- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.061
Bulamamam 1 senemı caldı bı senede oteledıler anca kuzu adanada önerebılcen bırı varmı2019 uğurlu gelsin kuzum , inşallah bebişimiz olur . 2 sene gerçekten çok yıpratır insanı ya , güzel bir doktor bulsaydın
Yok kuzum ya , bnde izmir de araştırıyorum . Kendi doktorum devlet hastanesinde başhekim olmuş , o yüzden çok üzüldüm . İnşallah iyi bir doktora denk geliriz. bak burdan yorumlara göre bakabilirsin https://www.doktortakvimi.com/adanaBulamamam 1 senemı caldı bı senede oteledıler anca kuzu adanada önerebılcen bırı varmı
Kızlar bu arada kan testi yaptırdım 78 cıktı sonuc. Bu arada hamileliğmi öncelikle ovulasyon testıyle anladım kızlar
Tebrikler canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallahKızlar bu arada kan testi yaptırdım 78 cıktı sonuc. Bu arada hamileliğmi öncelikle ovulasyon testıyle anladım kızlar
Önceki ay ilk ovülasyon takibi ile gebe kaldım ancak düşükle sonuçlandı.. bu ay yine başladım hatta 2 gündür pik yaptı ve bugün silikleşmeye başladı.. inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde sonuçlanır.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinovulosyon testi ile takip ettin mi canım faydasını çok gören var
Özgür Kayaselçuk, mükemmel bir doktordur..Bulamamam 1 senemı caldı bı senede oteledıler anca kuzu adanada önerebılcen bırı varmı
Bıktım mı diyo benım kıde 1 2 ay daha ertleyelım doyalım birbirimize hamıle kalınca yasaklıyosun dıyoAyyynen kuzummm, ocak bize uğurlu gelsin inşallah . Benim herif yeter artık diye isyan ediyo bıktım duş almaktan diyo , dedim ikimizin hayrı için şarttır
Canım ben ilk denediğim ay hamile kaldım .Sen ne zamandır bekliyorsun bebişini kuzum , listeye onu da belirteyi m
Aynen ona bı bakayım bende baskent bastanesınde pınarcaglar aytac ve erhan sımsekle gorustumdeÖzgür Kayaselçuk, mükemmel bir doktordur..
Algomed tıp merkezinde.. bi araştırp sor istersen..
Supersın cnm allah devamı nı bızlerrde darısını versın ınsallahKızlar bu arada kan testi yaptırdım 78 cıktı sonuc. Bu arada hamileliğmi öncelikle ovulasyon testıyle anladım kızlar
Önceki ay ilk ovülasyon takibi ile gebe kaldım ancak düşükle sonuçlandı.. bu ay yine başladım hatta 2 gündür pik yaptı ve bugün silikleşmeye başladı.. inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde sonuçlanır.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bıktım mı diyo benım kıde 1 2 ay daha ertleyelım doyalım birbirimize hamıle kalınca yasaklıyosun dıyo
Riskli değil dediler ama ben yapmak istemiyoeum . İlk gebeliğimde yaptım şuan kaybetiğim için herseyi kendimde suç olatak görüyorum keşke yapmasaydık dıyorum falan o yüzden ..sabah akşam olunca 3 gündür yoruluom diyo
Evet ya gebelikte riskli dimi ilk zamanları ?
Riskli değil dediler ama ben yapmak istemiyoeum . İlk gebeliğimde yaptım şuan kaybetiğim için herseyi kendimde suç olatak görüyorum keşke yapmasaydık dıyorum falan o yüzden ..
Ben günde 1 kere yapıyoruö . Sabah akşam yapmam sanıırm . İlk ay da adet bitiminden sonra her gün yaptık hiç ovulasyon takıbı falan yapmamıştım .
Bu ay ovulasyon yapmamın sebebi kürtaj sonrası denge şaşıyormuaya merak ettim düzenli gitcekmi diye ..
Canım bi hassasiyet var gibi alt karında adet olacağım galiba. Benim 26 yada 28 gun değişiyor. Eylülde 26 günde oldu ekim kasım 28 günde oldu. Bat 24-26aralik gibi belli olur
4 ay oldu bu ayda olmazsa 5 olacakKızlar kaç aydır bebek sahibi olmaya çalıyorsunuz yazabilir misiniz ? Listede belirtmek istiyorum
tamam kuzum sağol, inşallah bu ay tutar4 ay oldu bu ayda olmazsa 5 olacak
Hayırlı olsun insallahKızlar bu arada kan testi yaptırdım 78 cıktı sonuc. Bu arada hamileliğmi öncelikle ovulasyon testıyle anladım kızlar
Inşallah hepimizintamam kuzum sağol, inşallah bu ay tutar