- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.221
ooo ozaman gebelık var ıkıcı cızgı varhcg gebelik testi yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo ozaman gebelık var ıkıcı cızgı varhcg gebelik testi yapmış
Gebelik testi canimovu testımı gebelık testımı cnm
Inşallah pazartesiyi bekliycem kan testi için koyulaşır inşallahooo ozaman gebelık var ıkıcı cızgı var
Canim pazartesiyi bekleyin diyorum heyecanın hayal kırıklığına dönüşmesin korkudan yanibugünn noluyor topik coştu valla, canım çok heveslendirmek istemiyorum nolur nolmaz ama sanırım hamilesin , git hemen kan testi ver orda netleşir
erken gebelik testi alsana onu yap bakalım o şaşmaz kolay kolayCanim pazartesiyi bekleyin diyorum heyecanın hayal kırıklığına dönüşmesin korkudan yani
Her ay tek çizgi görmekten gına geldi. Bir de benim geç döllenme yumurtam 28. Gün çatladı beklicem çok korkuyorumerken gebelik testi alsana onu yap bakalım o şaşmaz kolay kolay
Yerinde olsam erken gebelik testini de denerdim. Çünkü iki hcg de hayalet çizgi var , erken gebelik testinde de çıkması olasıHer ay tek çizgi görmekten gına geldi. Bir de benim geç döllenme yumurtam 28. Gün çatladı beklicem çok korkuyorum
Bence beklesinYerinde olsam erken gebelik testini de denerdim. Çünkü iki hcg de hayalet çizgi var , erken gebelik testinde de çıkması olası
Girme kiz kanıma zaten günler gecmiyor :))Yerinde olsam erken gebelik testini de denerdim. Çünkü iki hcg de hayalet çizgi var , erken gebelik testinde de çıkması olası
en garantisi kan testi aslında hemen belli olur ayy ben dayanamazdm galiba öle olsaBence beklesin
ben senden de heyecanlıyım ya , yap kuzum kaybetçek neyin var ki , hadi tek hcg olsa bozuk vs olabilir onda snradan çıktı dedin , ama bu ikincisi beni çok işgillendirdiGirme kiz kanıma zaten günler gecmiyor :))
ooo ozaman gebelık var ıkıcı cızgı var
Girme kiz kanıma zaten günler gecmiyor :))
Benim de 11 Ocak. Az kaldı@Valensiya = 24 Aralık
@ezgiiietommmm = 21 Aralık
M Maviruya30 = 30 Aralık
@Selenay27 = 18 Aralık
@irayze42 = 22/24 Aralık
@giustizia__ = 21 Aralık
Green girls = 21 Aralık
Kızlar durumlar nedir ? Yeni tarihlerinizi güncelleyelim.
TEBRİKLER. DARISI BAŞIMIZAkızlar hamıleyımmmm
saol cnm amın ınsallahTEBRİKLER. DARISI BAŞIMIZA
listeye bebişini ekledimInanamadım 2 yapmısdım
Merhabalar canım , amin tek dileğimiz o inşallah hepimize nasip olucak bu yıl. Sen kaç yaşındasın , kaç yıllık evlisin , ne zamandır çocuk çalışmaları içindesin?Selam kızlar inşallah hepimiz tez vakit de kavuşuruz artık insan çöküyor moralmen inşallah 2019 bize uğurlu gelir
ivit az kalmışşş inşallah gelmez adetinde gebesindirBenim de 11 Ocak. Az kaldı