♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Evet yeniyis daha dur bakalim diyorum kendime ama ilkten de olabilir tabi en nihayetinde insan yillardir bekliyormus gibi heyecan yapiyor.:)
:anneadayı:Allah hepimize nasip eder inşallah hayırlısı ile ya , evet çok heyecanlı bekleyiş. Nerde oturuyorsun ?

:anneadayı:Allah hepimize nasip eder inşallah hayırlısı ile ya , evet çok heyecanlı bekleyiş. Nerde oturuyorsun ?
Yurt disindayim suanda.İnsallah nasip olur.Benim aslinda merak etttigim sey ilk defa korunmadigim icin yumurtlamadan bir gun once iliskim oldu sonra ertesi gun inanilmaz agridi sag kasigim.ama hareket edemedim adet sancisindan beterdi.Sonra gecti.Iki gun sonra sagda batma igne batiyotmus gibi ara ara.Gogsumde hafif agri basladi yanlarinda.Yani korunma olmadigindan bu ilk defa bu kadar siddetli oldu?

Göğüs ve bel ağrısı hariç hic bişey yok
Ben bir turlu cevap bulamadim yumurtlama olurken agriniz cok oldu mu.Ben ilk defa korunmuyorum ondan mi acaba dedim.Ama epey agrim oldu.sonra akintim yok suan oyle daha var gerci adete ama gogsumunde yanlari acimaya basladi hafiften.:KK43:

Ben bir turlu cevap bulamadim yumurtlama olurken agriniz cok oldu mu.Ben ilk defa korunmuyorum ondan mi acaba dedim.Ama epey agrim oldu.sonra akintim yok suan oyle daha var gerci adete ama gogsumunde yanlari acimaya basladi hafiften.:KK43:
Valla benim geçen ay yumurtlama dönemi bel ve kasık ağrım çok oldu , gebelik belirtileri baya vardı snra tabi ki boş çıktı o_O

X