- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.041
hadi inşallah...:)Kızlarrr adetıme 3 gun var hamıleyım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah...:)Kızlarrr adetıme 3 gun var hamıleyım sanırım
Canım gözünaydınnn , kan testi ver hemen , tebrik ederimKızlarrr adetıme 3 gun var hamıleyım sanırım
Hoşgeldin tabi canım ekliyorumMerhaba beni de eklermisiniz bat 6 Ocak
Canım senin bat ne zaman şimdi güncelleyim listeyiAllahım hepimize nasip etsın inşallah
Rabbım sağlıkla sıhhatle oluşan gebelikler nasip etsın
Ne kadar zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyosunuz ? yaş nedir ?Merhaba beni de eklermisiniz bat 6 Ocak
Merhaba canım yaş 31, 6 aydır uğraşıyoruz..Ne kadar zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyosunuz ? yaş nedir ?
Normalde 28. Günde bir gelir ama bu ay takvimim 20 ocak olarak gösterdi .Canım senin bat ne zaman şimdi güncelleyim listeyi
ovulosyon testi ile takip ettin mi canım faydasını çok gören varMerhaba canım yaş 31, 6 aydır uğraşıyoruz..
tamam canım inşallah düzgün gelirNormalde 28. Günde bir gelir ama bu ay takvimim 20 ocak olarak gösterdi .
Sen 20 ocak yaz bakalım ne zaman gelcek . Doktorum kürtaj sonrası 2 ay duzensız gelir demişti
Merhaba Hanımlar
2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...
2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım
BAT LİSTESİ:
B balbocegi35 = 6 Ocak(4.ay)
H E =20 Ocak
@Vintagelife = 10 Ocak
@Anneyimbenanne35 = 20 Aralık
M Maviruya30 = 23 Aralık
@Valensiya = 24 Aralık
@ezgiiietommmm = 21 Aralık
@dvtb = 14 Ocak
@greyfurt_ = Tahmin(12/08/2019)
S Selenay27 = 18 Aralık
@mihracee = 5 Ocak
I irayze42 = 22/24 Aralık
@Ates Bocegi =11Ocak
@syma27914 =
@giustizia__ = 21 Aralık
@Green girls = 21 Aralık
karanmasal = 6 Ocak(6.ay)
@merveciks =
Benim 5 ay canımmKızlar kaç aydır bebek sahibi olmaya çalıyorsunuz yazabilir misiniz ? Listede belirtmek istiyorum
tamam canım yapayım hemenBenim 5 ay canımm
Bu arada 30 aralık gösteriyor benim batı canım geç yumurtladım diye onu 30 aralık yaparsan daha iyi olur canım
İnşallah gelmez hanıle olayımda gelmesin :))tamam canım inşallah düzgün gelir
Hayırlı olsun cnm hamılesın koyulasırr o bize de anlat neler yaptın ne uyguladın hamıs kaldınKızlarrr adetıme 3 gun var hamıleyım sanırım
nsallah olmam yaKeşke olmasan
Ayyynen kuzummm, ocak bize uğurlu gelsin inşallah . Benim herif yeter artık diye isyan ediyo bıktım duş almaktan diyo , dedim ikimizin hayrı için şarttırİnşallah gelmez hanıle olayımda gelmesin :))
Ovulasyon testi yapıcam adetim bitsin
2019 uğurlu gelsin kuzum , inşallah bebişimiz olur . 2 sene gerçekten çok yıpratır insanı ya , güzel bir doktor bulsaydınBende 2 sene oldu cnm sebepsız ınfertılıte dıola ama amh 1.84 ondan galıba
Sen ne zamandır bekliyorsun bebişini kuzum , listeye onu da belirteyi mİnşallah gelmez hanıle olayımda gelmesin :))
Ovulasyon testi yapıcam adetim bitsin