♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

aa çok iyi o zaman , daha önce almıştım 40 tl para vermiştim bir de. Tablette kaç tane var toplam ?
30 tablet var cnm bende sureklı 20 20 parayla alıyodum arkadasım uyardı eczacılar soylemıyo. dun esım alacaktı yarın recete ederız demıs yok folık asıtler para ıle satılıo demıs sınır oldum mılletı kazıklamaya calısıyolar. 2 aydır recete ıle alıom bunu kızlar

4 aylık evliyim. 24 yaşındayım. 1 dış gebelik geçirdim 17 kasımda. şuan doktor kontrolündeyim bütün testlerimi tamamlayınca allah izin verirse olur inşallah :)
Aaa daha yeni evlisin ne güzel , azıcık gezip tozsaydınız bak bebiş olunca uykusuz geceler var :anneadayı:

Aaa daha yeni evlisin ne güzel , azıcık gezip tozsaydınız bak bebiş olunca uykusuz geceler var :anneadayı:

hahaha haklısın bende öyle düşünüyordum hatta erken diyordum ama kötü bir tecrübe yaşayınca öle değilmiş dedim :/ 6 hafta kadar olmuştu kalp atışlarını duymuştum mutluydum ama gitti :KK1:

hahaha haklısın bende öyle düşünüyordum hatta erken diyordum ama kötü bir tecrübe yaşayınca öle değilmiş dedim :/ 6 hafta kadar olmuştu kalp atışlarını duymuştum mutluydum ama gitti :KK1:
kıyamam vardır vereninde alanında bir bildiği. Yine siz bilirsiniz ama bebişte azcık cinsel hayatda bitiyor , en azından birbirinize doysaydınız . Hadi biz libidolarımıza sahip çıkarız ama erkeklerin pek kolay olmuyor.

X