- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.421
didim gizleyim kimliğimi ondan yanlış girdim kuzum. Doğma büyüme izmirliyimprofılınde gordum de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didim gizleyim kimliğimi ondan yanlış girdim kuzum. Doğma büyüme izmirliyimprofılınde gordum de
aa çok iyi o zaman , daha önce almıştım 40 tl para vermiştim bir de. Tablette kaç tane var toplam ?ben folbıol kullanıyorum hem devletde karsılıo dıgerlerını karsılamıo 20 tl alıyoruz
sat ın ilk günü ile doğum tarihi belli oluyormuş ben adet bitim gününü girdim yanlışmış yaben folbıol kullanıyorum hem devletde karsılıo dıgerlerını karsılamıo 20 tl alıyoruz
30 tablet var cnm bende sureklı 20 20 parayla alıyodum arkadasım uyardı eczacılar soylemıyo. dun esım alacaktı yarın recete ederız demıs yok folık asıtler para ıle satılıo demıs sınır oldum mılletı kazıklamaya calısıyolar. 2 aydır recete ıle alıom bunu kızlaraa çok iyi o zaman , daha önce almıştım 40 tl para vermiştim bir de. Tablette kaç tane var toplam ?
dedım ya sana ben benden bıle buyuk olabılır dedım sonra sen hangı adette kaldım bılmıom deyınce bısey demedımsat ın ilk günü ile doğum tarihi belli oluyormuş ben adet bitim gününü girdim yanlışmış ya
akısına bırak daha yenı evlısın cnmBu ay ovulasyon testi yapmıyorum stresim yok
Klomen kullandım bakalım hayırlısı artık
tanırsın tanırsın biz burdayız hep
daha da büyükse şoklara girerim artıkdedım ya sana ben benden bıle buyuk olabılır dedım sonra sen hangı adette kaldım bılmıom deyınce bısey demedım
Ben folidoce kullanıyorum .. Doktorum vermişti ..Kızlar folic asit ne kullanıyorsunuz , folic plus ı duydum alsam mı yoksa cumartesi doktorum mu verse bilemedim
ee ne güzel kaç aydır çalışma içindesin , ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasınbende hep burdayım online'yim :)
hepsinin vitaminleri ayrı galiba dimi?Ben folidoce kullanıyorum .. Doktorum vermişti ..
bu b12 vitamınlı diğerlerini hiç bilmiyorum canım ya :)hepsinin vitaminleri ayrı galiba dimi?
ee ne güzel kaç aydır çalışma içindesin , ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın
demek ki herkesin vitamin eksikliğine göre yazıyorlar , folic plus d vitamini ve kalsiyum varmışbu b12 vitamınlı diğerlerini hiç bilmiyorum canım ya :)
Doktorum gecen sefer bunu verdıydı bende bundan devam edıyorum
Aaa daha yeni evlisin ne güzel , azıcık gezip tozsaydınız bak bebiş olunca uykusuz geceler var4 aylık evliyim. 24 yaşındayım. 1 dış gebelik geçirdim 17 kasımda. şuan doktor kontrolündeyim bütün testlerimi tamamlayınca allah izin verirse olur inşallah :)
Aaa daha yeni evlisin ne güzel , azıcık gezip tozsaydınız bak bebiş olunca uykusuz geceler var
kıyamam vardır vereninde alanında bir bildiği. Yine siz bilirsiniz ama bebişte azcık cinsel hayatda bitiyor , en azından birbirinize doysaydınız . Hadi biz libidolarımıza sahip çıkarız ama erkeklerin pek kolay olmuyor.hahaha haklısın bende öyle düşünüyordum hatta erken diyordum ama kötü bir tecrübe yaşayınca öle değilmiş dedim :/ 6 hafta kadar olmuştu kalp atışlarını duymuştum mutluydum ama gitti
Doğrudur benım butun kan değerlerim normal çıkmıştı . B12 imde çok iyiydi amademek ki herkesin vitamin eksikliğine göre yazıyorlar , folic plus d vitamini ve kalsiyum varmış
hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
bu konuda hep muzdarıbım doktorum folık asıde gerek yok demısdı bende her ıhtımale karsı kullanmak ıstedımdemek ki herkesin vitamin eksikliğine göre yazıyorlar , folic plus d vitamini ve kalsiyum varmış