- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.441
kıyamam vardır vereninde alanında bir bildiği. Yine siz bilirsiniz ama bebişte azcık cinsel hayatda bitiyor , en azından birbirinize doysaydınız . Hadi biz libidolarımıza sahip çıkarız ama erkeklerin pek kolay olmuyor.
Demek ki kuzum değerlerin iyi çıkmış ondan sanırımbu konuda hep muzdarıbım doktorum folık asıde gerek yok demısdı bende her ıhtımale karsı kullanmak ıstedım
ahahah :) doğru söylüyorsun ama eşimde istiyor bakalım kısmet
Amin. İnşallah o da olacakhayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
2.ay canım2019 uğurlu geldiDiğer arkadaşlarımıza da uğurlu gelicek tüm listede bebiş olcak.
Kuzum bir de senin kaçıncı ay çalışmanda oldu onu da belirtiyorum listede.
bakan olmuyo kıDemek ki kuzum değerlerin iyi çıkmış ondan sanırım
Nasıl yani ?bakan olmuyo kı
Tanışırız ve yakında da hamişlik haberinizi alırız inşallahbende hep burdayım online'yim :)
@greyfurt_
Kızlar nerdesiniz huuu ?
Tanışırız ve yakında da hamişlik haberinizi alırız inşallah
ayy içini ferah tut olur bak yakın zamanda
Ben dün öğrendimamin inşallah sizler ne durumdasınız hamişmisiniz yoksa beklemedemisiniz :)
ah çok güzel bir haber bu sağlıkla sıhatle gelsin dünyayaBen dün öğrendim
bu ay hamiş olarak girdik 2019 aamin inşallah sizler ne durumdasınız hamişmisiniz yoksa beklemedemisiniz :)
cok sukur cnm hazırlıklara basladınmıbu ay hamiş olarak girdik 2019 a
Amin canım darısı tüm isteyenlerin başınaah çok güzel bir haber bu sağlıkla sıhatle gelsin dünyaya
cnm bende 2 senedır bebek calısmamız vardı 2 asılma denedım bırı kımyasal gebelık oldu ve bes ay sonra femara kullanarak hamıle kaldım gecen hafta kese gorduk sukur haftayada kalp atısına gıdecez ınsallah sıkma canını guzel dusun cnmEki Görüntüle 2223866
Merhaba kızlar, aranizda yeniyim 3bucuk senelik evliyim. 1 kimyasal gebelikle sonuçlanmış tüp bebek denemem var üstünden 2ay gecti. Bu ay ovulasyon testleri ile çalışma yaptik. Bugün adet günüm ve 2 testimde böyle çıktı. Biliyorum bir gebelik söz konusu ama yaşadığım kimyasal gebelik sonucu ne sevinebiliyorum ne de umutlanmak istiyorum. Lütfen hamile olan arkadaşlarım bana dua edin hasretime sağlıkla kavuşayım bende
cnm bende 2 senedır bebek calısmamız vardı 2 asılma denedım bırı kımyasal gebelık oldu ve bes ay sonra femara kullanarak hamıle kaldım gecen hafta kese gorduk sukur haftayada kalp atısına gıdecez ınsallah sıkma canını guzel dusun cnm
için rahatlasın ozaman cnm bende bu ay kanamam geldı ılk gun adet oldun sandım hemen kure basladım devamı gelmedı. ertesı gun gece lavaboya cıkmam ben normalde baktım lavaboya gıttım kımyasal gebelıkdede sadece lavaboya gece kalkma baslamısdı. sonra hıc belırtı yok ne batma ne kasık agrısı ne bel nede gogüs hassasıyetı cnm. sımdılerde basladı gögüs hassasıyetım bendede belırtı olmamısdı bu kımyasal anlamına gelmıo rahatla cnmRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım çok sevindim adına sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim.
Birde hiç-bir belirtim yok kimyasal gebelikte de yoktu ikiside aynı olunca acaba demeden edemiyor insan.
cok sukur cnm hazırlıklara basladınmı