- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- Konu Sahibi balbocegi35
günaydınnn kızlar bugun sağlık ocağına gittim hpv için örnek verdim ebe küçük bir yaran var dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy super saglıcakla kucagına alırsın ıns cnm ne tedavı uyguladın sıkıntın neydı[/QUOT
Âminn insallahh canım ama ben tedavi uygulamadım 24 ekimde evlendim 30 kasımda hamile oldugumu ogrendim daha cok yeniyim yani ama ovulasyon testi kullanmıştım denemek icin o da işe yaradı
Canım ben tedavi uygulamadım yeni evliyim zaten evlendikten sonra bir kez adet oldum ikincide hamile olduğumu ogrendim. Ovulasyon testi kullandım sadece denemek icin uygulama ile ayni tarihlerde mi yumurtlama gerçekleşiyor diye ayni tarihte oldu oda başka hicbirsey yapmadim kuzumAyy super saglıcakla kucagına alırsın ıns cnm ne tedavı uyguladın sıkıntın neydı
Faydasını gordunmu pekı cnm bende ılk buay basladımevet tatlım kullandım 2 ay
yok kuzum ya hamile kalamadim her ay 1 yumurta büyüdü ama olmadı yinedeFaydasını gordunmu pekı cnm bende ılk buay basladım
Anladım cnm bnm bızlerde bayadır ugrastımız ıcın her tedavı hakkında bılgı sahıb olmaya cabalıyoz umudumuz ıste cnm brnm hayırlı uğurlu olsun cnmCanım ben tedavi uygulamadım yeni evliyim zaten evlendikten sonra bir kez adet oldum ikincide hamile olduğumu ogrendim. Ovulasyon testi kullandım sadece denemek icin uygulama ile ayni tarihlerde mi yumurtlama gerçekleşiyor diye ayni tarihte oldu oda başka hicbirsey yapmadim kuzum
Hımm anladım cnm pekı amh degerın nedıryok kuzum ya hamile kalamadim her ay 1 yumurta büyüdü ama olmadı yinede
ona bakilmadi canm fsh tsh lh e2 ye bakildiHımm anladım cnm pekı amh degerın nedır
Kısa suredırmı bebek ıstıyosun bm neden bakılmadıkı fsh ın kac pekıona bakilmadi canm fsh tsh lh e2 ye bakildi
3 yildr istiyorz canm fsh 7.3 cıktı canm lh 19.4Kısa suredırmı bebek ıstıyosun bm neden bakılmadıkı fsh ın kac pekı
Bazı doktırlara cok kızıyorum ya 3 yıl olmus sana amh bakmadılar bana 2 yılda hormon testını zor baktılar3 yildr istiyorz canm fsh 7.3 cıktı canm lh 19.4
Sağol canım benim. Bitkisel kürler yapanlar varmis burdaki diğer konularda cok okudum yaptınızmı onlardan canım faydası olur inşaallahAnladım cnm bnm bızlerde bayadır ugrastımız ıcın her tedavı hakkında bılgı sahıb olmaya cabalıyoz umudumuz ıste cnm brnm hayırlı uğurlu olsun cnm
Neler yapmadıkkı kuzum kısmet bakalımSağol canım benim. Bitkisel kürler yapanlar varmis burdaki diğer konularda cok okudum yaptınızmı onlardan canım faydası olur inşaallah
Hayırlısı inşallah canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsinNeler yapmadıkkı kuzum kısmet bakalım
Ilk canimKizlar ilk cocuk mu ikincimi?? Bekleyenler
Ben 2.için çalışıyorumKizlar ilk cocuk mu ikincimi?? Bekleyenler