♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Ya benim yaptıklarım şöyle soylım kızlar. 3aydr ugrasıyordum olmuyordu. Dr a gittim klomen verdi. Adetin 2. Günü klomene basladım. Lakin klomen in içinde 10 adet vardı. Dr bana bi sabah bi aksam iç dedı. O sekldede yaptım tam adetim bitti hapta bitti. Kontrole gittim bı yumurtan bekledgmden de guzel buyumus sana çatlatma ipnesı vurmam zaten catlatacak bu dedı. Ve bana adet bitiminden itibaren 2 hafta boyunca bir gün dur bir gun ilişki dedi o şekildede yaptım. Bu arada ovulasyon testide yaptım. Yumurtlama gunumu tespt ettm . Yanlız elimde fazladan vardı adete 1 hafta kala fazlalık ovulasyonları yaptm ve ikinci çizgisi 3 gun üst üste kopkoyu çıktı bende tekrar yumurtluyor olamm sanrm dedım ve bu sabah seytan dürttü gebelik testi yaptm silik çıktı hastaneye gittim kan verdim sonuc 78

darısı bızlere bakalım

Regl öncesi 1 hafta 8 gün önce bel ağrısı başlar mı arkadaşlar? Benim hiç olmazdı programa göre bat 30 u . Geç yumurtladığım için ovulasyon testine göre . Ben ağrısı falan başladı bugün . Normalde adetten bi kaç gün önce başlardı

Benim birkaç gün kaldı başladı ağrılar. Zaten umudum yok. Hadi hayırlısı güzel haberlerini alalım.

, ovülasyon çift çizgi olduğu 2 gün değerlendirmek yeterli oluyor mu ya?
Çarşamba pik yaptı..
sadece 2 gün değerlendirdik..
şuan test böyle ?

Eklentiler

• image.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
, ovülasyon çift çizgi olduğu 2 gün değerlendirmek yeterli oluyor mu ya?
Çarşamba pik yaptı..
sadece 2 gün değerlendirdik..
şuan test böyle ?
Canım bu ovulasyon testını yorumlayan bı hemsıre var onun soyledını soyluyorum cıft cızgıyı yakaladınız gun ve ogunden sonrakı 3 4 gunu arka arkaya degerlrnsırın demısdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…