-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.181
Ben dün gece adet oldum uygulama zaten yumurtlamadan sonra 30 u gösteriyordu tam zamanında oldu
Bu ay ne yapsam bilmiyorum ovulasyon testi alayım mı ki ?
Bide testere dişli aslan pençesi içeyim diyorum adetin 3. Günü mü başlanıyor ?
Canım ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ? Bir de erken gebelik testi alıp yapsaydınKızlar ben bu ay geç yumurtladım 28. Günde 10 gün geçti hala adet olmadım gebelik testi yaptim ilk 10 dk da birşey çıkmadı sonrasında ertesi gün hadi yine bakayım dedim çok silik çizgi gördüm bu ne demek
İnşallah tutar da gerek kalmaz testeBenimde bugün reglimin 35. Günü hala regl olmadım ama kanama başlarsa tutmadıysa eğer bu ay. Ovulasyon testi almayı düşünüyorum.
Merhaba Hanımlar
2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...
2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım
BAT LİSTESİ
1. B balbocegi35 = 6 Ocak(4.ay)
2. @H E =20 Ocak
3. @Vintagelife = 10 Ocak
4. @Anneyimbenanne35 = 20 Aralık
5. M Maviruya30 = 30 Aralık(5.ay)
6.Valensiya = 24 Aralık
7.ezgiiietommmm = 21 Aralık
8. @dvtb = 14 Ocak
10. @greyfurt_ = Tahmin(12/08/2019)
11. S Selenay27 = 18 Aralık
12. @mihracee = 5 Ocak
13. I irayze42 = 22/24 Aralık(5.Ay)
14. @Ates Bocegi =11Ocak
15. @syma27914 =
16.@giustizia__ = 21 Aralık
17.@Green girls = 21 Aralık(2 yıl)
18. @karanmasal = 6 Ocak(6.ay)
19. @merveciks =
Canim bugün 11. Gün oldu ilişkinin üzerinden geçen zaman. Ben erken gebelik testini biraz acele edip 6. Gün yapmıştım o da ertesi gün baktığımda 2. Çizgi silik olarak çıkmıştı ama hemen çıkmadıCanım ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ? Bir de erken gebelik testi alıp yapsaydın
Yumurtlama işleminden sonra 14 gün adet olunuyor ya da hamile . Erken olduğu için belli olmayabilirKızlar ben bu ay geç yumurtladım 28. Günde 10 gün geçti hala adet olmadım gebelik testi yaptim ilk 10 dk da birşey çıkmadı sonrasında ertesi gün hadi yine bakayım dedim çok silik çizgi gördüm bu ne demek
Inşallah bu ay olur canim kafana takmamaya çalış çok zor ben de yapamıyorum ama işte. Ama akıntını takip et muhakkakBende bugün doktora gittim regl 3. Gün . Doktor bu ay klomen kullanalım dedi geçen ay femara kullanmıştım . Yumurtalıklarım femara için ıygun değilmiş neden bilmiyorum ama . Hayırlısı bakalım
Bide ovulasyon testi yapmayacağım çok stres oluyorum kafama takmamaya çalışacağım
Canım seni yanıltıp hayal kırıklığına uğratmasın , az daha bekle sonra erken gebelik testi yaparsınCanim bugün 11. Gün oldu ilişkinin üzerinden geçen zaman. Ben erken gebelik testini biraz acele edip 6. Gün yapmıştım o da ertesi gün baktığımda 2. Çizgi silik olarak çıkmıştı ama hemen çıkmadı
Sal akışına çok düşünme , ben bu ay ne umut besliyorum ne de beklentiye giriyorum. Hayırlısı hakkımızdaBende bugün doktora gittim regl 3. Gün . Doktor bu ay klomen kullanalım dedi geçen ay femara kullanmıştım . Yumurtalıklarım femara için ıygun değilmiş neden bilmiyorum ama . Hayırlısı bakalım
Bide ovulasyon testi yapmayacağım çok stres oluyorum kafama takmamaya çalışacağım
Sal akışına çok düşünme , ben bu ay ne umut besliyorum ne de beklentiye giriyorum. Hayırlısı hakkımızda
keşkemm yahep öyle zamanlarda mucize haberi gelir hadi inşallah :)
Valensiya = 24 Aralık
ezgiiietommmm = 21 Aralık
M Maviruya30 = 30 Aralık
S Selenay27 = 18 Aralık
I irayze42 = 22/24 Aralık
@giustizia__ = 21 Aralık
Green girls = 21 Aralık
Kızlar durumlar nedir ? Yeni tarihlerinizi güncelleyelim.
Tamam canım güncelliyorum hemen.Ovulasyona 2 gün kala bırakmıştım ben tutmamış benimYeni bat 23 ocak
kızlar hamıleyımmmmOvulasyona 2 gün kala bırakmıştım ben tutmamış benimYeni bat 23 ocak
kızlar hamıleyımmmm