♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

yumurtladım sanarken hamıleymısım. hasta oldum sanmısdım degılmıs meger
ayy dur dur tane tane anlat şimdi sıralamayı bi :rolleyes:
Vallahi çok sevindim canım , 2 yıldır bekledin ve muradına erdin , sağlıkla al kucağına inşallah :anneadayı:

ayy dur dur tane tane anlat şimdi sıralamayı bi :rolleyes:
Vallahi çok sevindim canım , 2 yıldır bekledin ve muradına erdin , sağlıkla al kucağına inşallah :anneadayı:
aynen cnm 2 yıl oldu neler yasadım neler ıctım gobek cektırdım. göbemı bıle yaktım 2 asılama yaptım kımyasal gebelık oldu derken sukur hamıleyım kızlar

aynen cnm 2 yıl oldu neler yasadım neler ıctım gobek cektırdım. göbemı bıle yaktım 2 asılama yaptım kımyasal gebelık oldu derken sukur hamıleyım kızlar
:dua:çok şükür canım , hangi tarihte ki ilişkinden gebe kaldın biliyon mu kuzum ? Bi de üstüne mi gördün nasıl anladın?

Kızlar benim yumurta çatlayali 12 gün oldu geç yumurtlamıştım 28. Gün bugün dayanamadım tekrar gebelik testi yaptim. Soldaki çatlamadan sonra 10. Gün yapılan test akşamı çift çizgi çıkmıştı. Sağdaki de çatlamadan sonraki 12.gun ilk 5 dk da çıktı ama çok silik

Eklentiler

• IMG-20190103-WA0007.jpg
    IMG-20190103-WA0007.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benim yumurta çatlayali 12 gün oldu geç yumurtlamıştım 28. Gün bugün dayanamadım tekrar gebelik testi yaptim. Soldaki çatlamadan sonra 10. Gün yapılan test akşamı çift çizgi çıkmıştı. Sağdaki de çatlamadan sonraki 12.gun ilk 5 dk da çıktı ama çok silik
:rolleyes: bugünn noluyor topik coştu valla, canım çok heveslendirmek istemiyorum nolur nolmaz ama sanırım hamilesin , git hemen kan testi ver orda netleşir

ovu testımı gebelık testımı cnm

X