gorduk sukur haftayada kalp atısına gıdecez ınsallah sıkma canını guzel dusun cnm
yok cnm baslamadım bakınmıyorum bıle. elım gıtmıyor ztn korkudan. ama su ara duramıyom bebek örgu pusetlerı varya kuzu ondan örecem napımSen başladın mı kuzum?
ayyy çok tatlı onlar. Geçen gün eşimle mağazaya gittiğimizde bebek reyonuna gittik , allahım o minik montlar ne tatlı ya oyuncak gibi resmen hemen doğsa da giydirsek dedik inşallah o günleride görücez hep beraberyok cnm baslamadım bakınmıyorum bıle. elım gıtmıyor ztn korkudan. ama su ara duramıyom bebek örgu pusetlerı varya kuzu ondan örecem napım
amın cnmayyy çok tatlı onlar. Geçen gün eşimle mağazaya gittiğimizde bebek reyonuna gittik , allahım o minik montlar ne tatlı ya oyuncak gibi resmen hemen doğsa da giydirsek dedik inşallah o günleride görücez hep beraber
Bende arkadaşım öyle diyince randevuyu erteledim yasat a gore 4+6 gunlukdu yanı gecen hafta carsambaydı cnm. kalp atısınada haftaya carsamba gıdecem 6+6 haftalık olmus oluyo ozamanda
muhtemelen cnm tek seferde kalbınıde duyarsın bosver dayanabılırsen kasınBende arkadaşım öyle diyince randevuyu erteledim ya
Benim sat 9 aralık yani 26 ocak 7+3 olcak o zaman benim dimi?
ayyyy çokkk tatlışşş yasunun harıkalıgına bakarmısın bundan yapmak ıstıyorum cnm
çok tez canlıyım aslında ama dayanıcam artık. Pazartesi bakalım beta kaç çıkıcakmuhtemelen cnm tek seferde kalbınıde duyarsın bosver dayanabılırsen kasın
örgüyu cook severın benım bebek örgülrım var tek battanıye yaparım bıde bu buna bayıldımmmmmayyyy çokkk tatlışşş ya
Bende anneme göstereyim bana da yapsınlar benim elim pek becerikli değil örgü konusunda
ayy maşşallah kız sne marifetlisinörgüyu cook severın benım bebek örgülrım var tek battanıye yaparım bıde bu buna bayıldımmmmm
ayy baksana şunlaraörgüyu cook severın benım bebek örgülrım var tek battanıye yaparım bıde bu buna bayıldımmmmm
Hiç sıkılma sen , kafandan düşünceyi at beklentiye girme ama tabi ovulosyonu kaçırma sen yine değerlendir kuzum. Olucak ben inanıyorum hiç sıkma kasma kendini...Vakti zmanı değilmiştir.Bu ay o kadar umutluydum ki. İlk defa bu kadar gecikti adetim diyordum. Test yapmaya korkuyordum korktuğumda başıma geldi, şimdi test yaptım ve yine tek çizgi ve bugün adetin 44. Günü normalde de döngü belli olmaz ya da geç olurdum ama hiç böyle uzun sürmemişti. Bu ay yumurta takibi ile femara kullandım. 2 yıl içerisinde aşılama yaptırmama rağmen bu ay ki kadar umutlanmamıştım.
Yine sonuç hüsran ( artık gerçekten sıkıldım (
için rahatlasın ozaman cnm bende bu ay kanamam geldı ılk gun adet oldun sandım hemen kure basladım devamı gelmedı. ertesı gun gece lavaboya cıkmam ben normalde baktım lavaboya gıttım kımyasal gebelıkdede sadece lavaboya gece kalkma baslamısdı. sonra hıc belırtı yok ne batma ne kasık agrısı ne bel nede gogüs hassasıyetı cnm. sımdılerde basladı gögüs hassasıyetım bendede belırtı olmamısdı bu kımyasal anlamına gelmıo rahatla cnm
Ayy kuzum tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın , içini ferah tut az daha bekle sonra ddoktora muayene gidersin
Çok iyi anlarım 3bucuk senedir her ay acaba bu defa oldu mu diye düşünüp olmamak ne demek iyi bilirim. Üstelik eşimde varikosel var benim normal yolla zor demişlerdi ama su an hamileyim idrar testlerine göre Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBu ay o kadar umutluydum ki. İlk defa bu kadar gecikti adetim diyordum. Test yapmaya korkuyordum korktuğumda başıma geldi, şimdi test yaptım ve yine tek çizgi ve bugün adetin 44. Günü normalde de döngü belli olmaz ya da geç olurdum ama hiç böyle uzun sürmemişti. Bu ay yumurta takibi ile femara kullandım. 2 yıl içerisinde aşılama yaptırmama rağmen bu ay ki kadar umutlanmamıştım.
Yine sonuç hüsran ( artık gerçekten sıkıldım (