- Konu Sahibi balbocegi35
Kizlar bisey soracağım yumurtlama döneminden sonra hala akinti devam eden var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim akıntım hic geçmedi halada devam ediyor doguma kadar da boyle devam edermis oyle diyorlarKizlar bisey soracağım yumurtlama döneminden sonra hala akinti devam eden var mı
Bende cnm hıc umıtlanmıyom merakda etnıom cunku her defa sonuc olumsuz oluyoBenim daha cok var. Kendimi dinlemek istemiyorum bu ay adet geçerse öyle test yapacağım kararliyim. Geçen ay o kadar çok belirti vardı ki çok umutlandım
3 OcakMerhaba Hanımlar
2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...
2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım
BAT LİSTESİ:
B balbocegi35 = 6 Ocak
@H E =Beklemede
@Vintagelife = 10 Aralık
@Anneyimbenanne35 = 20 Aralık
@brkycn = 23 Aralık
@Valensiya = 24 Aralık
@ezgiiietommmm = 21 Aralık
@dvtb = 14 Aralık
@greyfurt_ = Tahmin(12/08/2019)
@Selenay27 = 18 Aralık
@mihracee = 5 Ocak
I irayze42 = 22/24 Aralık
@Ates Bocegi = 5 Aralık
S syma27914 =
Ben hamile olduğumu sanmıyorum icimden bi ses oyle diyor cift cizgiyi yakaladigim gun zaten esim yoktu ertesi gun geldi. yumurtlama mi devam ediyor yoksa kiste mi dönüştü acabaBenim akıntım hic geçmedi halada devam ediyor doguma kadar da boyle devam edermis oyle diyorlar
Saglık olsun cnm o ocak da hamıs kalırsan bız senı 2019 a hamıs gıdın sayarızBenim yeni batim 11 ocak.Bu 2019 a hamiş giremeyecegimiz anlamına geliyor tabi..Grubun adını 2019 da hamis olmak isteyenler diye mi değiştirsek ne yapsak
Hele bi hamile olsam ne sayarsanız sayınSaglık olsun cnm o ocak da hamıs kalırsan bız senı 2019 a hamıs gıdın sayarız
Canım benim adetime kadar beyaz süt kesiği gibi devam etti , ama yumurtlama dönemi şeffaf oluyo dikkat et onaKizlar bisey soracağım yumurtlama döneminden sonra hala akinti devam eden var mı
tabi canım ekliyorum3 Ocak
Yazar mısınız beni de
Biz 2019 da o çocukları doğuracağızSaglık olsun cnm o ocak da hamıs kalırsan bız senı 2019 a hamıs gıdın sayarız
Ins kız nasıp olur ıns bızlerede ya ahh ahhBiz 2019 da o çocukları doğuracağız
Benim hergün değil ama oldumu çok oluyor sarı renkCanım benim adetime kadar beyaz süt kesiği gibi devam etti , ama yumurtlama dönemi şeffaf oluyo dikkat et ona
sarıysa rengi üşütme vardır kuzum , bnmde olur o sarı renkte bazen yeşile kaçıyor , iltihap akıntısı olabilirBenim hergün değil ama oldumu çok oluyor sarı renk
amin inşallahIns kız nasıp olur ıns bızlerede ya ahh ahh
Galiba iltihap var canım haklisin bugün biraz göbeğin alt kısmında agrım da oldusarıysa rengi üşütme vardır kuzum , bnmde olur o sarı renkte bazen yeşile kaçıyor , iltihap akıntısı olabilir
Ben de bunu merak ediyorum ben de kuruluk basladi akinti falan yok.Daha var bata ama bu kadar kuru beklemiyordum.Kizlar bisey soracağım yumurtlama döneminden sonra hala akinti devam eden var mı