♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Aynen canımda bide ben burda yumurtlama testi ile hamile kaldıgını öğrenenleride duydum bilgisi plan varmı acaba?
Ben şey duymusdum adete bır gun kala yada adet gunu yaptında testı ıkısode koy koyu olur yada control cızgısınden daha koyu olırsa ancak gebelık var anlamına gelıo demekdır dıye duydum

Hepımızın tarıhler 20 sı ıle baslıyo kızlar güzel haberı alan yazsın inşallah hepımıze nasıp olur ben femara ya umud cok bagladım ama umıtsuz seylerı duyunca buay yok gibi gecıo ıcımden

Gebelikte problem mi oldu?Gecmis olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama,,Umarım en kısa zamanda sağlıkla gelir minnaginiz..
Kalp atışı durdu maalesef
13 kasımda küretaj oldum . Takvımde bugun adetım gelmesı lazım bakalım beklıyoruz

13 KAsım

Adet takvımlerı bugunu gösterıyo

Ama hiçç gelcek gıbı değil . Benım önceden belrııtleırm olurdu .. Hiçbiri yok .
Bence kurtajdan sonra biraz geç olur.Yengemin aynı şekilde oldu.Kurtajdan sonra 45 gün falan sürdü adetinin gelmesi.

Reactions: H E
Bence kurtajdan sonra biraz geç olur.Yengemin aynı şekilde oldu.Kurtajdan sonra 45 gün falan sürdü adetinin gelmesi.
Değişiyormus bunyeye göre kürtajtan 15 gun sonra her gun gelebılırmıs ..
2 ayda düzensiz olurmus . Bakalım artık ne zaman gelırse buyursun gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…