♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Benimde bugün reglimin 35. Günü hala regl olmadım ama kanama başlarsa tutmadıysa eğer bu ay. Ovulasyon testi almayı düşünüyorum.

Kızlar ben bu ay geç yumurtladım 28. Günde 10 gün geçti hala adet olmadım gebelik testi yaptim ilk 10 dk da birşey çıkmadı sonrasında ertesi gün hadi yine bakayım dedim çok silik çizgi gördüm bu ne demek

Canım ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ? Bir de erken gebelik testi alıp yapsaydın

kızlar son durumunuz nedir ?

Canım ilişkinin üzerinden ne kadar geçti ? Bir de erken gebelik testi alıp yapsaydın
Canim bugün 11. Gün oldu ilişkinin üzerinden geçen zaman. Ben erken gebelik testini biraz acele edip 6. Gün yapmıştım o da ertesi gün baktığımda 2. Çizgi silik olarak çıkmıştı ama hemen çıkmadı

Yumurtlama işleminden sonra 14 gün adet olunuyor ya da hamile . Erken olduğu için belli olmayabilir

Bende bugün doktora gittim regl 3. Gün . Doktor bu ay klomen kullanalım dedi geçen ay femara kullanmıştım . Yumurtalıklarım femara için ıygun değilmiş neden bilmiyorum ama . Hayırlısı bakalım
Bide ovulasyon testi yapmayacağım çok stres oluyorum kafama takmamaya çalışacağım

Inşallah bu ay olur canim kafana takmamaya çalış çok zor ben de yapamıyorum ama işte. Ama akıntını takip et muhakkak

Canım seni yanıltıp hayal kırıklığına uğratmasın , az daha bekle sonra erken gebelik testi yaparsın

Sal akışına çok düşünme , ben bu ay ne umut besliyorum ne de beklentiye giriyorum. Hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…