- 14 Haziran 2017
- 604
- 824
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Of evet ya.Ne adet geliyor ne testler pozitif çıkıyor.Ne sinir bozucuGelmeyen adet yapmışlar
Gelse de yolumuza baksak
Benım pozitif çıkma ihtimali yok canım . Ben geçen ay kürtaj oldum . Şuan adetin gelmesini beklıyorumOf evet ya.Ne adet geliyor ne testler pozitif çıkıyor.Ne sinir bozucu
Gebelikte problem mi oldu?Gecmis olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama,Benım pozitif çıkma ihtimali yok canım . Ben geçen ay kürtaj oldum . Şuan adetin gelmesini beklıyorum
Bat bir önceki degilmi yeni bitti iste:) ozaman 5 ocak diyeyimEee 5 aralık çok geçmiş.Bakmadiniz mi henüz
Regl oldunuz yani.Tamam şimdi olduBat bir önceki degilmi yeni bitti iste:) ozaman 5 ocak diyeyim
Ayy super saglıcakla kucagına alırsın ıns cnm ne tedavı uyguladın sıkıntın neydıBenim 6 aralıkti 4+3 günlük hamileyim
Aynen oyle cıkıyo canım gec dollenmede yapmıs olabılır gec olsun guc olmasın dollenmıs olsundavallah hiç bir belirti yok o yüzden ümitlenmiyorum allah büyük vücudu cok dinleyincedeinsan acaba varmı dioyor ama yumurtlamadan 10 gün kan tahlilinde cıkıyor bilgin olsun cnm:)
Ben şey duymusdum adete bır gun kala yada adet gunu yaptında testı ıkısode koy koyu olur yada control cızgısınden daha koyu olırsa ancak gebelık var anlamına gelıo demekdır dıye duydumAynen canımda bide ben burda yumurtlama testi ile hamile kaldıgını öğrenenleride duydum bilgisi plan varmı acaba?
Kalp atışı durdu maalesefGebelikte problem mi oldu?Gecmis olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama,,Umarım en kısa zamanda sağlıkla gelir minnaginiz..
Eh işte yuvarlanıp gıdıyoruzkızlarrr gunaydinnn nasilsinz
senin beklenen gelemdi galiba demi kuzum kürtaj ne zaman olmstnEh işte yuvarlanıp gıdıyoruz
13 KAsımsenin beklenen gelemdi galiba demi kuzum kürtaj ne zaman olmstn
Bence kurtajdan sonra biraz geç olur.Yengemin aynı şekilde oldu.Kurtajdan sonra 45 gün falan sürdü adetinin gelmesi.13 KAsım
Adet takvımlerı bugunu gösterıyo
Ama hiçç gelcek gıbı değil . Benım önceden belrııtleırm olurdu .. Hiçbiri yok .
Değişiyormus bunyeye göre kürtajtan 15 gun sonra her gun gelebılırmıs ..Bence kurtajdan sonra biraz geç olur.Yengemin aynı şekilde oldu.Kurtajdan sonra 45 gün falan sürdü adetinin gelmesi.
Cnm sen femara kullanmısmoydınsenin beklenen gelemdi galiba demi kuzum kürtaj ne zaman olmstn
evet tatlım kullandım 2 ayCnm sen femara kullanmısmoydın