- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.401
esım de almıs dun yıyorum cnm sogan sarımsakda hasta olmım dıye yıyordum cnmCumartesi randevu aldım kuzum bende gidicez çok heyecanlıyım yaKalp atışı duymak daha bir heyecanlıdır tabiii Bir de araştırma içindeyim kuzum , kan pıhtılaşmaması için , kivi yemeye başladım bilgin olsun seninde doğal kan sulandırıcıymış , kivi soğan sarımsak zeytinyağı tüket bol bol.
gel cnm gelbende variminşallah olur
adanalımısın cnmBir de canım sat tarihi ile internetten tahmini doğum tarihini hesaplayabilirsin bana onu söylesene kaydedeyim seni de
gel cnm gel
Merhaba canım olur olur merak etme , kaçıncı ay denemen ?bende variminşallah olur
esım de almıs dun yıyorum cnm sogan sarımsakda hasta olmım dıye yıyordum cnm
yok kuzum o nerden çıktıadanalımısın cnm
tanırsın tanırsın biz burdayız hepgeldim biraz geç geldim ama inş hepizini zamanla tanırım :)
aynen hiç stres yapma , hayırlısı inşallah yaBu ay ovulasyon testi yapmıyorum stresim yok
Klomen kullandım bakalım hayırlısı artık
Evet baktım. 19.09.2019Bir de canım sat tarihi ile internetten tahmini doğum tarihini hesaplayabilirsin bana onu söylesene kaydedeyim seni de
Çok teşekkür ederim. Güzel haberler üstüste oldu. Allah herkese nasip etsin. Tüm hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallahayyy gözün aydın kuzum , kardeşi olacak desene İnsanın beklemediği anda geliyor zaten Sağlıcakla al inşallah kucağına
Evet baktım. 19.09.2019
2019 uğurlu geldiÇok teşekkür ederim. Güzel haberler üstüste oldu. Allah herkese nasip etsin. Tüm hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
profılınde gordum deyok kuzum o nerden çıktıizmirliyimm 35