- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Eklerim canım bat ın ne zman?B balbocegi35 nerelerdesin sen kayboldun benide eklermisin buraya
6 aralıktı hamileyimEklerim canım bat ın ne zman?
Aa kzumm üzüldüm yumurtlamadan sonra kaç gün geçip yaptın testiKızlar dayanamadım gittim eczaneden erken gebelik testi aldım.Negatif.Benim bu ay yok.Regl gelse de kurtulsak
Cnm yuMurtlamıssın bugun yarın sonrakı ve ertesı gunu muhakkak degerlendır. Femara belkı etkı ermıadır bakEki Görüntüle 2215200
Yumurtaladım galiba
Bu akşamı mı değerlendirmem lazım ay heyecan yaptım hiç beklemiyordum
Üstteki düne ait alttaki bugün
Femara yumurta oluşturdu ama gelişimi geç oldu adetimin 21. Günü bugün çünkü . Doktora gitmiştim takip etti 10 gün falan pek umutlu değildi . Sağlıklı görmüyorum dedi o yüzden moralim bozukCnm yuMurtlamıssın bugun yarın sonrakı ve ertesı gunu muhakkak degerlendır. Femara belkı etkı ermıadır bak
Ins olur cnm dçsen degerlendır bakalımFemara yumurta oluşturdu ama gelişimi geç oldu adetimin 21. Günü bugün çünkü . Doktora gitmiştim takip etti 10 gün falan pek umutlu değildi . Sağlıklı görmüyorum dedi o yüzden moralim bozuk
Bende 2. İçin 3 yildir ugrasiyorumKizlar ilk cocuk mu ikincimi?? Bekleyenler
Eki Görüntüle 2215200
Yumurtaladım galiba
Bu akşamı mı değerlendirmem lazım ay heyecan yaptım hiç beklemiyordum
Üstteki düne ait alttaki bugün
Dün akşam değerlendirdimbol boll değerlendirr boş durma
Belinin altına yastık koy mutlaka , kasıklarının doluluğunu hissedersin zaten .Dün akşam değerlendirdim
Bizimkinin ayağında beze gibi bişey çıktı ağrıyor şansımıza
İnşallah iyi olurda değerlendiririz
Ekstra başka bişey yapayım mı ?Belinin altına yastık koy mutlaka , kasıklarının doluluğunu hissedersin zaten .
olur canım neden olmasın , arkadaşların yaptığı bal tarçın çörekotu karışımı yapabilirsinEkstra başka bişey yapayım mı ?
Bal yemek gibi vb ?
İşte o karışımı adetin 2. Gününden 12. Gününe kadar yapılıyor diye duymuştumda şimdi yaparsan zararı olmasın ondan dedimolur canım neden olmasın , arkadaşların yaptığı bal tarçın çörekotu karışımı yapabilirsin
aynen kuzum adet zamanı başlanıyormuş ama bnde unuttum geç kaldım , aklım agelirse yine de deneyeceğim , zararı olmaz , bal zaten çok faydalıİşte o karışımı adetin 2. Gününden 12. Gününe kadar yapılıyor diye duymuştumda şimdi yaparsan zararı olmasın ondan dedim
Sen ekstra bişey yaptın mı ?
Ya ben düşünmemeye çalışıyorum dün de hayırlısı diyerek kafama takmamıştım aslında ama rüyamda yine hamile olduğumu gördüm bilinç altı diyeceğim ama daha öncede ilk evlendiğim zamanda görmüştüm şimdide 2. Oldu bilmiyorum artık hayırlısı şu cuma günü hürmetine rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin hepimize inşallah
duphaston neden verdi canım ?kızlar bende duphastona basladım doktor bu hap bıttınde adet olmassan test yap dıger turlu ztn hap bıtınce hemen hasta olursun demısdı. bnm adete 7 gun var ılac 10 gunluk bakalım nolacak ama ben her ay bugunlerde heycanlanırdım bu ay nıyeeyse umud etmıom sonumum hayırlı olsa barı