- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 36
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.141
Canim doktor çatladı dediyse o dediği günden 14 gün say bakalim nereye geliyor belki de hamissindirBenim de reglimin 29. Günü bugün. Hala bir belirti yok. Femara kullandım bu ay yumurta çatlatması için.
Telefon uygulamalarına göre regle 12 gün var yazıyorhiç anlamıyorum takip de edemiyorum sanırım bir gün Hamile kalsam da anlamam uzun bir süre :)
Regl olma sürem de uzun 35-40 gün de bir. Doktor yumurtan çatlamış dedikten sonra da fazlaca gün geçti aslında olmam lazımdı ama hiç bir belirti yok
Çıkar canim o LH değeri az da olsa vücutta sürekli var sadece yumurtlamadan önce arttığı için çift çizgi oluyorKızlar bata 10 kala gölge çizgi çıkar mı ya ??
Pardon canim ben daha o evreye gelemedigimdenOvulasyon testinden bahsetmiyorum canım,
Gebelik testinden bahsettim..
Belli mi olur belki de erken yumurtlamışsındır. Ovulasyon testi yapti n mi yumurtlamadan sonra kac gün gectiOvulasyon testinden bahsetmiyorum canım,
Gebelik testinden bahsettim..
11 gün geçti canımBelli mi olur belki de erken yumurtlamışsındır. Ovulasyon testi yapti n mi yumurtlamadan sonra kac gün gecti
Istersen 2 günde bir test yap belki çizgi koyulasir insallah.Döllenme 6 ila 10 gün arasında oluyor diyorlar11 gün geçti canım
İnşallah canım, teşekkür ederimIstersen 2 günde bir test yap belki çizgi koyulasir insallah
Erken yumurtlama olduysa neden çıkmasın?15 gün geçince çıkıyor diyorlar amaKızlar bata 10 kala gölge çizgi çıkar mı ya ??
Canim doktor çatladı dediyse o dediği günden 14 gün say bakalim nereye geliyor belki de hamissindir
Biliyorum biraz daha beklemeliyim ama dayanamadım.. erken gebelik testinde çıkmadı.Erken yumurtlama olduysa neden çıkmasın?15 gün geçince çıkıyor diyorlar ama
hcg de mi ? yoksa ovulosyonda mı ?Kızlar bata 10 kala gölge çizgi çıkar mı ya ??
Hcg dün kaset test yaptım böyle çıktıhcg de mi ? yoksa ovulosyonda mı ?
bugün yine yaptım çıkmadıhcg de mi ? yoksa ovulosyonda mı ?
İdrar birikintisi gibi duruyor daha 9-10 gün varsa erkenbugün yine yaptım çıkmadı
Muhtemelen test bozuktu
Olabilir canım ..İdrar birikintisi gibi duruyor daha 9-10 gün varsa erken
aa gozukmus bıseyler cnmEki Görüntüle 2219792
Hcg dün kaset test yaptım böyle çıktı