♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Ben dün gece adet oldum uygulama zaten yumurtlamadan sonra 30 u gösteriyordu tam zamanında oldu :KK61:
Bu ay ne yapsam bilmiyorum ovulasyon testi alayım mı ki ?
Bide testere dişli aslan pençesi içeyim diyorum adetin 3. Günü mü başlanıyor ?

Benimde bugün reglimin 35. Günü hala regl olmadım ama kanama başlarsa tutmadıysa eğer bu ay. Ovulasyon testi almayı düşünüyorum.

Kızlar ben bu ay geç yumurtladım 28. Günde 10 gün geçti hala adet olmadım gebelik testi yaptim ilk 10 dk da birşey çıkmadı sonrasında ertesi gün hadi yine bakayım dedim çok silik çizgi gördüm bu ne demek

Kızlar ben bu ay geç yumurtladım 28. Günde 10 gün geçti hala adet olmadım gebelik testi yaptim ilk 10 dk da birşey çıkmadı sonrasında ertesi gün hadi yine bakayım dedim çok silik çizgi gördüm bu ne demek
Canım ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ? Bir de erken gebelik testi alıp yapsaydın

kızlar son durumunuz nedir ?:KK200:

Merhaba Hanımlar :KK25:

2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...:emir_bebek::anneadayı::emir_bebek:

2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım:KK19:
anne-adaylarina-guzel-bir-haber-var-2468440_3252_o.jpg

BAT LİSTESİ

1. B balbocegi35 = 6 Ocak
316.gif
(4.ay)

2. @H E =20 Ocak
316.gif

3. @Vintagelife = 10 Ocak
316.gif

4. @Anneyimbenanne35 = 20 Aralık
316.gif

5. M Maviruya30 = 30 Aralık
316.gif
(5.ay)

6. Valensiya Valensiya = 24 Aralık
316.gif

7. ezgiiietommmm ezgiiietommmm = 21 Aralık
316.gif

8. @dvtb = 14 Ocak
316.gif

10. @greyfurt_ = Tahmin(12/08/2019)
Jubmo%20Emoticon%20(80).gif

11. S Selenay27 = 18 Aralık
316.gif

12. @mihracee = 5 Ocak
316.gif

13. I irayze42 = 22/24 Aralık
316.gif
(5.Ay)

14. @Ates Bocegi =11Ocak
316.gif

15. @syma27914 =

16.@giustizia__ = 21 Aralık
316.gif

17.@Green girls = 21 Aralık
316.gif
(2 yıl)

18. @karanmasal = 6 Ocak
316.gif
(6.ay)

19. @merveciks =

Yumurtlama işleminden sonra 14 gün adet olunuyor ya da hamile . Erken olduğu için belli olmayabilir

Bende bugün doktora gittim regl 3. Gün . Doktor bu ay klomen kullanalım dedi geçen ay femara kullanmıştım . Yumurtalıklarım femara için ıygun değilmiş neden bilmiyorum ama . Hayırlısı bakalım :dua:
Bide ovulasyon testi yapmayacağım çok stres oluyorum kafama takmamaya çalışacağım :KK12:

Bende bugün doktora gittim regl 3. Gün . Doktor bu ay klomen kullanalım dedi geçen ay femara kullanmıştım . Yumurtalıklarım femara için ıygun değilmiş neden bilmiyorum ama . Hayırlısı bakalım :dua:
Bide ovulasyon testi yapmayacağım çok stres oluyorum kafama takmamaya çalışacağım :KK12:
Inşallah bu ay olur canim kafana takmamaya çalış çok zor ben de yapamıyorum ama işte. Ama akıntını takip et muhakkak

Canim bugün 11. Gün oldu ilişkinin üzerinden geçen zaman. Ben erken gebelik testini biraz acele edip 6. Gün yapmıştım o da ertesi gün baktığımda 2. Çizgi silik olarak çıkmıştı ama hemen çıkmadı
Canım seni yanıltıp hayal kırıklığına uğratmasın , az daha bekle sonra erken gebelik testi yaparsın

Sal akışına çok düşünme , ben bu ay ne umut besliyorum ne de beklentiye giriyorum. Hayırlısı hakkımızda :dua:

X