- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.081
Hayırlı olsun cnm hamılesın koyulasırr o bize de anlat neler yaptın ne uyguladın hamıs kaldın
sabah ıslaklık hıssettım korkuyla lavaboya gıttım ama degılmıs yumurtlama akıntısı ben 22 gunde adet oluyorum ya hep bu zamanlarda olurum sankı hamıs degılım cnm ya ama daha olmadımGreen girls geldi mi
darısı bızlere bakalımYa benim yaptıklarım şöyle soylım kızlar. 3aydr ugrasıyordum olmuyordu. Dr a gittim klomen verdi. Adetin 2. Günü klomene basladım. Lakin klomen in içinde 10 adet vardı. Dr bana bi sabah bi aksam iç dedı. O sekldede yaptım tam adetim bitti hapta bitti. Kontrole gittim bı yumurtan bekledgmden de guzel buyumus sana çatlatma ipnesı vurmam zaten catlatacak bu dedı. Ve bana adet bitiminden itibaren 2 hafta boyunca bir gün dur bir gun ilişki dedi o şekildede yaptım. Bu arada ovulasyon testide yaptım. Yumurtlama gunumu tespt ettm . Yanlız elimde fazladan vardı adete 1 hafta kala fazlalık ovulasyonları yaptm ve ikinci çizgisi 3 gun üst üste kopkoyu çıktı bende tekrar yumurtluyor olamm sanrm dedım ve bu sabah seytan dürttü gebelik testi yaptm silik çıktı hastaneye gittim kan verdim sonuc 78
Hayırlısı olsun cnm bnmkızlar regl oldum
geldı gozumun nuruHayırlısı olsun cnm bnm
Hayırlısı canım benimde yarın obur gun gelirgeldı gozumun nuru
Şuan ne durumdasın canımsabah ıslaklık hıssettım korkuyla lavaboya gıttım ama degılmıs yumurtlama akıntısı ben 22 gunde adet oluyorum ya hep bu zamanlarda olurum sankı hamıs degılım cnm ya ama daha olmadım
Benim birkaç gün kaldı başladı ağrılar. Zaten umudum yok. Hadi hayırlısı güzel haberlerini alalım.Regl öncesi 1 hafta 8 gün önce bel ağrısı başlar mı arkadaşlar? Benim hiç olmazdı programa göre bat 30 u . Geç yumurtladığım için ovulasyon testine göre . Ben ağrısı falan başladı bugün . Normalde adetten bi kaç gün önce başlardı
Dun hasta oldum hafıftwn ama gerısı gelmedi herseye umud eder olduk kız hala acaba dıom ama sonuc net obur aya ınsŞuan ne durumdasın canım
Pikten sonra silikleşti mi önemli olan o, ovülasyon çift çizgi olduğu 2 gün değerlendirmek yeterli oluyor mu ya?
Çarşamba pik yaptı..
sadece 2 gün değerlendirdik..
şuan test böyle ?
Canım bu ovulasyon testını yorumlayan bı hemsıre var onun soyledını soyluyorum cıft cızgıyı yakaladınız gun ve ogunden sonrakı 3 4 gunu arka arkaya degerlrnsırın demısdı, ovülasyon çift çizgi olduğu 2 gün değerlendirmek yeterli oluyor mu ya?
Çarşamba pik yaptı..
sadece 2 gün değerlendirdik..
şuan test böyle ?
İnşallah canımmbenimDun hasta oldum hafıftwn ama gerısı gelmedi herseye umud eder olduk kız hala acaba dıom ama sonuc net obur aya ıns