♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

ahahah :) doğru söylüyorsun ama eşimde istiyor bakalım kısmet

Merhaba kızlar, aranizda yeniyim 3bucuk senelik evliyim. 1 kimyasal gebelikle sonuçlanmış tüp bebek denemem var üstünden 2ay gecti. Bu ay ovulasyon testleri ile çalışma yaptik. Bugün adet günüm ve 2 testimde böyle çıktı. Biliyorum bir gebelik söz konusu ama yaşadığım kimyasal gebelik sonucu ne sevinebiliyorum ne de umutlanmak istiyorum. Lütfen hamile olan arkadaşlarım bana dua edin hasretime sağlıkla kavuşayım bende

cnm bende 2 senedır bebek calısmamız vardı 2 asılma denedım bırı kımyasal gebelık oldu ve bes ay sonra femara kullanarak hamıle kaldım gecen hafta kese gorduk sukur haftayada kalp atısına gıdecez ınsallah sıkma canını guzel dusun cnm

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım çok sevindim adına sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim.
Birde hiç-bir belirtim yok kimyasal gebelikte de yoktu ikiside aynı olunca acaba demeden edemiyor insan.

için rahatlasın ozaman cnm bende bu ay kanamam geldı ılk gun adet oldun sandım hemen kure basladım devamı gelmedı. ertesı gun gece lavaboya cıkmam ben normalde baktım lavaboya gıttım kımyasal gebelıkdede sadece lavaboya gece kalkma baslamısdı. sonra hıc belırtı yok ne batma ne kasık agrısı ne bel nede gogüs hassasıyetı cnm. sımdılerde basladı gögüs hassasıyetım bendede belırtı olmamısdı bu kımyasal anlamına gelmıo rahatla cnm

cok sukur cnm hazırlıklara basladınmı
başlamadım kuzum şu 3. ayı atlatalım sağlıcakla bşalıcaz. Benim arkadaşım 2,5 aylıkken düşük yaşadı o yüzden korkuyorum biraz . Bir de arkadaşımla konuştum 2 hafta geçsin öyle git keseyi gör yoksa dış gebelikte olabilir diye korkutuyorlar dedi. Yarın sadece beta ya baktırcam tıp merkezinde, 2 hafta snra kadın doğumcuya gideyim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…