♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Arkadaşlar. 26 günde bir adet olurum. 7 gün sürer. Bu ay duş aldım. Ve 2 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. Aynı gün korunmasız ilişki oldu ve lavaboda ilk akan spermler pembemsi geldi.

Şimdi tüm bu akıntılar rağmen adetin 9.gunu korunmasız ilişkiden gebe kalınır mı. Yumurtlama günlerine kadar sperm ne kadar yaşar. Kimi doktor 48 saat diyor kimi 72 saat diyor. Böyle birşey var mı gerçekten. Kime hangi doktora soracağıma şaşırdım.

Adet bitiminden 2. günü ilişki yaşadın ve lekelenmen oldu doğru mu anladım ?

Benim adetimde 7 gün sürer , bazen 7. günden snra da kahverengi lekelenmelerim olur, seninde böyle bişey olduğunu düşünüyorum . 10 güne kadar adet kanaması yaşayabiliriz.

Bu adet kanaması olma ihtimali çok yüksek , 48/72 diyorlar hangisinin doğru olduğunu söylersek yalan olur şimdi. Yumurtlama gününü takip ediyorsan o zamana denk getirirsen ilişkiye gebelik olasılığı daha yüksek.

Benim adetimde 7 gün sürer , bazen 7. günden snra da kahverengi lekelenmelerim olur, seninde böyle bişey olduğunu düşünüyorum . 10 güne kadar adet kanaması yaşayabiliriz.

Bu adet kanaması olma ihtimali çok yüksek , 48/72 diyorlar hangisinin doğru olduğunu söylersek yalan olur şimdi. Yumurtlama gününü takip ediyorsan o zamana denk getirirsen ilişkiye gebelik olasılığı daha yüksek.
Evet canım doğru anladin. Allah razı olsun cevap verdiğiniz için. Bir yerde okudum adet düzeni ve kanaması sabitse ondan sonra gelen akıntılar önemli değilmiş. İbadet ve ilişki caiz olur diyor.

Bebek tutunsun diye veriyorlarmış bende merak ediyorum yumurta çatladıktan sonra mı kullanılmaya başlanıyor
Canım araştrdım biraz , dediğin gibi adet gecikmesi , pco , ve bebişin tutunması için veriyorlarmış , yumurtlamadan 1 hafta snra başlıyormuşsun adete kadar , sonra yine aynı şekilde...

Cnm bu arada yumurtlama günümü takipteyim. Göğüs ağrısı , kasık ağrısı, akıntı vs. Bunlar şimdilik yok. Yalnız sperm bu kadar süre yaşıyorsa neden gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar anlamadım. Bence Allah bilirde yumurtlama gününden 1 oncesi ve yumurtlama günü gebelik için yüksek ihtimal.

Cnm bu arada yumurtlama günümü takipteyim. Göğüs ağrısı , kasık ağrısı, akıntı vs. Bunlar şimdilik yok. Yalnız sperm bu kadar süre yaşıyorsa neden gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar anlamadım. Bence Allah bilirde yumurtlama gününden 1 oncesi ve yumurtlama günü gebelik için yüksek ihtimal.
ilk ilişki de tutmayabilir sonra ki gün yaşadığın ilişki tutabilir , şansı arttırmak amacı ile yumurtlama dönemi bol ilişki:anne:

Bebek tutunsun diye veriyorlarmış bende merak ediyorum yumurta çatladıktan sonra mı kullanılmaya başlanıyor
Aynen cnm yumurtlama olduktan sonra adetın 16. Gun verdı. Ama benım adet 22 24 gunde bı olur yumurtlama da 10. Gun gun oldu bana baslamak ıcın bıraz gec oldu sankı ama nasıp bakalım bu ay olmassa bıdahakı aya doktırla konusucam bu konuyu

benimdeadet olmamayakın bir hafta öncegögüslerim acırdı şiödi basladı yinebat21 ama olucam gibi hissediyorum adet bu ay femara kullandım ama olmıycak galiba yinecok ümitliydim aslında ama gebelikbelirtilerinin hiç birisi yok ki bende off:KK43:

benimdeadet olmamayakın bir hafta öncegögüslerim acırdı şiödi basladı yinebat21 ama olucam gibi hissediyorum adet bu ay femara kullandım ama olmıycak galiba yinecok ümitliydim aslında ama gebelikbelirtilerinin hiç birisi yok ki bende off:KK43:
Aynı tarıh bat ımız bendede hıc belırtı yok gercı kımyasal gebelıkdede belırtım olmamosdı bendede umud hıssı yok bakalım

Benim daha cok var. Kendimi dinlemek istemiyorum bu ay adet geçerse öyle test yapacağım kararliyim. Geçen ay o kadar çok belirti vardı ki çok umutlandım

X