♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Bende geçen ay doktor kontrolü ile beraber adetimin 26. günü yumurtladığı mı gördük sürekli değişkenlik gösterdiği için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum.
Bu testlerin doğruluk payı nedir???
Bir de her gün mü yapılıyor? Kullanımı nasıl?
Selam canim ben doğruluğuna inanıyorum. Son 2 aydır vücudumu dinleyince tepkiler test ile örtüşüyor. Bence sene. Bundan önce denemediğim için pişmanım boşuna 2 yi l geçti düşükten sonra.peki birşey sorucam 26.gun yumurtlayınca kaçıncı gün adet oldun. Yani kac gün sonra ben şimdi onu bilemiyorum.

Adetin düzensiz ise adet bitince başla ve her gün aynı saatte yap en uygun saatler 12:00 -16:00 arası. Testlerde sabah 8 den aksam 10 yazıyor ama sen onu yapma son 1 saat cor ba dahil hiç sıvı almıyorsun ve ilk idrarın ile olmayacak eğer bunları uygulamazsan doğru sonuç vermiyor. Bir de internetten al daha ucuz ve çoklu oluyor

Ya kızlar şimdi adet dönemini bilmiyorum geç yumurtladım demiştim ya 26-27. 28.Gün çatladı. Şimdi de bekliyorum ama neye göre bekliyorum. POffff .. gebelik belirtilerini ben kesin psikolojik yaşıyorum 2 yıldır olduğu gibi. Vakit de geçmiyor. Bugün 31. Gün. Zaten hamilelik bile olsa 10 günde ancak yerleşiyor. Ben ne zaman anlıcan bu ay oldu.mu kadı mi 27. Gün çift çizgiyi görüp adet olan var mi

Ya kızlar şimdi adet dönemini bilmiyorum geç yumurtladım demiştim ya 26-27. 28.Gün çatladı. Şimdi de bekliyorum ama neye göre bekliyorum. POffff .. gebelik belirtilerini ben kesin psikolojik yaşıyorum 2 yıldır olduğu gibi. Vakit de geçmiyor. Bugün 31. Gün. Zaten hamilelik bile olsa 10 günde ancak yerleşiyor. Ben ne zaman anlıcan bu ay oldu.mu kadı mi 27. Gün çift çizgiyi görüp adet olan var mi
Canım yumurtlama gerçekleştikten yaklaşık 14 gün sonra adet olunuyormuş yada hamile kaldıysan o Zaman ancak anlaşılıyormuş . Bende geç yumurtladım bekliyorum bakalım

Inşallah güzel haberler alırız. Sen kaçıncı gün yumurtladın canim benimki kadar gecmiydi
21. Gün çift çizgiyi gördüm 23. Gün silikleşmişti canım ama ben inofolic kullanıyordum 1-2 aydır günde 1 tane idi doktor sonra 2 ye çıkardı o yardımcı oluyormuş yumurta gelişimine bide adetin 3. Günü femara kullanmıştım onları kullanmasam hiç yumurtlamayacaktım belki de:KK43:

Selam canim ben doğruluğuna inanıyorum. Son 2 aydır vücudumu dinleyince tepkiler test ile örtüşüyor. Bence sene. Bundan önce denemediğim için pişmanım boşuna 2 yi l geçti düşükten sonra.peki birşey sorucam 26.gun yumurtlayınca kaçıncı gün adet oldun. Yani kac gün sonra ben şimdi onu bilemiyorum.

Doktor yumurta çayladıktan 14 gün sonra refl olursun dedi. Ben çok düzensiz benim falan diyince bu standart sen geç yumurtluyorsun yumurta çatlama süresi geç ama çatladıktan sonra 14 gün sonra kanama başlar dedi. Yani 14-15-16 gibi değişebilir.

Benim de reglimin 29. Günü bugün. Hala bir belirti yok. Femara kullandım bu ay yumurta çatlatması için.
Telefon uygulamalarına göre regle 12 gün var yazıyor :KK43: hiç anlamıyorum takip de edemiyorum sanırım bir gün Hamile kalsam da anlamam uzun bir süre :)
Regl olma sürem de uzun 35-40 gün de bir. Doktor yumurtan çatlamış dedikten sonra da fazlaca gün geçti aslında olmam lazımdı ama hiç bir belirti yok

21. Gün çift çizgiyi gördüm 23. Gün silikleşmişti canım ama ben inofolic kullanıyordum 1-2 aydır günde 1 tane idi doktor sonra 2 ye çıkardı o yardımcı oluyormuş yumurta gelişimine bide adetin 3. Günü femara kullanmıştım onları kullanmasam hiç yumurtlamayacaktım belki de:KK43:

Bende bu ay femara ve inofolic kullandım. Bekliyorum hala ne bir regl belirtisii ne bir hamilelik belirtisi. Bide üstüne grip oldum 2 hafta önce bu hafta yine hastayım boğazım ağrıyor öksürük var falan ama ilaç kullanmıcam bunun İçin. Ne olur ne olmaz geçen hafta nurofen ve antibiyotik yazmıştı doktor mecbur kullandım ayakta durmak için fena bir virüs var bu süreçte herkes ekstra hasta olmamaya çalışsın.

belki döngün 40 gün olabilir geç yumurtlamadan dolayı bu ay sabırla bekle diğer ay buna göre takipte bulunursun

Bende bu ay femara ve inofolic kullandım. Bekliyorum hala ne bir regl belirtisii ne bir hamilelik belirtisi. Bide üstüne grip oldum 2 hafta önce bu hafta yine hastayım boğazım ağrıyor öksürük var falan ama ilaç kullanmıcam bunun İçin. Ne olur ne olmaz geçen hafta nurofen ve antibiyotik yazmıştı doktor mecbur kullandım ayakta durmak için fena bir virüs var bu süreçte herkes ekstra hasta olmamaya çalışsın.
Bende sağlık ocağına her ihtimale karşın hamilelikte kullanılan ilaç yazdırdım geçen hafta onu kullandım hastalanınca benimde 30 aralık gösteriyor regl mi. Yumurtlamadan sonraki 12. Gün yazıyor ovulasyon testi yapıp programa ekledim hep Femometer diye bir program . Salı test yaptım tabiki test çizgi :halay:

X